Magazín Elita

Panzani rozšiřuje řadu omáček na těstoviny

Panzani rozšiřuje řadu omáček na těstoviny

Na spotřebitele čekají novinky z oblasti omáček Panzani, které rozšiřují současnou řadu rajčatových omáček. Milovníci hub jistě ocení Houbovou omáčku, připravenou ze žampionů a hříbků, pečlivě vybraných a uvařených v rajčatové omáčce. Další novinkou je omáčka Lilek & Ricotta a trojici novinek doplňuje varianta Cuketa & kozí sýr. I tyto dvě omáčky mají rajčatový základ, doplněný o grilovaný lilek či cuketu a další kvalitní ingredience dle konkrétní varianty.

„Úspěch našich rajčatových omáček je založen na tom, že k výrobě jsou použita rajčata z italských polí, nikoliv ze skleníku. Rajčata dozrávající přímo na italském slunci získávají svou jedinečnou chuť a aroma, které jsou nenahraditelné. Díky následnému rychlému zpracování – do 48 hodin od sklizně – si tyto vlastnosti uchovávají i nadále. Navíc další zeleninu, kterou v omáčkách využíváme, zpracováváme metodou mražení, nikoliv sušení, ta je pak křupavá a jídlu dodává chuťovou i vizuální svěžest,“ vysvětluje Ivana Zajícová.

Fotogalerie
15347 15348

Další články z rubriky

Střechy Křižíkových pavilonů Na Výstavišti se proměnily v zelené pobytové terasy pro relax, zábavu i akce

Střechy Křižíkových pavilonů Na Výstavišti se proměnily v zelené pobytové terasy pro relax, zábavu i akce

V Mandarin Oriental, Prague je postaráno o všechny

V Mandarin Oriental, Prague je postaráno o všechny

Enoturistika: Rozmanité zážitky z vinařské turistiky ve Valpolicelle

Enoturistika: Rozmanité zážitky z vinařské turistiky ve Valpolicelle

Mandarin Oriental, Prague vzdává čest českému kulinářskému dědictví

Mandarin Oriental, Prague vzdává čest českému kulinářskému dědictví

Klub českých turistů pořádá Mezinárodní setkání na Stezce Českem

Klub českých turistů pořádá Mezinárodní setkání na Stezce Českem