Magazín Elita

Značka Columbia přináší oblíbené jarní volnočasové kolekce Columbia Heritage, Icons a Urban Outdoor

Značka Columbia přináší oblíbené jarní volnočasové kolekce Columbia Heritage, Icons a Urban Outdoor

Columbia přichází i letošní jaro a léto s novou oblíbenou limitovanou kolekci Columbia Heritage a Icons, které jsou nadstavbou volnočasové kolekce Urban Outdoor pro mladé milovníky městské stylu i oudoorových aktivit a které představují legendární modely z archívů Columbie v novém současném pojetí.

Columbia je světoznámá značka sportovního a outdoorového oblečení s rozsáhlým archivem ikonických bund, vest a dalších stylů, které se udržely v kurzu po celé dekády a pravidelně se do současných kolekcí  vrací. Tyto klasické nadčasové styly v novém univerzálním pojetí si svou oblibu získávají zejména u mladé „urban“ generace oceňující kvalitu, originalitu i autentičnost značky Columbia a streetový look.      

Kolekce Columbia Heritage čerpala inspiraci v udolí a vodách oregonské řeky Deschutes, která je obklopena divočinou, scénickou krajinou, kde nechybí ani poušť. Oblast nabízí skvělé outdoorové zážitky od muškaření, přes zajímavé traily po rafting. Proto je kolekce navržena tak, aby ochránila na výpravách za dobrodružstvím. Klíčovými modely této kolekce je updatovaná bunda Skeena River Jacket Vest z archívu roku 1995 a větrovka Rafter, které si zachovávají i v současném pojetí některé klíčové prvky, jakými jsou kombinace materiálů nebo kapsy. Nabízí však celou škálu oblečení od bund a stylových větrovek, přes nepromokavá ponča, fleecovky, vesty, šortky, kalhoty, až po klobouky. Doplněné samozřejmě o sneakersky. Barevně vychází kolekce z palety pastelových odstínů, které se v Deschutes Valley nachází, jako např. béžové, mléčné fialové, květu meruňky, tlumené oranžové apod. Nechybí ale ani výrazné odstíny zelené a středně modré barvy. V kolekci se objevuje nová grafika a potisky inspirované místní divokou faunou i florou. Nechybí ani oceňované technologie Columbia. V prodeji je exkluzivně v prodejně a na e-shopu se streetovou módou Footshop.

Oblíbená částečně unisexová kolekce pohodlného volnočasového oblečení Columbia Icons se pro nadcházející sezonu vrátila ke střihům z let osmdesátých. Barevně pak sahá do oblíbených odstínů i vzorů 80. – 90. let – různých tónů fialové, růžové, modré, tyrkysové, pouštní oranžové, které jsou ve společných kombinacích také k vidění při západu slunce nad oregonskou krajinou. Nechybí ani výrazná loga. Kolekce kombinuje od jednobarevných, přes barevné kusy až po výrazně vzorované mikiny a větrovky, ze kterých lze jednoduše vytvořit originální od hlavy k patě sladěný look. Kolekce nabízí trička, mikiny a fleecovky, větrovky i doplňky.

Základem kolekce Columbia Urban Outdoor je progresivní městský sportovní look, který si hraje s výraznými barvami, vzory, délkou i objemem a nabízí styly oblečení s funkčními prvky. V souladu s trendy nabízí kolekce i oblečení ideální pro pohyb po městě na kolech a třeba koloběžkách, které chrání před jarními rozmary počasí a zároveň má reflexní prvky pro bezpečnost a dobrou viditelnost ve tmě. Je voděodolné, ale prodyšné, ochrání před deštěm, větrem i sluncem bez kompromisu v oblasti trendu a stylu.  Kolekce  kombinuje i logowear v podobě mikin a triček s oblíbenými tepláky, kalhotami nebo legínami, které doplňují stylové větrovky různých střihů a délek. V kolekci jsou i barevně sladěné městské tenisky a řada moderních batohů a dalších doplňků. Tuto kolekci naleznete ve značkových prodejnách Columbia v Praze, Brně a Olomouci, na www.zoot.cz, www.urbanstore.cz, www.bibloo.cz, www.4camping,  v eshopu www.sportovna.cz nebo také ve Footshopu.

Fotogalerie
17357 17358 17359 17360 17361 17362

Další články z rubriky

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Hejty na tepelná čerpadla se množí.  Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Hejty na tepelná čerpadla se množí. Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku