Magazín Elita

Ambasadorkou Miele v České republice je Ester Ledecká

Ambasadorkou Miele v České republice je Ester Ledecká

Společnost Miele, výrobce prémiových přístrojů pro domácnost i profesionální provozy, navázala spolupráci s veleúspěšnou českou snowboardistkou a alpskou lyžařkou Ester Ledeckou. 

„Velmi si vážím toho, že jsem se stala ambasadorkou Miele pro Českou a Slovenskou republiku. Je skvělé reprezentovat značku, která ctí stejné hodnoty, na kterých stojí i můj sportovní a osobní život . Poctivost, kvalita a profesionalita v každodenní tvrdé práci. Moc se mi líbí udržitelný přístup Miele. Vyrábí kvalitní spotřebiče, které vydrží i dvacet let. To je úžasné. Vždyť nepotřebujete každých pět let nový přístroj. Myslím, že péče o mé sportovní oblečení bude dokonalým zátěžovým testem pro naši novou pračku i sušičku,“ směje se naše snowboardistka a alpská lyžařka Ester Ledecká, který na ZOH 2018 v Pchjongčchangu získala dvě zlaté medaile – ze superobřího slalomu v alpském lyžování a paralelního obřího slalomu na snowboardu. 

Miele uzavřelo s dvojnásobnou olympijskou šampionkou kontrakt o marketingové spolupráci na tři roky. S úspěšnou sportovkyní se ve spojení s Miele mohou její fanoušci i zákazníci Miele setkávat na sociálních sítích, v závěrečné fázi je příprava kampaně, která bude probíhat během zimní lyžařské sezony. „Miele si své ambasadory vybírá vždy velmi pečlivě. U Ester Ledecké rozhodly nejen její fantastické sportovní úspěchy, ale také její mimořádná pracovitost a cílevědomost, které ji dovedly mezi absolutní světovou špičku. To velmi dobře koresponduje s mottem společnosti Miele, které vyznává od svých počátků v roce 1899. Zásadu „Immer besser – Vždy lepší“ mají obě strany pevně zabudovanou ve své DNA,“ vysvětluje Tomáš Abraham, generální ředitel Miele pro ČR a SR.

Svou první misi pro Miele absolvovala Ester Ledecká jako host v pořadu Zdeňka Pohlreicha Doma jako šéf, natáčeného v Miele Experience Center v Praze. V něm  prozradila, že jejím nejoblíbenějším pokrmem je překvapivě fish & chips, klasické rychlé občerstvení původem z Velké Británie. Ukázalo se, že díky spolupráci se špičkovým šéfkuchařem a s využitím nejmodernějších technologií Miele se i běžné jídlo může proměnit ve výjimečnou delikatesu.

Před odletem Ester Ledecké do rakouského Söldenu na Světový pohár v alpském lyžování vznikly i snímky pro plánovanou kampaň, jejichž autorem je Ondřej Pýcha, vyhledávaný fotograf známých osobností. „Stejně jako se vždy snažím co nejlépe reprezentovat Českou republiku, budu i hrdou ambasadorkou značky Miele. Moc se na spolupráci těším,“ uzavírá Ester Ledecká, která má na svém kontě má 19 vítězství ve Světovém poháru a celkem 7 křišťálových glóbů.

Foto: Ondřej Pýcha, KPA ONE s.r.o.

 

Fotogalerie
15148

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih