Magazín Elita

Perfektní líčení pro výjimečnou příležitost

Perfektní líčení pro výjimečnou příležitost

Vánoční večírky, silvestrovské party i blížící se plesová sezóna - to jsou příležitosti, které vyžadují nejen hvězdný outfit a elegantní účes, ale i perfektní líčení. My v Ciaté London víme, které přípravky se pro takovou příležitost hodí a rádi vám je představíme.

I když se na večírky těšíme hlavně proto, že se opět pobavíme s přáteli, většina z nás si užívá i fakt, že se na jeden večer může proměnit v úchvatnou bytost hodnou hollywoodského červeného koberce.

Abychom se mohli cítit jako opravdové hvězdy, je vhodné zvolit výraznější líčení než to, které nosíme běžně přes den. Může jít například o výrazné oční stíny, třpytivou rtěnku nebo třeba nalepovací řasy. Základem by ale vždy měla být krásně sjednocená pleť, neboť jen na ní tyto výrazné prvky opravdu vyniknou.

Společně s outfitem a účesem by pak měl make-up tvořit dokonale sladěný celek, přičemž závisí zcela na nás, zda půjde spíše o look elegantní nebo třeba romantický.

Spolehněte se na večerní líčení od Ciaté London

Marbled Light Foundation Powder

Lehký nemastný základní pudr se postará o okamžité vyhlazení pleti, sjednocení jejího tónu, skrytí všech nedokonalostí a navíc i o její přirozené projasnění. Vedle toho se můžete spolehnout na to, že přípravek je veganský, není testovaný na zvířatech a nezatěžuje pokožku. Marbled Light Foundation Powder je k dostání ve třech odstínech, aby vyhověl potřebám každého tónu pleti.

Marbled Light Foundation Powder, 6.5 g: 959 Kč.

Bamboo Bronzer

Jemný pudrový bronzer zajistí dokonalé zvýraznění lícních kostí a dalších částí obličeje i dekoltu. Přípravek obsahuje přísady, jež regulují produkci kožního mazu, tudíž se postará o přirozeně opálený vzhled, aniž by líčení působilo nežádoucím lesklým dojmem. Bronzer má super lehké složení, které nezatěžuje pokožku a k dostání je ve dvou odstínech.

Bamboo Bronzer, 8.8 g: 699 Kč.

Dewy Stix Balm

Rozjasňovač Dewy Stix Balm dokáže prozářit pleť a podtrhnout přirozenou krásu vašeho obličeje. Jde o rozjasňující balzám v tyčince, který má nelepivé gelové složení, díky němuž zanechá pleť svěže zářivou, aniž by ji zatížil nepřirozeným leskem. Díky svému kompaktnímu balení je vhodný do kabelky jako první pomoc, která se postará o osvěžení make-upu kdykoli a kdekoli je to zrovna potřeba. K dostání je ve třech zářivých odstínech.

Dewy Stix Balm Highliter, 5 g: 669 Kč.

Glitter Storm Lipstick

Jedna jediná vrstva rtěnky Glitter Storm Lipstick propůjčí rtům sytou barvu s magicky třpytivými odlesky. Zcela bez námahy tak budou vaše rty dokonale svůdné a díky obsažené směsi jedinečných olejů navíc i vyživené a hydratované. Pamatujte na to, že perfektně nalíčené rty dodají každému make-upu hvězdný finiš. Glitter Storm Lipstick je k dostání ve čtyřech kouzelných odstínech.

Glitter Storm Lipstick, 3.5 ml: 599 Kč.

Glow To Highlighter

Super lehký rozjasňovač Glow To Highlighter obsahuje speciální patentované pigmenty, které jemným způsobem rozzáří obličej, aniž by ho zatížily neprodyšnou vrstvou make-upu. Přípravek se snadno aplikuje, na pleti je téměř neviditelný a vydrží po celý den. Rozjasňovač Glow To Highlighter v praktickém kompaktním balení se zrcátkem je k dostání ve třech odstínech.

Glow To Highlighter, 5 g: 769 Kč.

Fotogalerie
15275 15276 15277

Další články z rubriky

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Hejty na tepelná čerpadla se množí.  Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Hejty na tepelná čerpadla se množí. Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku