Magazín Elita

Jak pečovat o pleť a tělo po létě? Vyzkoušejte kosmetická ošetření ve SPA & Wellness Aquapalace Praha

Jak pečovat o pleť a tělo po létě? Vyzkoušejte kosmetická ošetření ve SPA & Wellness Aquapalace Praha

Sníte o zdravé, svěží a pevné pokožce po létě? Vyzkoušejte jedno z luxusních kosmetických ošetření ve Spa & Wellness Aquapalace Praha, které je součástí největšího aquaparku ve střední Evropě. Navrátí totiž během krátké chvíle vaší pleti i tělu potřebnou dávku hydratace a svěžesti. Nechejte se hýčkat od hlavy až k patě! Od relaxačních masáží, zkrášlujících rituálů za pomoci francouzských značek kosmetiky Payot a Thalgo, přes profesionální manikúru i pedikúru laky a gel laky značky ORLY. Načerpejte novou energii v tureckých lázních Hammam, zarelaxujte v soukromém SPA s vířivkou nebo si přijďte vyzkoušet novinku ve světě kosmetiky – Dermapen.

V létě trávíme hodně času na přímém slunečním záření, a proto je nezbytné chránit svoji pleť speciálními krémy s vysokým faktorem odolným UVA zářením. Přestože tak učiníme, s postupem přibývajících let dochází ke ztrátě elasticity a stárnutí pleti. Vyskytují se drobné i hluboké vrásky či pigmentové skvrny. Proto je po létě důležitá péče, která pleti neinvazivně navrátí všechny potřebné živiny a složky. Vyzkoušejte jednu z kosmetických procedur a ošetření v luxusním Spa & Wellness Aquapalace Praha nedaleko Prahy. Čeká vás profesionální a kompletní péče o vaše tělo, ale i ducha.

Kouzlo a síla ukrytá v kosmetice předních francouzských značek Payot a Thalgo

Už jste odhalila tajemství krásy francouzských žen, které vypadají skvěle a bezchybně i v pokročilém věku? Pokud ne, prozradíme vám, že je to zcela jednoduché a úplně prosté. Na zdraví své pleti si zakládají již od brzkého věku a vybírají si kosmetické výrobky, které proměňují jejich každodenní kosmetické rituály ve výjimečný prožitek. Přesně taková je po více než 100 let i francouzská značka Payot. Její inovativní složení bylo speciálně navrhnuto pro profesionální péči v kosmetických salónech. Vyzkoušejte zkrášlující a omlazující procedury značky Payot či Thalgo, a vydejte se na cestu za zářivou a zdravou pletí za pomoci Spa & Wellness Aquapalace Praha v Čestlicích.

Zářivá a pevná pleť bez známek stárnutí

Spa & Wellness Aquapalace Praha představuje novinku, která napomáhá k cestě za zdravou pletí, ale i k vytoužené hydrataci a svěžesti. Přístroj Dermapen patří ke žhavým a účinným trendům ve světě kosmetiky a dermatologie. Za pomocí mikrojehliček a vibrací dochází k aktivní stimulaci pokožky a zapracování zvolených luxusních sér do pokožky. Nová řada navíc zajišťuje až 100% účinnost látek, které pronikají po ošetření do hlubší vrstvy pleti. Už žádné vrásky a jen rozjasněná pleť!

Upravené ruce a nohy jsou vizitkou každé ženy

O tom, že jsou upravené ruce vizitkou každé ženy, není pochyb. A proto je péče o nety nezbytná po celý rok. Nezapomínejte na to, že i z malých detailů se skládá celkový dojem. Podcenit byste neměli ani péči o nohy. Pedikúra totiž není jen důležitou kosmetickou, ale i zdravotní procedurou a rozhodně není pouze sezónní záležitostí. Objednejte se na klasickou manikúru či pedikúru Deluxe ve Spa & Wellness Aquapalace Praha a užijte si hodinu královské péče.

Naslouchejte svému tělu a dopřejte si luxusní masáž

S příchodem podzimu a úbytkem slunečního záření bývá časté, že nastupuje pocit únavy a také bolesti zad. Zkuste si dopřát jednu ze speciálních tělových masáží a předejděte nepříjemnostem, které s sebou podzim přináší. Ve Spa & Wellness Aquapalace Praha na vás čeká exotická očistná procedura ve zdejších tureckých lázních Hammam anebo velice oblíbený podzimní a zimní rituál Dotek moře. Celotělový peeling z mořské soli a blahodárných olejů přenese každého během chvíle do dalekých exotických krajů.

Spa & Wellness v Aquapalace Praha

Luxusní a krásné prostředí se nachází v Čestlicích nedaleko Prahy a nabízí kompletní péči o tělo a pleť. Přijďte si užít příjemnou atmosféru a načerpejte energii díky široké nabídce služeb. Buďte jako v bavlnce a dopřejte si péči od nejlepších odborníků v oboru kosmetiky, pedikúry, manikúry a celotělových masáží. Spa & Wellness je součástí areálu Aquapalace Praha a nachází se v prvním patře.


Další články z rubriky

Včasné CT vyšetření může zachránit život. V brandýské nemocnici na CT nečekáte a žádanku můžete mít odkudkoliv

Včasné CT vyšetření může zachránit život. V brandýské nemocnici na CT nečekáte a žádanku můžete mít odkudkoliv

Zadýchávání může mít vážnou příčinu!

Zadýchávání může mít vážnou příčinu!

Spánek jako nejlepší ásana pro více energie

Spánek jako nejlepší ásana pro více energie

Je čas zasadit! Vyrobte jednoduchou velikonoční dekoraci

Je čas zasadit! Vyrobte jednoduchou velikonoční dekoraci

Pozor na časté mýty o pylových alergiích. Některé mohou komplikovat léčbu

Pozor na časté mýty o pylových alergiích. Některé mohou komplikovat léčbu