Magazín Elita

Kosmetické novinky od značky StriVectin pro zářivou a hladkou pleť

Kosmetické novinky od značky StriVectin pro zářivou a hladkou pleť

Zima představuje pro pleť poměrně náročné období a tak do jara často vstupujeme s unavenou či zašedlou pletí, na které jsou pak viditelnější nedostatky jako např. vrásky či kruhy pod očima. Kosmetické novinky od značky StriVectin mohou být pomocníky, které vrásky na obličeji a kruhy pod očima viditelně zredukují. Obsahují vysoce výkonné přísady, a to vždy v kombinaci s patentovanou molekulu NIA-114™ posilující kožní bariéru a podporující výkon ostatních složek receptur. Nejmodernější produkty StriVectin jsou podrobené přísným klinickým testům. Jsou vytvářeny ve spolupráci s předními světovými odborníky a jsou založeny na vysoké účinnosti, patentovaných technologiích, bezpečnosti i výsledcích potvrzenými klinickými studiemi. Neobsahují parabeny, sulfáty, silikony a jsou hypoalergenní. Produkty StriVectin posbíraly i řadu prestižních kosmetických ocenění. Prokazatelně a viditelně snižují známky stárnutí a zajišťují zdravý, mladistvý vzhled.

Letošními novinkami jsou:

  • Oční sérum StriVectin Super-C Dark Circle Brightening redukující kruhy pod očima

Toto osvěžující gelové oční sérum s obsahem silné formy stabilizovaného vitaminu C a rostlinného komplexu má lehkou texturu. Je ho tak možné snadno vrstvit pro dosažení požadovaného rozjasňujícího efektu.

Kruhy pod očima patří k nejrozšířenějším a nejobtížnějším kožním problémům. Na vině je několik různých faktorů. Stárnutí a náročný životní styl způsobuje kruhy pod očima v chladném tónu (modré až fialové), zatímco únava a stres dávají vzniknout teplým (hnědým) kruhům pod očima. Běžné jsou i kombinace obou variant či diskolorace pleti. Nejefektivnějším řešením je vitamin C, který cílí na oba typy kruhů pod očima. Ne každý přípravek však dokáže kruhy zmírnit. K dosažení viditelného efektu je vhodné volit přípravky se stabilizovanou formou vitaminu C. 

Receptura tohoto séra obsahuje koncentrovanou formu stabilizovaného vitaminu C, rostlinný extrakt z listů guavy s antioxidanty posilujícími účinky vitamínu C a rozjasňující přírodní komplex ze směsi arabského jasmínu, květů hlohu a pročišťujících flavonoidů, který posiluje jemnou kůži v okolí očí, pokožku detoxikuje a rozjasňuje. Sérum StriVectin Super-C pleť očního okolí viditelně zdokonaluje, rozjasňuje a vyhlazuje drobné vrásky. Dodává svěží a odpočatý vzhled. Je testováno oftalmology, je bez parfemace a vhodné i pro citlivou pokožku. Aplikujte jej ráno a večer jemným vklepáním do oblasti očního okolí. Nyní můžete sérum zakoupit na Aurio.cz s 20% zavádějící slevou ta 1 119 Kč. Běžná cena je 1 399 Kč.

  • Pleťové sérum StriVectin Peptide Plump Line Filling Bounce pro intenzivní vyhlazení

Inteligentní sérum s patentovaným peptidovým komplexem Alpha-3 Peptid™ cílí na 3 hlavní stavební složky pleti – kolagen, elastin a kyselinu hyaluronovou. Zpevňuje pleť zevnitř, vyhlazuje její strukturu a vyplňuje vrásky. Výsledkem je zářivá a mladistvě pružná pleť. Luxusní lehké sérum se do pleti okamžitě vstřebává a zlepšuje její vzhled. Nahrazuje efekt estetických injekčních výplní, protože redukuje jemné linky i výraznější vrásky na čele, zabraňuje jejich vzniku, dodává pleti jas a viditelně ji vypíná.

Značka Strivectin patří k průkopníkům na poli peptidů. Využitím aminokyselin v pleťové péči se začala poprvé zabývat před 20 lety. Odborníci v laboratořích od té doby pracovali na vytvoření dokonalého peptidu. 

Receptura inteligentního séra StriVectin Peptide Plump Line Filling Bounce je založena na patentovaném peptidovém komplexu Alpha-3 Peptid™, který dokáže v pokožce zacílit na její 3 přirozené stavební složky, jichž postupem času v pleti ubývá. Pokožka pak ztrácí vnitřní oporu i celkový objem, bortí se a je náchylnější ke vzniku vrásek.  Tento komplex peptidů zanechává pleť viditelně hladkou. Dále obsahuje extrakt z kořene kurkumy, který pleť rozjasňuje,  dodává ji zářivější tón a extrakt z červených řas doplňující pokožce přirozenou hydrataci a zadržující v ní vlhkost. Sérum StriVectin Peptide Plump Line Filling Bounce aplikujte každé ráno a večer aplikujte na vyčištěnou pokožku. Zaměřte se na místa s výraznějšími vráskami. Nechejte sérum plně vstřebat do pleti a poté aplikujte krém na obličej. Toto sérum můžete zakoupit na Aurio.cz s za 1 527 Kč. Tato cena obsahuje 20% zavádějící slevu z částky 1 999 Kč.

Fotogalerie
17071 17072

Další články z rubriky

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Hejty na tepelná čerpadla se množí.  Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Hejty na tepelná čerpadla se množí. Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku