Magazín Elita

Grown Alchemist ECO Refills na ruce a tělo v recyklovatelných sáčcích

Grown Alchemist ECO Refills na ruce a tělo v recyklovatelných sáčcích

Nejen vysoká kvalita produktů, ale také udržitelnost a ekologie, to jsou témata, která provází naše působení na poli kosmetiky. Šetrné přípravky Grown Alchemist ECO Refills jsou tedy jen dalším logickým krokem v portfoliu našich výrobků.

Vybrali jsme pro vás nejoblíbenější produkty na ruce a tělo a umístili jsme je do recyklovatelných sáčků o objemu 500 ml. Tyto přípravky lze následně přelít do půllitrové lahve od kteréhokoli z našich produktů péče o ruce a tělo.

My v Grown Alchemist věříme v holistický přístup k životu, a tak kromě toho, že chceme poskytovat vysoce kvalitní produkty založené na těch nejlepších ingrediencích, chceme se také chovat zcela zodpovědně k naší planetě. Jsme proto odhodláni využívat už jen 100% recyklovatelné nebo biologicky rozložitelné obaly. Udržitelnost je totiž závazek, kterým můžeme zachránit budoucnost naší země.

V našich ekologických obalech najdete tyto produkty

Hand Wash: Sweet Orange, Cedarwood, Sage Refill

Jemný gel na mytí rukou, který obsahuje přírodní složky a rostlinné oleje, jež se postarají o šetrné očištění pokožky a zjemnění jejího povrchu. Zároveň produkt obsahuje také kyselinu hyaluronovou, jež dodá namáhané kůži na rukou dlouhotrvající hydrataci a zároveň zpomalí proces jejího stárnutí. Tento jemný gel navíc svěže voní po šalvěji a sladkém pomeranči, díky čemuž revitalizuje všechny naše smysly.

Hand Wash: Sweet Orange, Cedarwood, Sage Refill, 500ml: 663 Kč/25 EUR.

Hand Wash: Tasmanian Pepper, Tangerine, Chamomile Refill

Zklidňující gel pro vysoce šetrné mytí rukou s citlivou pokožkou, která se snadno podráždí nebo už je poškozená. Produkt obsahuje směs fytoaktivních látek, jako je například tasmánský pepř, které se postarají o zklidnění a obnovení kůže. Zároveň jsou v něm také složky, které šetrně odstraní z kůže nečistoty, aniž by narušily její pH a také rostlinné oleje, jež pokožku dlouhodobě hydratují a zároveň chrání před nečistotami i poškozením.

Hand Wash: Tasmanian Pepper, Tangerine, Chamomile Refill, 500ml: 663 Kč/25 EUR.

Hand Wash: Cedarwood Atlas, Ylang-Ylang, Tangerine Refill

Aromatický přípravek pro mytí rukou s relaxační vůní levandule, ylang ylang, vanilky, mandarinky a šalvěje obsahuje přírodní oleje z černého pepře, pelargonie a cedrového dřeva, které velmi jemně odstraňují z kůže nečistoty i odumřelé kožní buňky a zároveň udržují pokožku v rovnováze. Vedle toho produkt obsahuje výtažky z aloe vera, jež pokožku hydratují, revitalizují, vyživují a zanechávají ji jemnou, hladkou a dlouhodobě hydratovanou.

Hand Wash: Cedarwood Atlas, Ylang-Ylang, Tangerine Refill: 663 Kč/25 EUR.

Hand Cream: Vanilla, Orange, Peel Refill

Krém pro zklidnění, zjemnění a hydrataci vysušené, dehydratované až popraskané pokožky na rukou i v okolí nehtů. Produkt je bohatý na rostlinné výtažky a silné antioxidanty, které se postarají o výživu i regeneraci pokožky na rukou, a navíc obsahuje výtažky z vanilky a sladkého pomeranče, jež mu dodávají výjimečnou vůni.

Hand Cream: Vanilla Orange Peel Refill, 500ml: 1325 Kč/50 EUR.

Body Cleanser: Chamomile, Bergamot, Rose Refill

Jemný přípravek pro šetrné mytí pokožky celého těla, který obsahuje celou řadu vyživujících ingrediencí, jež se postarají o její hydrataci a díky výtažkům z heřmánku také o její zklidnění. Krom toho je produkt bohatý na bioaktivní složky, které pokožku zjemňují a zanechávají ji vláčnou. O dokonale smyslné aroma se potom postarají výtažky z neroli, rozmarýnu a mandarinky.

Body Cleanser: Chamomile, Bergamot, Rose Refill, 500 ml: 795 Kč/30 EUR.

Body Cleanser: Geranium, Tangerine, Cedarwood Refill

Zklidňující přípravek pro šetrné mytí pokožky celého těla. Produkt mimo jiné obsahuje výtažky z gerania a černého pepře, které odstraňují nečistoty i odumřelé kožní buňky a také extrakt z aloe vera, jež pokožku hydratuje, vyživuje a revitalizuje. Obsažené výtažky z levandule, cedrového dřeva, mandarinky a šalvěje se pak postarají o nezapomenutelný relaxační zážitek.

Body Cleanser: Geranium, Tangerine, Cedarwood Refill, 500 ml: 795 Kč/30 EUR.


Další články z rubriky

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Na vlně audioknih