Magazín Elita

Avenue Optik: Průvodci světem oční optiky

Avenue Optik: Průvodci světem oční optiky

Zdraví očí ovlivňuje náš každodenní život. Zhoršené vidění může člověka nepříjemně omezovat nejen v pracovním, ale i v osobním životě. Někteří lidé pociťují problémy až s přibývajícím věkem, jiní se s nimi potýkají již od útlého dětství.

Důležitou roli pro komfort vašeho vidění sehrává volba oční optiky. Výběr optiky by neměl být zaměřen na jednorázový nákup, měl by být spojen s budováním dlouhodobého vztahu, založeném na vzájemné důvěře, spokojenosti a partnerství. Optika by měla být místem, kam se rádi vracíte, protože víte, že jsou zde specialisté, kteří vám dopřejí péči na nejvyšší možné úrovni, kvalifikovaní odborníci, kteří se věnují prevenci, pracují s kvalitním technickým vybavením, vzdělávají se v oboru a pro něž se stáváte od prvního okamžiku tím nejdůležitějším člověkem.

Avenue Optik toto vše svým zákazníkům nabízí. Jedná se o nový koncept oční optiky, kterou najdete v samém srdci Prahy. Optici a optometristé, ale i spolupracující oční lékaři, vám zde nabídnou maximální péči a komfort. Jsou zaměřeni na prevenci, oční vyšetření, konzultaci a poradenství, týkající se vaší oční vady. Vyberou s vámi vhodné brýle, brýlové i kontaktní čočky, zajistí následnou péči a servis o váš zrak i brýle. Celý tým se stane vaším průvodcem světem oční optiky a všední nákup brýlí pro vás promění v příjemný, nadstandardní zážitek.

Kromě toho se můžete v příjemném interiéru i exteriéru účastnit společenských akcí nebo edukačních seminářů a přednášek na zajímavá témata, kterými jsou například nové technologie a materiály, ze kterých se brýle vyrábějí, novinky v kontaktních čočkách nebo léčba dětské krátkozrakosti. Tým Avenue Optik vyniká dlouholetými zkušenostmi a znalostmi v oboru, citlivým osobním přístupem, láskou k brýlím i lidem a otevřenou komunikací.

V optice naleznete nejen kvalitní brýle od světoznámých značek Christian Dior, Tom Ford, Fendi, Balenciaga, Yves Saint Laurent, Max Mara, Trussardi, Zadic&Voltaire ale i designové, technicky perfektně zpracované nebo ručně vyráběné kousky z limitovaných edic od návrhářů z Itálie – Lamarca, Four Seasons, z Francie - Caroline Abram, Talla, J.F.Rey, z Dánska - Bellinger a Blac nebo z Rakouska značka Silhouette. Pro milovníky kožených doplňků je připravena německá kolekce Any Dí, která prezentuje hravý design, originalitu a nadčasovost. Výrobky z jemné kůže, kvalitní šití, pozlacené kovové doplňky v dárkovém balení. V nabídce jsou originální pouzdra na brýle a mobily, ale i pásky, na které lze pouzdra i další doplňky jako taštičky a peněženky připnout.

Měřením očí to v Avenue Optik nekončí. Tím se v této unikátní pražské optice začíná… Konzultace, poradenství a výběr brýlí, ve kterých se budete líbit sami sobě a především dobře uvidíte. Slova jako „Takhle skvěle mi ještě nikdy brýle nesedly, líbím se sám sobě nebo v životě jsem takhle dobře a jasně neviděl “ jsou pro optika tou nejlepší zpětnou vazbou. Vyberte si optiku, kde se budete cítit jako v obýváku se službami od A do Z!

Co ještě nevíte? Adresu.

Korunní 65, Praha 2 – Vinohrady

Fotogalerie
16281 16282

Další články z rubriky

Brunch jako oslava odpočinku a dobrého jídla

Brunch jako oslava odpočinku a dobrého jídla

Limitovaná edice PRIM NOKTURNO je široká paleta elegance

Limitovaná edice PRIM NOKTURNO je široká paleta elegance

Nezapomeňte na svátek matek!

Nezapomeňte na svátek matek!

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné