Magazín Elita

Fazolová pomazánka s rajčaty

Fazolová pomazánka s rajčaty

Netradiční pomazánku skvělé chuti připravíte překvapivě z fazolí.

Ingredience:

  • 200 g konzervovaných bio fazolí BIOLINIE
  • ½ menšího až středně velkého rajčete – 40 g 
  • 6 kousků sušených rajčat – 23 g
  • 1 lžíce balzamikového octa
  • 2 lžíce bio olivového oleje BIOLINIE
  • 7 listů bazalky
  • Pár snítek tymiánu
  • Sůl
  • Čerstvě mletý pepř

Postup:

  1. Fazole propláchněte vodou a sceďte. Přendejte do mísy. 
  2. Rajče i sušená rajčata nakrájejte na menší kusy. Přidejte k fazolím. Zalijte balzamikovým octem a olejem a rozmixujte.
  3. Dochuťte najemno nasekanými bylinkami, solí a pepřem.

 


Další články z rubriky

Kincugi: japonské umění slepovaných talířů v restauraci The Artisan

Kincugi: japonské umění slepovaných talířů v restauraci The Artisan

Restaurace Royal v novém – exkluzivní gastronomický zážitek

Restaurace Royal v novém – exkluzivní gastronomický zážitek

Památky na Vysočině otevírají své brány

Památky na Vysočině otevírají své brány

Zelená hora po finální rekonstrukci ambitu jako rubínový klenot v krajině

Zelená hora po finální rekonstrukci ambitu jako rubínový klenot v krajině

Výhodné balíčky potravin s blížící se dobou spotřeby nabízí PENNY již v celé síti 421 prodejen

Výhodné balíčky potravin s blížící se dobou spotřeby nabízí PENNY již v celé síti 421 prodejen

Na vlně audioknih