Magazín Elita

Do vysávání ho nutit nemusíte. Robotický vysavač Scout RX3 od Miele je prvotřídní domácí mazlík

Do vysávání ho nutit nemusíte. Robotický vysavač Scout RX3 od Miele je prvotřídní domácí mazlík

Robotické vysavače se v posledních letech staly běžnou součástí mnoha domácností jako výteční pomocníci pro každodenní vysávání. Scout RX3 nabízí přesně to, co očekáváte od značky Miele. Přístroj vás nadchne perfektním čisticím výkonem, pečlivostí, systematickou navigací, komfortním ovládáním přes aplikaci či možností šifrovaného přenosu v HD kvalitě. Scout RX3 můžete rovněž zapojit do systému inteligentní domácnosti Miele@home.

Efektivní systém sání pro všechny typy podlah
Prvotřídní čisticí výkon je výsledkem logického postupu několika aktivit: Výkyvné boční kartáče nametají nečistoty pod přístroj. Kartáčový válec je poté spolehlivě zachytává a přepravuje do předního sacího otvoru. Zadní sací otvor se stará o důkladné vysávání jemného prachu. Díky silnému motoru pak končí nečistoty bezpečně v nádobě na prach umístěné v přístroji.

Žádnou šanci nemají ani hrubé nečistoty. Kartáčový válec je zachytí a boční ramena nametou pod vysavač. Zbývající jemné nečistoty jsou pečlivě nasávány pomocí silného proudu vzduchu do zadního sacího otvoru.

Podle potřeby má Scout RX3 k dispozici 4 režimy čištění: Auto, Spot, Turbo a Silent.

Vedle systému Quattro Cleaning System umí Scout RX3 rozpoznat podlahovou krytinu. Při pojíždění po koberci automaticky zvýší výkon a tak perfektně zachytí prach, na tvrdých podlahách zase může díky efektivnějšímu provozu fungovat déle.

Corner Brush

Díky výkyvným 20ramenným bočním kartáčům dosáhne Scout RX3 i do těžko dostupných míst. Kartáče důkladně vysají všechna okrajová místa a zbaví kouty nežádoucích chomáčů prachu. Pokud vysavač narazí na překážku, zasunou se boční ramena zcela jednoduše dozadu. Díky tomu pokračuje v cestě, aniž by se zasekl. 

Individuální vysávání díky nové aplikaci
Nová aplikace Miele Scout1 nabízí ještě více ovládacích funkcí pro váš robotický vysavač. Chtěli byste doma vysát jen určitou oblast, například kuchyni? Pak si ji
v aplikaci jednoduše označte jako prioritní. Kromě toho můžete také určité zóny, například koberce, zablokovat. Scout RX3 se jim pak během svého úklidového programu jednoduše vyhne.

Home Vision HD1 - živý přenos v té nejlepší kvalitě
Díky dvěma čelním kamerám se můžete kdykoliv a odkudkoliv podívat, jak si váš Scout RX3 doma vede – a to v té nejlepší HD kvalitě. Úklid můžete sledovat v reálném čase
z perspektivy přístroje, a tak vždy víte, kde se právě nachází. Živý přenos obrazu z kamery probíhá samozřejmě šifrovaně.

Virtuální mapa prostoru

Scout RX3 systematicky projíždí místnosti a přitom si vytváří virtuální mapu. Tak vyhledává ideální cestu pro efektivní vysávání bez vynechaných míst. Přes aplikaci lze na mapě ihned vidět, na kterém místě se robotický vysavač nachází a kde už má uklizeno.

Robotický vysavač Miele Scout RX3 je k dostání ve třech modelových variantách s různou výbavou. Více informací na www.miele.cz.

Fotogalerie
15000 15001

Další články z rubriky

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi  s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Na vlně audioknih