Magazín Elita

Braun vám umožní vyrazit na cesty s novým holicím strojkem Series 9 Pro

Braun vám umožní vyrazit na cesty s novým holicím strojkem Series 9 Pro

Značka Braun letos slaví 100 let od svého vzniku, uvádí. To, že je pokroková, víme všichni, ale nový elektrický holicí strojek - Braun Series 9 Pro je špičkou na trhu. Díky speciálnímu nabíjecímu pouzdru PowerCase je možné se holit až 6 týdnů bez nutnosti dobíjení ze zásuvky. Model Series 9 Pro je, stejně jako další řady, postaven na základních hodnotách značky Braun: dobrý design je jednoduchý, užitečný a vyrobený tak, aby vydržel.

V poslední době mnoho lidí znovu vyráží na cesty, mění prostředí a plánují dobrodružství v blízkém i vzdálenějším okolí, přičemž podle údajů ABTA 25 % lidí plánuje dovolenou mimo město, což je o 2 % více než v předchozím roce. Nový Braun Series 9 Pro se bez problémů vejde do cestovní tašky, takže si můžete užít nejúčinnější a nejšetrnější holení, i když jste na cestách.

Braun Series 9 Pro byl navržen tak, aby si poradil s různými typy vousů díky kombinaci jedinečných břitů, sonické technologie a svojí přizpůsobivosti. Ve spojení s pouzdrem PowerCase nabízí až 6 týdnů perfektního holení bez ohledu na to, jestli holíte jednodenní, třídenní nebo sedmidenní strniště.

Braun Series 9 Pro

Nová řada Series 9 Pro byla vytvořena tak, aby holila vousy rostoucí i pod nižším úhlem. Speciální  zastřihovače si poradí s různými typy vousů, takže nemusíte žádná místa holit opakovaně.

  • Inovativní hlava ProHead s novým zastřihovačem ProLift nadzvedne a zastřihne více vousů, což vede k až o 10 % rychlejšímu a šetrnému oholení. Ve srovnání s Braun Series 9 má o 30 % tenčí hroty, což umožňuje zachytit více vousů, které leží naplocho.
  • Planžety OptiFoils jsou tenké 0,058 mm a mají 899 unikátně tvarovaných otvorů. Tenká fólie při holení napíná pokožku, čímž poskytuje lepší přístup břitů k vousům pro důkladnější oholení.
  • Díky unikátní sonické technologii holicí hlava vykoná 10 000 drobných pohybů za minutu. Tyto vibrace pomáhají vousům proniknout do otvorů, podobně jako když třesete sítem na mouku - čím více vibrací, tím více vousů se v otvorech zachytí.
  • Nově designovaný Precision Switch uzamkne holicí hlavu, umožní vám snadno zachytit záludné vousy a díky tomu zaručí bezkonkurenční přesnost a kontrolu.
  • Flexibilní břity a hlava se naklání v úhlu až 40° dopředu a dozadu a tím se dokonale přizpůsobí konturám obličeje.

Pouzdro PowerCase

První nabíjecí pouzdro na holicí strojek na světě PowerCase umožňuje přímo nabíjet holicí strojek a používat ho i na cestách.

  • Výkonná vestavěná Li-Ion baterie nabíjí holicí strojek až na více než 50 % doby provozu, aniž byste potřebovali kabel.
  • Nabíjení PinCharging znamená, že při nabíjení holicího strojku není nutný žádný externí zdroj napájení.
  • Pouzdro PowerCase poskytne až 90 minut bezdrátového holení kdykoli a kdekoli bez nutnosti dobíjení ze zásuvky.
  • Na jedno oholení stačí 5 minut nabíjení.

Součástí balení vybraných modelů Braun Series 9 Pro je 5v1 SmartCare Center, které pomáhá udržovat holicí strojek jako nový. Stisknutím jediného tlačítka SmartCare Center inteligentně vybere potřebný čisticí program, automaticky nabije a hygienicky vyčistí, promaže a vysuší váš holicí strojek.

Braun věří v sílu dobrého designu, proto je holicí strojek Series 9 Pro navržen tak, aby vydržel až 7 let. Holicí strojek je vyráběn v továrně, která spotřebovává 100 % obnovitelné energie.

Holicí strojek Braun Series 9 Pro si můžete zakoupit na bodylovers.cz.

Fotogalerie
15147

Další články z rubriky

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Na vlně audioknih