Magazín Elita

Vánoce se neobejdou bez dobrých tipů na dárky!

Vánoce se neobejdou bez dobrých tipů na dárky!

Kosmetických dárků do 1000 Kč vyberete docela dost a my pro vás máme ty správné tipy a už nemusíte ztrácet čas po obchodech či eshopech s kosmetikou.

Luxusní dárkový set anti-age masek Rodial at home facial obsahuje profesionální domácí ošetření celebritami oblíbenou značkou Rodial, a to   v podobě několika typů jedinečných masek pro každou část obličeje. Masky na pleť, oči a rty jsou nabité maximálně účinnými anti-age látkami a aktivními složkami pro okamžitě viditelný svěží a omlazující efekt. Set obsahuje hloubkově čisticí a detoxikační masku Snake Bubble Mask s aktivním uhlím a bublinkami kyslíku, které z pleti efektivně odstraňují odumřelé buňky, nadbytečný maz a uvolňuje ucpané póry. Výživná anti-age koncentrace kolagenu, ceramidů a vitaminů pokožku současně vyživuje i omlazuje. Oční chladivou masku Dragon's Blood Eye Mask, která okamžitě dodává hydrataci, viditelně redukuje otoky i tmavé kruhy pod očima. Zklidňující a zvláčňující masku na rty Dragon's Blood Lip Mask, jejíž inovativní tvar se přizpůsobí celému obrysu rtů. Směs extraktu z dračí krve, kyseliny hyaluronovoé a glycerinu dodává rtům hydrataci i okamžitě viditelný objem. V setu je i liftingová pláténková maska Rodial Pink Diamond Instant Lifting Mask, která svým luxusním zkrášlujícím složením intenzivně pleť vypíná, hydratuje a sjednocuje její tón. Obsahuje diamantový prášek a aktivní látky, které pleť vyhlazují a dodávají ji přirozený jas. Ideální je tato maska např. před plesy či důležitými událostmi. Doplňuje ji rozjasňující pláténková maska s vitaminem C Rodial Vit C Cellulose Sheet Mask, jež svým intenzivním složením aktivních látek okamžitě dodává pleti jas a energii. Inovativní technologie masek pleť v jediném kroku hydratují, revitalizují, omlazují a obnovují. Zanechávají ji hedvábně jemnou, osvěženou a krásně rozjasněnou. Cena setu je 950 Kč, www.aurio.cz.

The Organic Pharmacy Lip & Eye Cream je výživný krém na oči a rty s rostlinnými extrakty The Organic Pharmacy Lip & Eye Cream 2v1 je hutným a zklidňujícím krémem s texturou balzámu, který pečuje o jemnou pokožku rtů i očního okolí. Výživná přírodní receptura je obohacena o extrakty ze světlíku lékařského, fenyklu, aloe vera a borůvek, obsahuje včelí vosk i příjemnou vůni kadidlového oleje. Cena je 809 Kč a zakoupíte ho na www.aurio.cz a v dalších e-shopech s kosmetikou.

Francouzské revitalizační sérum k péči o řasy a obočí Le Booster je přírodní kosmetikou. Hyugens posiluje tenké, křehké řasy a zvýrazňuje jejich vzhled. Sérum cílí na poškození zapříčiněné znečištěním životního prostředí, používáním make-upu anebo jeho nešetrným odstraňováním. Jeho krémová textura obsahuje vysoce koncentrované rostlinné složky v bio kvalitě. Těmi jsou vyživující ricinový olej, zklidňující chrpa, posilující rýžový protein, řeřicha pro podporu růstu a hydratující aloe vera a glycerin. Jemné složení je vhodné i pro osoby s citlivýma očima, nositelky brýlí nebo kontaktních čoček. Výsledkem pravidelného používání jsou výrazné silné řasy i bez použití řasenky. Sérum Huygens Le Boost zakoupíte na www.notino.cz nebo www.vemzu.cz za 549 Kč.

Hledáte ještě o trošku levnější, přesto kvalitní kosmetické dárky? Máme tu pro vás ještě několik zajímavých tipů do 500 Kč.

Krém na ruce HAAN Carrot Kick jevyživující krém na ruce HAAN Carrot Kick s probiotickým komplexem s inulinem hloubkově vyživuje kožní mikrobiom. Udržuje v něm rovnováhu, chrání ruce před vnějšími vlivy a dodává jim zdravý a pěstěný vzhled. Zabraňuje dehydrataci a stárnutí. Receptura obsahuje 96 % přírodních ingrediencí. V zajímavé kořenité vůni Carrot Kick se mísí tóny kurkumy, santalového dřeva a mrkve. HAAN je první krém na ruce na trhu, který je možný opakovaně plnit. Stačí si dokoupit náhradní náplň HAAN a praktický krém v ergonomickém recyklovatelném balení můžete používat dlouhé roky. Cena je 249 Kč a naleznete ho v řadě e-shopů, například na www.aurio.cz za 249 Kč.

Velký kartáč na vlasy Beter Ocean se pyšní patentovaným designem pro snazší rozčesávání suchých i mokrých vlasů. Je lehký a vhodný zejména pro dlouhé nebo velmi dlouhé vlasy. Pružná hlava kartáče se přizpůsobí konturám hlavy. Štětinky kartáče snadno prokluzují vlasy, rozčesávají je a zabraňují jejich potrhání. Otevřená konstrukce kartáče umožňuje rychlejší vysušení vlasů a snadno se i čistí. Kartáč je vyroben ze 100% recyklovaného plastu. Jeho cena je 299 Kč a k zakoupení je na www.aurio.cz

Fotogalerie
16747 16748 16749 16750 16751

Další články z rubriky

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Na vlně audioknih