Magazín Elita

Nová kolekce Sorel pro nadcházející sezonu přináší moderní klasiku a pohodlí pro každý den

Nová kolekce Sorel pro nadcházející sezonu přináší moderní klasiku a pohodlí pro každý den

 

Legendární původně kanadská značka SOREL čerpá inspiraci z mnohaletých zkušeností s vytvářením univerzální funkční zimní obuvi. Dnes nabízí celoroční řadu obuvi přizpůsobenou všem povětrnostním podmínkám. Vyniká vysokou kvalitou materiálů i řemeslným zpracováním, funkčností, pohodlím, ale i módním stylem a smyslem pro zajímavé detaily.

V kolekci podzim-zima 2021 představuje SOREL své oblíbené klasické modely v nových verzích. Kolekce nabízí množství barevných kombinací, použitých materiálů, originálních detailů, povrchových úprav, různých výšek bot i typů podrážek. A to vše při zachování nejvyšší funkčnosti i osobitého stylu značky. Obuv je vhodná ke každodennímu nošení, je totiž díky použitým technologiím zcela prodyšná. Voděodolná kůže, nepromokavé tavené švy, neklouzavé odpružené podrážky i různé úrovně zateplení udrží nohy v teple i suchu a zajistí příjemné pohodlné toulky po městě i v přírodě navzdory podzimním a zimním rozmarům počasí. Zároveň v kolekci naleznete řadu trendy městských modelů pro ženy i muže, které nabízejí funkční pohodlí pro každodenní nošení i do práce.

Nejdůležitější dámské kolekce a styly

V této sezóně se SOREL vrací s osvěženou kolekcí LENNOX, která nabízí dokonalou kombinaci stylu a moderního pohodlí. Kolekce kombinuje trendy styl drsné a výrazné nadčasové boty s estetickými detaily šněrování nebo beránkovými aplikacemi. Charakterizuje ji nízká členitá podešev. Novinkou je svěží streetový model boty v trendy olivově zelené barvě, který v sobě kloubí nadčasovou originalitu a DNA značky Sorel. Tyto boty skvěle oživí běžný outfit a dodají osobitý look.

Kolekce Kinetic Family je pozvánkou do podzimního a zimního světa tenisek v podání značky SOREL. Kinetické modely se vyznačují originálním designem podrážky s výraznými proporcemi, který okamžitě upoutá pozornost. Ale také kombinací použitých materiálů i zajímavými estetickými funkčními detaily. Voděodolný svršek zaručuje pohodlí při procházkách za každého sychravého počasí. Boty mají 100 g syntetické izolace, která chrání před mrazem a zároveň je prodyšná. EVA pěna použitá v mezipodešvi poskytuje vynikající odpružení. K dispozici jsou v různých barevných variantách.

Model SOREL Emelie II představuje univerzální městskou botu a stylové moderní pohodlí do sychravých či chladných dnů. Má voděodolný svršek z kůže, pohodlnou stélku EVA a neklouzavou gumovou podrážku. K dispozici jsou ve dvou variantách: kotníčkové verzi s výrazným zipem na vnější straně nebo polokozačkové verzi se šněrováním a zipem na vnitřní straně boty pro pohodlné nazouvání.  Je to perfektní model pro každodenní nošení. Obě varianty tohoto modelu jsou v nabídce i v elegantní černé barvě.

Řada SOREL Out'n About Puffy nabízí nepromokavé sněhové boty s nízkým a středním profilem, které poskytují díky 300 g syntetické prodyšné izolaci tepelný komfort na nejvyšší úrovni.  Boty mají vyjímatelnou EVA stélku s vrchní vrstvou z mikrofleecu pro vyšší pocit tepla a pohodlí chodidla.
V mezipodešvi a na vnější podrážce s atraktivním designem ve stylu tenisky je použita odolná vulkanizovaná guma, která poskytuje zvýšené odpružení a eliminuje riziko uklouznutí na zledovatělém povrchu. Boty jsou k dispozici v několika barevných variantách.

SOREL Whitney je díky svému nadčasovému funkčnímu designu oblíbeným modelem, který se v kolekci Sorel objevuje opakovaně. Garantuje totiž teplo i při velmi nízkých teplotách. Nabízí se v závislosti na modelu v různých barevných i voděodolných materiálových provedeních, a to v kombinaci s estetickými detaily, jakými jsou umělý beránek nebo šněrování. Podrážka má protiskluzové vlastnosti a originální signature  znak v podobě vylisovaného bílého logotypu Sorel.

Nejdůležitější pánské kolekce a styly

Pánská kolekce SOREL Mac Hill je skvělou stylovou a funkční alternativou ke kotníčkovým teniskám pro každodenní zimní toulky po městě. Modely Mac Hill jsou vyrobené z přírodní voděodolné kůže nebo v podobě streetového sneakers modelu kombinují nepromokavý balistický nylon s kůží. Jsou lehké a prodyšné. Výrazně profilovaná podrážka z odolné gumy zajišťuje vynikající přilnavost na mokrém i namrzlém povrchu.

Kolekce SOREL Madson je ideální stylovou botou pro každodenní nošení do práce i na volnočasové toulky městem. Nabízí čtyři modely od elegantního chealsea stylu po výrazný hikový model. Obuv je vyrobena z vysoce kvalitní voděodolné kůže s nepromokavými švy a je zateplena textilní podšívkou.
O odpružené pohodlí se na každém kroku stará mezipodešev a vyjímatelná vložka boty z EVA. Vnější podrážka má protiskluzové vlastnosti s atraktivním dvoubarevným vzorem. Kolekce nabízí několik barevných variant od každého typu boty. 

SOREL Ankeny II Mid OutDry má mnoho výhod: nepromokavou koženou konstrukci s voděodolnou a prodyšnou membránou OutDry a nepromokavými tavenými švy, 100 g zateplení a gumovou ochranu v oblasti paty a špičky boty. Jinými slovy, je to velmi solidní model i do náročných podmínek, který kombinuje funkčnost s styl do posledního detailu. Tento model se osvědčí například na cestách na hory, kdy zajistí pohodu - od města, přes auto až po třeba náledí či tající sníh…

Do výrazně mrazivých nebo sněhových podmínek je pak určena celosvětově oblíbená dámská i pánská kolekce Caribou, která vychází z původního modelu boty SOREL z roku 1964 a je DNA značky SOREL promítající se i do současných kolekcí.  SOREL nabízí i velmi kvalitní a funkční obuv pro děti.

 

Fotogalerie
14974 14975 14976 14977 14978 14979 14980 14981

Další články z rubriky

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Hejty na tepelná čerpadla se množí.  Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Hejty na tepelná čerpadla se množí. Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku