Magazín Elita

Funkční, praktická a navíc šik kabelku si přeje každá žena!

Funkční, praktická a navíc šik kabelku si přeje každá žena!

Ignaz Rösler zastupuje celou řadu významných výrobců a nás těší, že na český trh dodává oblíbené stylové art a crossbody kabelky. Několik novinek, které nás upoutali, vám nyní představíme.

Kabelka Art Mini

Stylová kabelka Art Mini, která kombinuje praktičnost s hravou nápaditostí. Už se nemusíte přizpůsobovat své kabelce a jejím možnostem, tato kabelka se přizpůsobí vám. Kabelku můžete s grácií nosit za kratší ucha ležérně přehozenou přes ruku. Čeká vás náročný den, kdy potřebujete volné ruce? Během okamžiku připnete nastavitelný popruh, přehodíte kabelku přes rameno a můžete pohodlně vyrazit vstříc každodenním úkolům a povinnostem. Kabelka je lehká a přes svou velikost je dostatečně prostorná, má hlavní přihrádku na zip a spoustu užitečných kapes.

Cena: 2 390 Kč

Kabelka Art

Kabelka Art byla navržena pro elegantní ženy, které zároveň sází na neformální pohodový styl. Je určena pro volný čas, je lehká na nošení a má spoustu přihrádek na zip a prostorných kapes pro uložení všech vašich nezbytností! Kabelka vyniká svou všestranností. Můžete ji nosit za horní ucha, nebo můžete připnout nastavitelný popruh a nosit ji přes rameno nebo křížem. Potřebujete změnit velikost nebo vzhled? Pomocí postranních zipů jednoduše vykouzlíte menší a elegantnější variantu a můžete vyrazit!

Cena: 2 790 Kč

Kabelka Gabbie S

Oblíbená kabelka Gabbie v menší velikosti. Jak se vám líbí tato roztomilá kráska? Ležérní styl, sportovně-elegantní vzhled, dostatečný prostor. Je jednoduchá a i přes svoji kompaktnost funkční a praktická. Má spoustu kapes a přihrádek, do kterých si můžete uložit všechny své každodenní potřeby. Ať už jste na cestě do práce nebo za zábavou, všechny nezbytnosti budete mít s sebou, bezpečně a přehledně. Nastavitelný popruh vám dává volnost, kabelku tak můžete nosit přes rameno nebo jako crossbody. Vsaďte na kabelku, která vám nebude bránit v rozletu!

Cena: 2 390 Kč

Kabelka Abanu

Seznamte se s novou oblíbenou crossbody kabelkou Abanu pro každodenní nošení. Je dostatečně malá na to, abyste si ji mohli vzít kamkoli s sebou, ale zároveň dostatečně velká na to, abyste do ní uložili všechny své nezbytnosti. Je vybavena dvěma hlavními přihrádkami na zip a spoustou dalších praktických kapes. Tyto vlastnosti už z ní dělají dokonalý praktický doplněk, přesto má ještě něco navíc, a sice nastavitelný ramenní popruh. Takže se můžete rozhodnout, zda ji budete nosit křížem nebo jen ležérně přehozenou přes rameno.

Cena: 2 590 Kč

Fotogalerie
17409 17410

Další články z rubriky

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi  s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Na vlně audioknih