Magazín Elita

Petr Batěk s Lucií Vojtovou ladí formu do filmu, projekt má i charitativní podtext

Petr Batěk s Lucií Vojtovou ladí formu do filmu, projekt má i charitativní podtext

Herec Petr Batěk oslavil nedávno kulaté 50. narozeniny. Přestože netrpí nadváhou a jako muž má dobrou postavu, zná prý své rezervy. Proto začal cvičit a hned pod dohledem své kamarádky, herečky Lucie Vojtové. Ve fitness centru (DB Fitness) v Dolních Břežanech představili nejenom jeho odhodlání, ale také charitativní podtext nápadu.

„Pokud se mi podaří vypracovat postavu, dostane nadace Hvězdy dětem, která pomáhá dětem z dětských domovů a sociálně znevýhodněným dětem 20 000 korun. Pokud to nezdolám, zaplatím to já. Termín je do konce roku,“ prozradil před novináři a hosty Petr H. Batěk.

Ten, i když nemá na první pohled co moc na postavě ladit, přiznává, že na životosprávu doposud příliš nedbal. Teď jde do sebe a rád by i sobě dokázal, že to zvládne.

„Já tedy nevím co chce Petr víc ladit, protože postavu má dobrou, ale samozřejmě chápu, že si ji chce vylepšit a moc mu fandím,“ prozradila herečka Hana Gregorová, která jemu a herci Radimu Fialovi hraje v novém filmu Cirkus Maximum nevlastní matku. Petru Baťkovi navíc přivezla z Maďarska dárek k jeho nedávným narozeninám. "Dostal jsem nádhernou šálu a Hanka to hned komentovala, že mi sluší, že jsem jak mafián," podotkl s úsměvem herec a hudebník. 

Snímek, který přijde do kin letos v říjnu, režíruje a spoluautorem je Artur Kaiser. Také on přišel Petra H. Baťka podpořit a zároveň poprvé představil i filmový plakát.

„Je to poprvé, co ho představujeme. Povedl se a věříme, že i náš film,“ dodal Kaiser.

Snímek je z cirkusového prostředí a od dob filmu Šest medvědů s Cibulkou nebo seriálu Cirkus Humberto je to první snímek s touto tématikou.

Právě v legendárním seriálu hrál stěžejní dětskou roli Pavel Mang. Také on přijel do Dolnobřezanského fitka podpořit Petra Baťka a pozdravit své kolegy i kamarády. „Petrovi držím pěsti a na film, kde hraju jednoho z policajtů, se moc těším. Bude to jednal legrace, ale taky to má jisté poslání. Víc neprozradím,“ dodal Mang, který je také starostou v Trubíně u Berouna, kde s rodinou žije.

Režisér Artur Kaiser na akci také prozradil, že začátkem roku 2023 připravuje natáčení nového filmu s názvem Režisérka. Do rolí počítá právě se všemi, s nimiž se ve fitku potkal.

Aktivitu s názvem „Forma do filmu“ Petra Baťka a Lucie Vojtové, mohou zájemci sledovat i prostřednictvím sociálních sítí.

Foto: Jaroslav Hauer

Fotogalerie
16041 16042 16043

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih