Magazín Elita

Eliška Ochmanová společně se sestrami splní maminčino velké přání

Eliška Ochmanová společně se sestrami splní maminčino velké přání

Muzikálová zpěvačka Eliška Ochmanová letos v červenci porodila holčičku, které dali s manželem jméno Viola. Své tempo zvolnila nejen kvůli mateřství, ale i kvůli době covidové. V září sice měla opět naskočit do muzikálů Čarodějka, Robinson Crusoe a dalších, na hlídání byla nachystaná babička i tatínek, ale doba kultuře příliš nepřeje a vše je jinak…

Elišku Ochmanovou jsme vyzpovídali na reopeningu příjemné pražské kavárny Café & Bar Stromovka Collection, kde nám prozradila, jak bude letos trávit Vánoce. Přiznala, že se necítí úplně dobře, protože ta nejistota je pro člověka vnitřně ubíjející... „Pořád věřím, že už konečně nějak porazíme tu hnusnou nemoc,“ říká mladá maminka, která ani přesto nemá času nazbyt a pomalu a jistě se chystá na sváteční dny.

Eliška má ráda tradiční  Vánoce, ale raritce, kterou si užívá její tatínek u štědrovečerní tabule se diví všichni. „Co se týká hlavního chodu večeře, tak spousta lidí na mě kouká opravdu zvláštním způsobem, že náš tatínek miluje španělského ptáčka s bramborovým salátem na Vánoce. Nevím, kde na to přišel, ale má to velmi rád. Jinak jako rybičky jsou u nás běžně až po večeři, protože od té doby, co s námi vždycky večeřívala babička a nimrala se v rybě, než si obrala ty kostičky a děti nedočkavě čekaly, tak jsme se domluvili, že si k Vánocům, jako ke štědrovečerní večeři dáváme, táta teda toho ptáčka a my všichni ostatní řízky, ale po večeři u televize, když už jede Popelka, tak si dáme rybičku,“ prozrazuje muzikálová stálice.

Speciální dárek si letos přála maminka Elišky Ochmanové a ten jí dcery rozhodně splní. „Domluvily jsme se se sestrami a s jejich rodinami, že budeme Vánoce trávit všichni dohromady, protože nás máma chtěla mít pro sebe. Říkala, že je to její jediné vánoční přání, že by chtěla celou rodinu pohromadě,“ prozrazuje, jaký speciální dárek chystají tři sestry pro svoji maminku. Každá prý upeče 2 druhy cukroví, ale Eliška přiznává, že ho nakonec stejně asi bude muset koupit, protože nějak nestíhá.

Fotogalerie
15222 15223

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih