Magazín Elita

Panzani rozšiřuje řadu omáček na těstoviny

Panzani rozšiřuje řadu omáček na těstoviny

Na spotřebitele čekají novinky z oblasti omáček Panzani, které rozšiřují současnou řadu rajčatových omáček. Milovníci hub jistě ocení Houbovou omáčku, připravenou ze žampionů a hříbků, pečlivě vybraných a uvařených v rajčatové omáčce. Další novinkou je omáčka Lilek & Ricotta a trojici novinek doplňuje varianta Cuketa & kozí sýr. I tyto dvě omáčky mají rajčatový základ, doplněný o grilovaný lilek či cuketu a další kvalitní ingredience dle konkrétní varianty.

„Úspěch našich rajčatových omáček je založen na tom, že k výrobě jsou použita rajčata z italských polí, nikoliv ze skleníku. Rajčata dozrávající přímo na italském slunci získávají svou jedinečnou chuť a aroma, které jsou nenahraditelné. Díky následnému rychlému zpracování – do 48 hodin od sklizně – si tyto vlastnosti uchovávají i nadále. Navíc další zeleninu, kterou v omáčkách využíváme, zpracováváme metodou mražení, nikoliv sušení, ta je pak křupavá a jídlu dodává chuťovou i vizuální svěžest,“ vysvětluje Ivana Zajícová.

Fotogalerie
15347 15348

Další články z rubriky

Kolik stojí světové štědrovečerní tabule? Ta česká patří k energeticky nejšetrnějším

Kolik stojí světové štědrovečerní tabule? Ta česká patří k energeticky nejšetrnějším

Buddha-Bar Praha: nové zimní menu šéfkuchaře Jana Voráčka

Buddha-Bar Praha: nové zimní menu šéfkuchaře Jana Voráčka

Zimní Instagram průvodce: fotogenické Livigno mimo sjezdovky

Zimní Instagram průvodce: fotogenické Livigno mimo sjezdovky

Káva ve vánočním cukroví: vůně, která kouzlí atmosféru

Káva ve vánočním cukroví: vůně, která kouzlí atmosféru

Tipy na dárky na poslední chvíli, které nejsou neosobní ani obyčejné vouchery

Tipy na dárky na poslední chvíli, které nejsou neosobní ani obyčejné vouchery