Magazín Elita

Luxusní kosmetika Rodial představuje novinky s retinolem pro krásnou a vyhlazenou pleť

Luxusní kosmetika Rodial představuje novinky s retinolem pro krásnou a vyhlazenou pleť

Londýnská značka luxusní kosmetiky Rodial, která se těší velké oblibě světových celebrit, představuje dvě novinky s retinolem pro vyhlazenou a rozjasněnou pleť:  Rodial Pink Diamond regenerační a vyhlazující polštářky s retinolem a vyhlazující noční gel. Využívají unikátní efektivní receptury kombinující inovativní technologie s vysoce účinnými látkami. Díky tomu umožňují cílenou péči o pleť s okamžitým i dlouhodobým efektem. Tyto novinky rozšiřují prémiovou řadu Pink Diamond, která dodává pleti nádech opravdového luxusu, obsahuje totiž skutečný diamantový prášek odrážející paprsky dopadající na pokožku do několika různých směrů. Způsobuje tak rozptyl světla, který rozjasňuje a prosvětluje pokožku – a to bez nepřirozeného třpytivého efektu. Rozostřuje nedokonalosti a dodává přirozený jas.

Rodial Pink Diamond Retinol Pads regenerační a vyhlazující polštářky s retinolem

Regenerační a vyhlazující polštářky s retinolem jsou inspirované oblíbenými rozjasňujícími polštářky Rodial omlazujícími a zdokonalujícími pleť jediným tahem. Polštářky jsou napuštěny vyhlazujícím komplexem retinolu, kyseliny hyaluronové a niacinamidu. V průběhu noci pleť regenerují, obnovují a zmírňují tak vrásky i rozšířené póry. Viditelně pleť hydratují, vyhlazují a rozjasňují, dodávají ji mladistvější vzhled. Jednoduše si polštářkem jemně namasírujete obličej i krk a necháte látky vstřebat.

Polštářky jsou napuštěny omlazujícím komplexem s postupně se uvolňujícím retinolem. Ten působí během spánku a prokazatelně obnovuje a vyhlazuje povrch pleti, zmírňuje veškeré projevy stárnutí – pigmentové skvrny, vrásky i hrubší texturu pokožky. Dodává mladistvý a dokonale čistý vzhled. Kyselina hyaluronová na sebe váže velké množství vody a viditelně vyplňuje vrásky a jemné linky, současně pleti poskytuje dlouhotrvající hydrataci. Niacinamid zjemňuje póry a napomáhá vytvořit zdravou kožní bariéru.

Polštářky jsou vyrobeny ze 100% rostlinných materiálů a jsou plně rozložitelné. Neobsahují parabeny, sulfáty a silikony. Cena je 1 390 Kč.

Rodial Pink Diamond Retinol Overnight Gel vyhlazující noční gel s retinolem

Představuje must-have pro unavenou a matnou pleť bez života. Lehký noční gelový krém obsahuje účinnou kombinaci retinolu, vitaminu C a niacinamidu, která podporuje buněčnou obnovu během spánku a pleť viditelně transformuje. Peptidový komplex podporující tvorbu kolagenu pokožku zpevňuje. Texturu a vzhled pleti zdokonaluje retinol, který přirozeně exfoliuje pleť a zmírňuje veškeré projevy stárnutí – vrásky, póry i pigmentové skvrny. Vitamin C pleť rozjasňuje a nabíjí energií, zatímco niacinamid sjednocuje její tón a podporuje kožní bariéru. Příjemně chladivé složení pokožku zklidňuje a zanechává ji mladistvou a rozjasněnou. Probudíte se s krásnější a hladší bez viditelných vrásek, pórů a pigmentových skvrn. Gel neobsahuje parabeny, sulfáty a silikony. Cena je 2 190 Kč.

Oba výrobky stejně jako další kosmetické produkty Rodial zakoupíte na www.aurio.cz


Další články z rubriky

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi  s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Na vlně audioknih