Magazín Elita

Tipy na dárky k MDŽ, které potěší každou ženu

Tipy na dárky k MDŽ, které potěší každou ženu

Karafiáty už sice zase frčí a dobrá čokoláda jistě také udělá radost, ale zkuste se letos trefit do černého a potěšit 8. března opravdu luxusním dárkem! Ať už chcete k Mezinárodnímu dni žen udělat radost manželce, přítelkyni, mamince nebo sestře, máme pro vás tipy na dárky, díky kterým zabodujete!

Pro skvělý účes a zdravé vlasy

Která žena by nechtěla mít krásný účes! Používání klasické kulmy a žehličky však může vlasy poškozovat kvůli tomu, že jsou vystaveny extrémním teplotám. To ovšem není případ výrobků Dyson, které disponují jedinečnými technologiemi. Díky nim si každá žena dokáže sama vymodelovat dokonalý účes, aniž by ničila vlasy. Pro perfektní vlasový styling už nemusí chodit do kadeřnického salonu, zvládne jej vytvořit jednoduše a rychle i v pohodlí svého domova.

Dyson CorraleTM: Jediná žehlička s měděnými destičkami ve 4 barevných variantách 

Dyson Corrale™ je vybavena průkopnickou technologií speciálních měděných destiček, které se ohýbají kolem vlasů tak, aby je tvarovaly a držely pohromadě. Díky tomu na všechny prameny při každém průchodu působí rovnoměrné teplo a napínací síla, čímž se udržují dokonale vyrovnané a snižují se nároky na přísun tepla. Je vybavena technologií inteligentní regulace teploty, hodí se pro všechny typy vlasů. Pomocí čidla, které měří teplotu 100krát za sekundu, nabízí tři přesné teploty. Technologie komunikuje s mikroprocesorem, řídícím soustavu ohřevu tak, aby dodávala přesně odměřené a dávkované teplo. Navíc je možné ji používat bez kabelu díky 4článkovým lithium-iontovým bateriím. Zároveň má jedinečné designové řešení a nově je k dostání ve čtyřech barevných kombinacích.

Cena: od 11 990 Kč

Zakoupíte na: www.dyson.cz

Dyson AirwrapTM: Lokny i hladký účes díky coanda efektu

Styler Dyson AirwrapTM využívá digitální motor Dyson k vytvoření aerodynamického jevu známého jako Coanda efekt, díky kterému vzduch přirozeně opisuje přilehlou plochu a strhává s sebou okolní vzduch. S využitím tohoto principu vytvořil tým odborníků na aerodynamiku společnosti Dyson způsob, jak vlasy upravovat pouze pomocí vzduchu v kombinaci s teplem. Ať už se rozhodnete pro lokny, vlny, ale také uhlazené nebo nedbale elegantní prosušení foukáním, výsledek vždy nabízí přirozený, atraktivní vzhled a zároveň pomáhá předcházet poškození vlasů vysokými teplotami.

Cena (s 6 nástavci pro různý styling všech typů vlasů): 14 990 Kč

Zakoupíte na: www.dyson.cz

TOP vysoušeč vlasů Dyson Supersonic

„Samozřejmě že vypadá jinak. Ale to, jak odlišně funguje a jak se s ním pracuje, poznáte teprve, až ho vyzkoušíte.“ Akin Konizi, Čtyřnásobný vítěz britské soutěže Kadeřník roku

Vysoušeč vlasů v novém pojetí s inteligentní regulací teploty pro lesklé vlasy, s výkonným digitálním motorem. Fén je vyvinutý britským vynálezcem Jamesem Dysonem s ohledem na správné vyvážení. Konvenční systém převrátil naruby a motor uložil do rukojeti. Změna těžiště pozitivně ovlivnila rozložení hmotnosti i tvar vysoušeče. Teplota vzduchu se měří 20x za sekundu a je neustále pod kontrolou. Tím pomáhá předcházet poškození vlasů extrémně horkým vzduchem a chrání tak jejich přirozený lesk. Rychlé sušení vyžaduje řízený proud vzduchu o vysoké rychlosti. Sušení s tímto fénem už nebude trvat věčnost. Díky ochranné technologii Heat Shield zůstává povrch nástavců chladný a to dokonce i při úpravě vlasů z těsné blízkosti. Nástavce jsou magnetické a proto je lze snadno a rychle vyměnit. Navíc má fén zcela přepracovanou akustiku a díky ní si můžete při fénování klidně povídat s partnerem!

Cena 11 390 Kč vč. DPH

www.dyson.cz

Fotogalerie
17262 17263

Další články z rubriky

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Hejty na tepelná čerpadla se množí.  Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Hejty na tepelná čerpadla se množí. Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku