Magazín Elita

Columbia Sportswear představuje novou technologii Omni-Heat™ Infinity

Columbia Sportswear představuje novou technologii Omni-Heat™ Infinity

Značka Columbia Sportswear uvádí technologii Omni-Heat™ Infinity, která je novou generací oblíbené a mezinárodně oceňované termoreflexní technologie Columbia Omni-Heat.  Novinka Omni-Heat Infinity představuje pozoruhodný zlatý metalický podšívkový materiál, jehož vzor byl vědecky vyvinut a navržen s cílem zajištění optimálního tepla a prodyšnosti. Vylepšený systém vzoru Omni-Heat Infinity v podobě zlatých metalických teček, inspirovaný reflexní technologií používanou NASA, odráží a udržuje přirozené tělesné teplo. Dodává okamžité teplo při zachování lehkosti oblečení, aniž by byla ohrožena prodyšnost nebo byl přidáván objem. Tuto novou patentovanou technologii nabízí Columbia od letošního podzimu v řadě svých zimních bund, bot i doplňků. Omni-Heat Infinity představuje jedenu z nejvýznamnějších novinek a milníků v historii značky Columbia.

Nová technologie Columbia Omni-Heat Infinity přináší rozšířený vzor zlatých metalických bodů ve dvou velikostech a poskytuje zvýšení reflexního tělesného tepla o 40% (oproti původní oceňované technologii Omni-Heat Thermal Reflective).

Na oslavu uvedení „zlatého standardu tepla“ představila Columbia také sérii kreativních videospotů, které odrážejí originální pohled na roli zlata venku. Columbia bude také propagovat Omni-Heat Infinity na různých sociálních platformách a bude využívat spolupráce se sportovci a ambasadory značky, i dalšími influencery k představení technologie a silnému zapojení fanoušků.

„Omni-Heat Infinity rozšiřuje naši nejprodávanější platformu patentovaných technologií a těšíme se, až tuto revoluční novinku představíme v rámci největší kampaně Columbia v naší 83leté historii, “ říká Joe Boyle, prezident značky Columbia. „Kampaň odráží charakteristický odlehčený styl komunikace značky, ale jasně ukazuje, že teplo je v podání Columbia nový zlatý standard.”

Uvedení technologie Omni-Heat Infinity reflektuje vzestup obliby různých outdoorových aktivit napříč generacemi, ať již ve městě, na procházkách v přírodě, na trecích v horách nebo při zimních sportech. Misí značky Columbia je pomáhat lidem užívat si maximálně pobyt a aktivity venku v pohodlí a teple bez ohledu na rozmary počasí. Columbia díky svým technologiím nabízí funkční, pohodlné a neobjemné, gramáží lehké oblečení, obuv i doplňky pro pohodový čas a aktivity venku.

Inaugurační sezóna Omni-Heat Infinity nabízí řadu technických bund, zimní obuvi, čepic a rukavic pro muže i ženy. Mezi klíčové kusy Columbia pro podzimní a zimní sezónu 2021 s technologií Omni-Heat Infinity patří jedinečná teplá a zároveň lehká bunda Columbia Labyrinth Loop s recyklovaným syntetickým zateplením, která lze zabalit do vlastní kapsy bundy. Je vhodná pro každodenní nošení I na náročnější treky. Nebo stylová parka Columbia Marquam vhodná pro pohodu ve městě. Columbia Titan Double Wall Hybrid Jacket je lehká hybridní bunda vybavená  technologií Omni-Heat Infinity a dvojitou vnější stěnou blokující vítr, déšť i vlhkost. Je lehká a neobjemná a může sloužit samostatně nebo jako mezivrstva. Columbia Omni-Heat Infinity je ideální pro mrazivé lyžařské dny a např.  bunda Columbia Aerial Ascender je bohatá na funkční technologie a je vybavena dynamickým strečovým materiálem pro neuvěřitelnou mobilitu. Několik stylů zimní obuvi Columbia je vybaveno technologií Omni-Heat Infinity, včetně funkčního nového Bugaboot Celsius pro muže a ženy a dámské obuvi Slopeside Peak Luxe, které nabízejí lehký komfort a všestrannost pro různé chladné podmínky.

Kolekci Columbia s novou technologií Omni-Heat Infinity je k dostání ve značkových prodejnách Columbia v pražském OC Letňany, v brněnské Olympii a olomoucké Šantovce, řetězci Sportisimo, Hervis, v Urban Store, ale také v řadě e-shopů jako například www.vitejvenku.cz, www.sportisimo.cz/columbia, www.sportovna.cz, www.4camping.cz

Fotogalerie
14837 14838 14839 14840 14841

Další články z rubriky

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Na vlně audioknih