Magazín Elita

Společnost Emirates získala pět globálních ocenění v soutěžích ULTRA a APEX 2022-23

Společnost Emirates získala pět globálních ocenění  v soutěžích ULTRA a APEX 2022-23

Společnost Emirates získala v uplynulém týdnu na dvou prestižních soutěžích v oblasti cestovního ruchu a letectví celkem pět globálních a regionálních ocenění, a to tituly „Nejlepší letecká společnost na světě“ a „Nejlepší letecká společnost na Blízkém východě“ v rámci ocenění ULTRAs 2022 a další ocenění „World Class Award“, „5 Star Global Official Airline Rating“ a „Passenger Choice Award for Best Global Entertainment“ v rámci ocenění APEX 2023.

Na základě kombinace certifikované zpětné vazby od cestujících a odborných auditů získala společnost Emirates 26. října na veletrhu APEX/IFSA v Long Beach v Kalifornii ocenění „World Class Award“ za bezpečnost, komfort, udržitelnost, služby a inkluzivitu, „5 Star Global Official Airline Rating“ za všechny aspekty globální letecké společnosti a „Passenger Choice Award for Best Global Entertainment“ za nejlepší systém palubní zábavy ice. APEX je jednou z největších mezinárodních asociací leteckých společností na světě, která od roku 2018 pořádá každoroční slavnostní udílení oborových cen.

O několik dní později získala společnost Emirates na slavnostním předávání cen ULTRAs 2022 v hotelu Pan Pacific London dvě nejvyšší ocenění „Nejlepší letecká společnost na světě“ a „Nejlepší letecká společnost na Blízkém východě“. Společnost Emirates byla na slavnostním ceremoniálu 31. října oceněna za své špičkové služby v oboru, globální síť a nejlepší cestovní zážitky. O udělení cen ULTRA rozhodují také hlasy spotřebitelů, mezinárodní komunity dvou milionů cestovatelů, kteří společnost Emirates uznali za vedoucí leteckou společnost na světě v oblasti luxusního cestování.

Vedle mnoha významných členů cestovního průmyslu se této akce zúčastnil i Sir Tim Clark, prezident letecké společnosti Emirates, který v Londýně převzal ocenění ULTRA, zatímco Patrick Brannelly, senior viceprezident pro maloobchod, IFE a konektivitu, se zúčastnil předávání cen APEX v Kalifornii.

Sir Tim Clark, prezident společnosti Emirates Airline, po obou událostech uvedl: „Jsme velmi potěšeni, že jsme byli opět oceněni v soutěžích ULTRAs 2022 a APEX 2023. Tato ocenění odrážejí tvrdou práci a nasazení našich týmů, díky nimž se slib naší značky „létat lépe“ stává skutečností pro zákazníky po celém světě. Ve společnosti Emirates pracujeme neustále na nových inovacích. Provedli jsme mnohamiliardovou investici do kompletní přestavby interiérů více než 120 letadel, zavedli jsme na palubu nové menu a řadu dalších vylepšení, která pozvednou charakteristický zážitek společnosti Emirates na novou úroveň. S rostoucí sítí více než 130 destinací bude společnost Emirates i nadále spojovat svět prostřednictvím našeho domova a dopravního centra v Dubaji.“

Nick Perry, předseda představenstva společnosti Ultratravel, dodal: „Tato ocenění jsou nejen oceněním trvalé kvality nabídky společnosti Emirates pro luxusní segment, ale také toho, že její stále oblíbenější centrum v Dubaji zůstalo otevřené a společnost Emirates létala i během pandemie a ochotně poskytovala služby těm, kteří potřebovali cestovat. Je nám potěšením udělit dnes společnosti Emirates tyto zasloužené tituly a těšíme se na to, co nového Emirates představí v nadcházejícím roce.“

Dr. Joe Leader, výkonný ředitel APEX/IFSA, poznamenal: „Audit APEX World Class je hloubkovou analýzou kvality služeb, bezpečnosti leteckých společností a pokroku v oblasti udržitelnosti. Pouze osm leteckých společností na světě dosáhlo vrcholu APEX World Class a Emirates nadále dokazuje, že se o své zákazníky v Economy Class stará s kvalitou péče, která je historicky vlastní vyšším třídám. Důmyslné pokroky v Premium Economy, Business Class a First Class nadále nastavují mimořádně vysokou laťku. Systém palubní zábavy ice si podle více než milionu ověřených letů společností APEX nadále udržuje náskok před svými konkurenty – Emirates je volbou cestujících APEX 2023 pro nejlepší palubní zábavu na světě.“

Nejlepší v oboru

Společnost Emirates je proslulá svými špičkovými iniciativami v oboru a bezkonkurenčními zážitky z cestování. Na začátku letošního roku byla aerolinka oceněna v soutěži Skytrax World Airline Awards 2022 a odnesla si tři prestižní ceny, včetně ocenění „Nejlepší ekonomická třída na světě“, „Nejlepší catering v ekonomické třídě na světě“ a již po sedmnácté v řadě „Nejlepší zábava během letu na světě“.

Lepší budoucnost

Letecká společnost nedávno oznámila investici ve výši 2 miliard USD do zlepšení palubního komfortu pro zákazníky. Jedná se o největší známý program modernizace 120 letadel společnosti Emirates vybavených kabinami Premium Economy a nejnovějšími interiéry ve všech kabinách. Koncept rovněž zahrnuje nový model poskytování služeb zaměřený na pohostinnost a vylepšené menu, které zákazníkům nabídne větší výběr jídel, nové veganské menu a zážitek „kina v oblacích“.  Společnost Emirates také investovala více než 350 milionů USD ve spolupráci se společností Thales do vybavení své nastupující flotily letadel A350 řešeními palubní zábavy nové generace, která cestujícím nabídnou obrazovky s vysokým rozlišením a nezapomenutelný filmový zážitek.

Spojení světa přes Dubaj

Společnost Emirates v současné době obsluhuje zákazníky na šesti kontinentech a provozuje největší flotilu širokotrupých letadel Boeing 777 a Airbus A380 na světě, která nabízí prostorné kabiny a ikonické prvky palubního vybavení, jako jsou například sprchové lázně a palubní salonek v letounech A380. Zákazníci na palubě si také mohou vychutnat vřelou pohostinnost posádky, kterou tvoří více než 160 národností, regionálně inspirovanou gurmánskou kuchyni a oceňovaný systém palubní zábavy ice nabízející více než 5 000 kanálů nejlepších filmů, televizních pořadů, živého vysílání, podcastů a hudby.

Fotogalerie
16662

Další články z rubriky

Inspirujte se na kulinářských akcích v Miele Experience Centrech v Praze a Brně

Inspirujte se na kulinářských akcích v Miele Experience Centrech v Praze a Brně

Oblíbení společníci jarních výletů – zelňáky!

Oblíbení společníci jarních výletů – zelňáky!

Češi a Slováci vymysleli nový, jemný a ovocný Jägermeister ORANGE

Češi a Slováci vymysleli nový, jemný a ovocný Jägermeister ORANGE

Medailemi ověnčená značka ROSE GARDEN slaví další úspěchy

Medailemi ověnčená značka ROSE GARDEN slaví další úspěchy

Novinky na nestátních památkách sdružených do celorepublikového projektu Objevuj památky

Novinky na nestátních památkách sdružených do celorepublikového projektu Objevuj památky

Na vlně audioknih