Magazín Elita

Několik důvodů, proč je móda na míru lepší než ta z konfekce

Několik důvodů, proč je móda na míru lepší než ta z konfekce

Oblečení by mělo podtrhovat vaši osobnost a lichotit vaší postavě. Toho je však velmi těžké dosáhnout, zvlášť pokud se uchýlíte k výběru oblečení z konfekce. Pokud však investujete do kvalitního oblečení šitého na míru, můžete si být jisti, že v práci, na všech společenských událostech, ale i ve svém běžném životě budete vypadat perfektně. Přinášíme vám 5 základních důvodů, proč byste měli služby krejčovství zvážit.

1. Získáte sebevědomí a pocit pohodlí

Díky úpravám na míru budou i ty nejzákladnější kousky vašeho šatníku maximálně lichotit vaší postavě. Až půjdete na důležitou schůzku nebo slavnostní událost v oblečení ušitém v krejčovství, poslední věc, kterou se budete zabývat, bude to, jak vám oblečení sedí. Ten pocit sebedůvěry a maximálního pohodlí si doslova zamilujete.

2. Ušetříte čas

Ať už jste drobní, vysocí, nebo prostě jen na svou postavu v konfekci s obtížemi sháníte tu pravou velikost, krejčovství vám ušetří dlouhé hodiny hledání správného outfitu. Místo toho, abyste navštívili několik obchodů a vyzkoušeli mnoho oděvů, necháte si ušít modely perfektně sedící k vaší postavě, ale i osobnosti. Investice do originálně ušitého šatníku se vám mnohonásobně vrátí, protože oblečení podtrhne vaše přednosti a skryje nedostatky. Při jeho nošení se budete cítit jako ve své druhé kůži.

3. Oblečení vám vydrží

Také nesnášíte, když si z obchodu přinesete krásný kousek oblečení, který po dvou vypráních ztratí tvar nebo barvu? Necháte-li si ušít oblečení na míru v krejčovství, koupíte si s originalitou a perfektně padnoucím střihem i vysokou jakost. Tu zaručují ty nekvalitnější látky, které drží barvu, netvoří žmolky, ani se při nošení nevytahají. Kvalitní materiál lze poznat na první pohled.

4. Ušetříte peníze

Oblečení z konfekce se sice může zdát finančně mnohem dostupnější než oděvy ušité na míru, opak je však pravdou. Protože krejčovství využívá těch nejkvalitnějších látek z ověřených tkalcoven, oděv vám vydrží po dlouhá léta. Z tohoto pohledu tak jde o investici, jež se  jednoznačně vyplatí. Navíc nikdy nedojde k situaci, kdy byste si zakoupili módní kousek a až doma zjistili, že vám nesedí nebo není pohodlný. Šití oblečení na míru je procesem, jehož se na vlastní kůži zúčastníte a budete moci vyjádřit všechny své návrhy i požadavky.

5. Budete originální

Oděvy ušité na míru představují možnost, jak se odlišit od zbytku společnosti. Kolikrát jste na ulici potkali někoho, kdo měl stejný kabát nebo košili jako vy? A jak jste se při tom pohledu cítili? Necháte-li si ušít modely přesně podle svých představ, budete mít 100% jistotu, že jste jejich jedinými vlastníky.

Pokud se rozhodnete pro služby krejčovství, zvolte to nejlepší! Rodinné krejčovství TESSUTO vám nabídne nejen kvalitní služby, ale i příjemný přístup, který promění každou schůzku v přátelské setkání. Majitelka Eliška Trnka se svým týmem kombinuje řemeslný um a know-how s vybraným vkusem a citem pro to, co se ke každému klientovi hodí nejlépe. Přijďte se o tom přesvědčit i vy.   

www.tessuto.cz

 

Fotogalerie
15202 15203

Další články z rubriky

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Na vlně audioknih