Magazín Elita

Pozvedněme společně sklenku na výjimečného muže a tenisovou legendu Rogera Federera

Pozvedněme společně sklenku na výjimečného muže a tenisovou legendu Rogera Federera

Šampaňský dům Moët & Chandon s potěšením zve přátele a fanoušky Rogera Federera z celého světa, aby si připili na jeho počest, zatímco tenisová hvězda se loučí s kariérou profesionálního tenisty a zahajuje svou novou životní kapitolu. Na Rogera, gentlemana, který si jako skutečná sportovní ikona zaslouží jeden z největších přípitků na světě na svou čest!

Iniciativa #TOASTTOROGER

Rogerovi přátelé a followeři zveřejňují na sociálních sítích vzkazy lásky, uznání, vzpomínek a přání pro jeho zářnou budoucnost pod hashtagem #ToastToRoger. Zasloužená oslava a mimořádná pocta muže, který je ztělesněním elegance, respektu 

a velkorysosti. Šampaňský dům Moët & Chandon může být hrdý na to, že je Roger Federer od roku 2012 jeho ambasadorem. 

Iniciativa #ToastToRoger má v první řadě spojit všechny, kteří obdivují Rogera Federera a chtějí mu vzdát upřímnou poctu. Značka Moët & Chandon se těší na projevy, vzpomínky a další pozitivní zprávy věnované jejímu milovanému ambasadorovi. Videa, fotografie a zprávy na sociálních sítích budou sestaveny do digitální zdi slávy, kterou bude spravovat Moët & Chandon a která bude přístupná prostřednictvím digitálních platforem šampaňského domu. 

PŘEKVAPENÍ PRO ROGERA

Značka Moët & Chandon pracovala na speciálním překvapení věnovanému Rogeru Federerovi spolu s francouzským filmovým a video režisérem Emmanuelem Cossu, jedním z nejavantgardnějších hlasů své generace, a to na vytvoření vizuálního záznamu výpovědí exkluzivního okruhu světoznámých osobností, které poznamenaly Rogerův život. Za soundtrack je zodpovědný experimentální skladatel Thomas Roussel, který převedl do hudby výjevy zachycující Federerovy životní milníky a také slova uznání jeho nejbližších kolegů: aniž by to Roger věděl, byli členové rodiny, přátelé a soupeři tajně požádáni, aby se zúčastnili a zanechali mu osobní a srdečné vzkazy.

Co rezonuje v těchto emotivních a upřímných zprávách, je bezpochyby Rogerova statečnost, jeho štědrost a jeho schopnost inovovat a překvapovat: odkaz inspirativního a respektovaného velikána naší doby. Hlasy Siya Kolisi, kapitánky jihoafrického ragbyového národního týmu, Springboks - Roda Lavera, Anny Wintour a matky tenisové legendy Lynette pomohou veřejnosti k lepšímu pochopení tenisové legendy. Mezi osobnostmi, které vzdaly hold, rezonuje Rafael Nadal se svým vzkazem: „Nejlepšímu soupeři, který vždy hrál jako gentleman.“

Rogerovu lásku ke švýcarským Alpám, kam se vrací po každém významném vítězství, režisér reflektoval skrze ztvárnění Federera na Jungfraujoch, nejvyšším dostupném místě v Evropě. Díky důvěře a respektu k režisérovi a šampaňskému domu Roger pravý důvod natáčení netušil. Ke svému velkému překvapení jeden den zjistí, že to bylo na oslavný film vlastního života.

„Setkání s Rogerem Federerem pro mě bylo velkou ctí,“ říká režisér Cossu, když mluví o natáčení filmu, zachycení této kombinace síly a sladké jemnosti je nezapomenutelným zážitkem.“

Skladatel Thomas Roussel dodal: „Touto hudbou jsem chtěl doprovázet eleganci Federera: jeho precizní gesta se odráží ve smyčcovém orchestru, nejprve jemná, jako rozmanité tóny šampaňského, pak silnější, v crescendu, s lehkými mistrovskými doteky. Na závěr, radostná, velká oslava připomínající všechna ocenění Rogera Federera.“ 

ŠLECHETNÉ POSLÁNÍ

Za každý příspěvek sdílený s hashtagem #ToastToRoger přispěje Moët & Chandon jménem účastníků charitativní organizaci tenisové legendy – Roger Federer Foundation, neziskové organizaci, která se zavázala pomáhat rodičům a místním komunitám poskytovat dětem příležitosti k dobrému vzdělání.

Iniciativa navazuje na předchozí zapojení šampaňského domu do Rogerových filantropických aktivit, jako je série The Match For Africa, která byla také zorganizována s cílem získat finanční prostředky pro jeho nadaci. Opravdový gentleman na kurtu i mimo něj, při své oslavě 20. výročí v roce 2018 přiznal: „Jednoho dne bych si přál, aby mé jméno bylo známé více pro to, čeho nadace dosáhla než pro mé sportovní tituly.

ROGER FEDERER, NESKUTEČNÝ MUŽ

Pouto mezi Moët & Chandon a Rogerem Federerem bylo zpečetěno v roce 2012, kdy byl přivítán jako globální ambasador značky a přítel šampaňského domu. Od té doby je Moët & Chandon po Rogerově boku během jeho nejslavnějších okamžiků, čímž se ze vztahu stalo vzrušující dobrodružství, které podtrhují společné hodnoty vytříbenosti, elegance, respektu a štědrosti. Celkový styl, elegance a glamour Rogera Federera silně rezonují s Moët & Chandon a odrážejí základní hodnoty šampaňského domu, jakými jsou vytrvalost, úspěch, mistrovsky zvládnuté umění a věrnost nenapodobitelnému stylu s velkým důrazem pro detail.

Značka Moët & Chandon je neskutečně hrdá na to, že si může připít na Rogera Federera, mimořádného ambasadora, jehož úzké přátelství s šampaňským domem bude pokračovat i po ukončení jeho profesionální tenisové kariéry. Zveme celý svět, aby se k nám připojil s iniciativou #ToastToRoger, zatímco se Roger Federer vydává na novou životní cestu,“ říká Berta de Pablos-Barbier, prezidentka a generální ředitelka Moët & Chandon.

Více o Roger Federer Foundation: https://rogerfedererfoundation.org/


Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih