Magazín Elita

Relax představuje svoji novou letní kolekci

Relax představuje svoji novou letní kolekci

Česká značka Relax představuje novou kolekci brýlí na letošní letní sezónu. Uvedené novinky vychází ze současných trendů a přináší originální, osobité modely jako například maxi brýle Polynesia nebo Santorini s masivním rámem, který je také prvkem letošních trendů. 

Sluneční brýle zvládnou zanechat hluboký dojem. Kromě vytříbeného vkusu a osobitosti dokáží také vyzařovat momentální náladu svých majitelů. Z letošních slunečních brýlí a optických rámů značky Relax čiší sebevědomí, na které se také designéři při tvorbě návrhů soustředili.

„Nepřehlédnutelné a magneticky přitažlivé kousky najdou v letní kolekci všichni, kdo chtějí být vnímáni jako charismatičtí, rafinovaní, hraví, odvážní, stejně jako decentní, seriózní, výkonní, ambiciózní a nároční,“ popisuje Lukáš Janošík, designér slunečních brýlí.

Letošní trendy, jako masivní, spíše hranaté oversize modely jsou v kolekci kreativně zpracovány v mnoha různých pojetích. Doplněné stínovanými polarizačními čočkami a kvalitními zrcadlovými čočkami nabízí vysoký komfort užívání.

ODVÁŽNÉ MAXI BRÝLE

Luxusní proporce a odvážný styl dámských slunečních brýlí POLYNESIA dokáže o své majitelce hodně vypovědět. „Porozumět vlastnímu stylu a zdůraznit svoji jedinečnost lze mnoha způsoby. Relax přináší novinky, které tohle dokážou z různých poloh výjimečnosti svých majitelů,” vysvětluje Martina Jiránková, marketingová specialistka Relax.

Čočky stínované shora dolů se postarají o příjemný, přirozený pohled praktický např. při řízení auta.

Polarizované čočky eliminují nepříjemné odlesky a jsou vhodné pro sportovní aktivity, řízení, a také aktivity u vody. Polarizace dokáže očím ulevit a snižuje tak jejich únavu.

Model brýlí SEYCHELLES s vyzrálými a luxusními tvary, barvami a materiály má sice masivní rám, ten ale dohromady s jeho nenápadným vzhledem vytváří lehce působící celek. Zájemci si mohou vybrat ze tří barevných variant obrouček – lesklá béžová, lesklá modrá a lesklá šedá. 

FLAT TOP PÁNSKÉ BRÝLE

Výrazný model pánských slunečních brýlí FIJI je dokonale univerzálním a přitom nevšedním každodenním společníkem moderního a přitom prakticky založeného muže. Poskytuje 100% ochranu před UV zářením A,B,C, a součástí balení je také mikrovláknový ochranný pytlík, vhodný i k čištění skel.

POLARIZACE STÁLE TRENDEM

V letošní kolekci opět firma Relax klade kromě nejnovějších trendů důraz na použití oblíbených polarizačních čoček. Vybrat si můžete z široké nabídky odstínů šedé, hnědé, zelené. a to i v rafinovaných gradientních odstínovaných tónech.

„Máme zkušenost, že si zákazník vyhlídne svůj vysněný tvar brýlí, ale najde je pouze jako sluneční s tmavou čočkou nebo naopak. Proto nabízíme zákazníkovi možnost si čočku vybrat, a není problém ani dodat stejný rám s čočkou v jiném provedení,“ vysvětluje Lukáš Janošík, designér slunečních brýlí.

NOVÉ MODELY SE SLUNEČNÍMI KLIPY

Nová kolekce je také rozšířená o brýle se slunečními klipy. Praktické řešení 2v1 zajistí jak potřebnou korekci zraku, tak ochranu očí před sluncem a UV zářením. Klipy fungují na magnetickém principu, a tak je jejich nasazení jednoduché a rychlé.

Více na www.relaxworld.cz KATALOG 2022 https://www.relaxworld.cz/katalogy

Fotogalerie
15796 15797 15798 15799 15800 15801 15802 15803 15804

Další články z rubriky

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Na vlně audioknih