Magazín Elita

NATAVA: Jedinečná přírodní péče o vlasy a vlasovou pokožku

NATAVA: Jedinečná přírodní péče o vlasy a vlasovou pokožku

Produkty vlasové péče z nové řady NATAVA BIO obsahují rostlinné extrakty, které dodávají vlasům sílu z přírody přirozenou cestou v podobě bylinných výtažků v BIO kvalitě v kombinaci s nejnovějšími vědeckými poznatky. Kvalitní certifikované přírodní ingredience pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství nebo z certifikovaných sběrů ve volné přírodě, které prospívají vlasům i vlasové pokožce. K tuhým šamponům na vlasy nyní přibyla verze pro všechny, kteří dávají přednost tekutým vlasovým produktům.

Šampony NATAVA BIO se vyznačují šetrným složením, které jemně pečuje o vlasovou pokožku, a umožňují tak každodenní použití. Mohou se pyšnit označením BIO a Vegan. Obsahují mj. panthenol, který působí blahodárně na vlasy a vlasovou pokožku, dodává jim objem a hydratuje je, nebo pšeničný protein pro zlepšení celkového vzhledu vlasů, hydrataci, regeneraci, dodání objemu i přirozeného lesku. Naopak v nich nenajdete silikony, parabeny a umělá barviva. Jejich obal je vyroben ze 100% recyklovaného materiálu.

K dostání jsou ve variantách Bříza, Konopí, Kopřiva, Levandule, Lopuch a Rakytník, stejně jako tekuté balzámy NATAVA.

Varianty šamponů NATAVA:

Bříza – šampon na vlasy NATAVA

Bříza výborně působí jako ochrana přírodní barvy vlasů. Její extrakt zklidňuje podrážděnou pokožku hlavy, napomáhá uchovávat přirozenou barvu vlasů a posiluje vlasy i vlasovou pokožku. Šampon obsahuje také panthenol a pšeničný protein.

Konopí – šampon na vlasy NATAVA

Konopí působí optimálně na regeneraci vlasů a pokožky hlavy. Napomáhá obnovit poškozené vlasy, vyživuje vlasové kořínky a dodává vlasům lesk. Šampon obsahuje také panthenol a pšeničný protein.

Kopřiva– šampon na vlasy NATAVA

Kopřiva podporuje přirozenou rovnováhu vlasové pokožky. Extrakt z kopřivy podporuje růst vlasů, pomáhá odstraňovat lupy, dodává vlasům lesk a pevnost. Šampon obsahuje také panthenol a pšeničný protein.

Levandule – šampon na vlasy NATAVA

Levandule zklidňuje podrážděnou vlasovou pokožku. Její extrakt pomáhá zmírnit svědění pokožky hlavy, posiluje a revitalizuje vlasy. Šampon obsahuje také panthenol a pšeničný protein.

Lopuch– šampon na vlasy NATAVA

Lopuch účinně pomáhá zklidňovat vlasovou pokožku a podporuje růst vlasů. Jeho extrakt napomáhá revitalizovat vlasovou pokožku a má posilující účinky pro vlasy. Šampon obsahuje také panthenol a pšeničný protein.

Rakytník – šampon na vlasy NATAVA

Rakytník skvěle působí na revitalizaci a výživu vlasů. Jeho extrakt napomáhá regenerovat vlasovou pokožku. Je bohatý na obsah vitamínů, čímž vyživuje a dodává vlasům vitalitu, posiluje jejich pevnost a lesk. Šampon obsahuje také panthenol a pšeničný protein.

Více informací na https://www.union-cosmetic.cz/tekute-sampony.


Další články z rubriky

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi  s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Na vlně audioknih