Magazín Elita

Nejlepší letní grilování vám zajistí kvalitní výbava

Nejlepší letní grilování vám zajistí kvalitní výbava

Léto je nejkrásnějším obdobím v roce! A to nejen díky dokonalému počasí, ale i možnosti častěji se setkávat s rodinou a přáteli. Ať už jde o oslavu narozenin, kamarádské posezení nebo svatební party, jednou z nejdůležitějších věcí je vždy jídlo, které se bude podávat. Protože léto je jako stvořené k zábavě pod širým nebem, není nad to rozpálit gril a vychutnat si pokrmy v mnoha variacích, jež si zamiluje každý.

Základní výbavou každého „mistra grilu“ je samozřejmě pořádný gril. Nezáleží na tom, zda se rozhodnete pro ten na plyn, dřevěné uhlí nebo kompaktní a lehce přenosný model – každý má své klady. Důležitá je především kvalita, díky níž dovede své letní kuchařství k naprosté dokonalosti. Nákupní galerie Ignaz Rösler pro vás připravila exkluzivní nabídku těch nejlepších grilů, a to nejen ve své kamenné prodejně, ale i na e-shopu ignazrosler.cz.

Pro profesionály

V posledních letech získávají na popularitě především plynové grily, jež jsou bezkonkurenční především pro svou snadnou a rychlou obsluhu. Mezi jedny z nejkvalitnějších plynových grilů patří i produkty kanadské značky Napoleon, která je synonymem špičkové technologie a důmyslných funkcí. Modely jsou vybaveny ikonickým litinovým roštem WAVE™ s mřížkou ve tvaru vlny podporujícím rovnoměrný ohřev pokrmů a zamezujícím propadávání menších potravin. Specialitou značky je pak především technologie infračerveného grilování, která vám umožní podávat na zahradní party ty nejlepší steaky – dokonale propečené, a přesto uvnitř šťavnaté.

Pro milovníky klasiky

Gril na dřevěné uhlí vyniká především schopností dodat pokrmům jedinečnou chuť a vůni. Především u masa, jehož tuk odkapává přímo na rozpálené uhlí, stojí výsledek za to. Nový gril Cart Charcoal Kettle PRO 22 od značky Napoleon je vybaven ikonickým litinovým roštem a vylepšeným systémem proudění vzduchu PRO Air Control, jenž zajišťuje přesnou regulaci teploty a kontrolu vzduchu. Tento sofistikovaný gril je vybaven tepelným difuzérem z nerezové oceli, který zvedá dřevěné uhlí z mísy kotle a rovnoměrně vyzařuje teplo do celého grilu. Skládací boční police pak poskytne dostatek prostoru pro přípravu i odkládání hotových pokrmů.

Pro cestovatele

Dovolená nemusí být jen relaxem na chatě nebo chalupě. Pokud milujete kempování, určitě do své výbavy nezapomeňte pořídit cestovní gril, s nímž si dopřejte dokonalé jídlo kdekoli se zrovna utáboříte. Přenosný gril značky Cadac je dostupný ve variantě na plyn i elektřinu, zaujme přitom i malými rozměry a jednoduchým ovládáním. Jeho hliníkový rošt je vybaven integrovaným tepelným difuzorem potaženým keramickou vrstvou Greengrill, která zajistí zdravé vaření a snadné čištění.

Pro dokonalou atmosféru

Praskající oheň, vůně opékajících se špekáčků a žhavé jiskry odletující do temné noci… Co by to bylo za léto bez pořádného táboráku? Díky přenosnému ohništi Cookking si ho můžete vytvořit kdekoli! Vyhnete se náročnému kopání tradičního ohniště a nežádoucímu poničení trávníku, získáte naopak designový a praktický doplněk, který se hodí na každou zahradu, balkon i terasu. Robustní konstrukce ohniště je vyrobena z odolné, silnostěnné černé oceli a díky svému konkávnímu tvaru umožňuje ohni hořet i při silném větru. Díky praktickým madlům navíc můžete ohniště lehce přenášet.

Nepostradatelné příslušenství

Gril už máte, co dál? Nedílnou součástí vaší grilovací výbavy by mělo být i příslušenství, díky němuž vám půjde práce lépe od ruky. V nákupní galerii Ignaz Rösler najdete vše – od kvalitního grilovacího náčiní, přes teploměry, jehly a rožně, až po litinové pánve, které vám umožní připravit ty nejzajímavější letní speciality.

Fotogalerie
15757 15758 15759 15760

Další články z rubriky

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Hejty na tepelná čerpadla se množí.  Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Hejty na tepelná čerpadla se množí. Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku