Magazín Elita

Správná péče o vlasy se vyplácí!

Správná péče o vlasy se vyplácí!

Každá žena touží po krásných vlasech, jsou její chloubou, její vizitkou, která je patrná na první pohled a první dojem se nedá opakovat. Péče o vlasy je opravdu velmi důležitá, a když víte, jak na to, tak to není nijak zvlášť složité.

Skinexpert BY DR.MAX Natur Oil (75 ml/349 Kč)

Pečující olej na tělo i obličej s extraktem z měsíčku a vonnými květy tiaré. Poskytuje speciální péči o pleť s výskytem jizev a strií. Obsahuje olivový, avokádový a kokosový olej, které pokožku vyživují a hydratují. Extrakty z Aloe, měsíčku a pupečníku podporují obnovu pokožky. 100% přírodní složení je obohaceno výtažkem z gardénie tiaré – tahitských květů s omamnou vůní a regeneračními účinky na pokožku. Aplikujte malé množství přípravku a jemně masírujte, dokud se zcela nevstřebá do pokožky.

Skinexpert BY DR.MAX ReviHair shampoo (200 ml/249 Kč)

Stimuluje pokožku hlavy i vlasové kořínky a pomáhá regenerovat řídké, lámavé a poškozené vlasy. Podporuje růst vlasů, zlepšuje jejich kvalitu. Obsahuje aktivní patentovanou složku Redensyl® cíleně působící na kmenové buňky vlasového folikulu, které jsou klíčové pro růst nových vlasů, roztok FiberHance proniká hluboko do vlasového vlákna a obnovuje jeho sílu. Díky této látce pomáhá šampon bojovat s lámáním vlasů a tlumí jejich poškození během barvení.

Skinexpert BY DR.MAX ReviHair conditioner (200 ml/269 Kč)

Vyhlazuje povrch vlasů a usnadňuje rozčesávání. Pomáhá zpevnit jemné a řídnoucí vlasy. Regeneruje lámavé a poškozené vlasy.

Obsažená aktivní složka FiberHance™ proniká hluboko do vlasového vlákna a obnovuje jeho sílu. Díky této látce pomáhá kondiconér bojovat s lámáním vlasů a tlumí jejich poškození během barvení či tepelné úpravy fénem, kulmou nebo žehličkou na vlasy.

Skinexpert BY DR.MAX ReviHair mask (200 ml/299 Kč)

Vyhlazuje povrch vlasů a usnadňuje rozčesávání. Pomáhá zpevnit jemné a řídnoucí vlasy. Regeneruje lámavé a poškozené vlasy. Obsažená aktivní složka FiberHance proniká hluboko do vlasového vlákna a obnovuje jeho sílu. Díky této látce pomáhá maska bojovat s lámáním vlasů a tlumí jejich poškození během barvení či tepelné úpravy fénem, kulmou nebo žehličkou na vlasy.

Skinexpert BY DR.MAX ReviHair tonic (100 ml/449 Kč)

Stimuluje pokožku hlavy i vlasové kořínky a pomáhá regenerovat řídké, lámavé a poškozené vlasy. Podporuje růst vlasů. Obsahuje koncentrovanou směs aktivních látek, které přispívají k regeneraci a zpevnění vlasového vlákna. Aktivní patentovaná složka Redensyl® cíleně působí na kmenové buňky vlasového folikulu, které jsou klíčové pro růst nových vlasů.

Fotogalerie
15475

Další články z rubriky

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Na vlně audioknih