Magazín Elita

Tradičně netradiční. Ochutnejte nové koláče z pekařství PAUL

Tradičně netradiční. Ochutnejte nové koláče z pekařství PAUL

Oslaďte si na život lahodnými koláči z oblíbeného pekařství PAUL. Nápadité propojení toho nejlepšího z české a francouzské pekařské tradice vás nadchne.

Sladké koláče s bohatou náplní neodmyslitelně patří k posvícení, rodinným setkáním i prázdninám u babičky na venkově. Chutnají nám k snídani stejně jako k odpolední kávě. V pekařství PAUL neodolatelným způsobem propojili českou tradici s francouzským šarmem a výsledek je famózní!  

Jemné máslové brioškové těsto skvěle vynikne s tradičními i méně obvyklými náplněmi. Mandlový krém frangipane výborně ladí s hruškami a křehkými plátky mandlí nebo šťavnatými borůvkami, které vám připomenou letní procházky lesem. Máte raději klasiku? Nezklame vás osvědčená kombinace tvarohu a sladkých švestkových povidel. Dokonalou vláčnost dodává každému koláči voňavá směs másla a rumu.

Dejte si koláč k výborné kávě s kamarádkou nebo kolegyní – v pekařství PAUL nejsou troškaři, takže velikost je tak akorát pro vás dvě. Nové koláče jsou ale tak lahodné, že se příště třeba už raději s nikým dělit nebudete.

E-shop: shop.paul-cz.com


Další články z rubriky

Léto na terase: 3 osvěžující recepty pro každý den

Léto na terase: 3 osvěžující recepty pro každý den

Máme pro vás recept na domácí tortilly z červené čočky

Máme pro vás recept na domácí tortilly z červené čočky

Burger z červené čočky by neměl chybět v žádném jídelníčku

Burger z červené čočky by neměl chybět v žádném jídelníčku

Mazlíček na cestách: užitečné tipy před letní dovolenou

Mazlíček na cestách: užitečné tipy před letní dovolenou

Začíná sezóna vyhlídek! doporučujeme vám vydat se po severozápadní Vysočině

Začíná sezóna vyhlídek! doporučujeme vám vydat se po severozápadní Vysočině

Na zdraví