Magazín Elita

Máte doma chlupáče? Takto jednoduše si poradíte s jeho vypadanou srstí.

Máte doma chlupáče? Takto jednoduše si poradíte s jeho vypadanou srstí.

Pokud máte doma domácího mazlíčka, určitě se vám stává, že po hře a mazlení na scénu přichází nekonečný boj se zvířecími chlupy. Takzvané "línání" je typické u velkého množství pejsků a koček. Pro jejich milujících majitele je odstraňování chlupů a alergenů z nábytku, gauče, podlah či vzduchu každodenní výzvou.

Mnoho možností, jedno řešení

Existuje velké množství různých "zlepšováků" a triků, jak odstranit vypadané zvířecí chlupy, ale většina z nich jsou jen prázdné marketingové tahy, které umí často nadělat více škody než užitku. Naštěstí na trhu najdeme i prověřené produkty, se kterými se vypadané srsti rychle a jednoduše zbavíte.

Německá prémiová značka domácích spotřebičů Miele nabízí nekompromisní podlahový vysavač Complete C3 Cat & Dog Powerline s turbokartáčem a pachovým filtrem, který byl speciálně vyvinut na kvalitní odstranění nejen chlupů, ale i nepříjemných pachů z ovzduší. To z něj dělá ideálního pomocníka do každé domácnosti s čtyřnohým kamarádem.

Výkonný pomocník v každé situaci

Podlahový sáčkový vysavač nadchne nejen vysokým výkonem, ale i velkou sací silou, jíž neunikne ani ta nejmenší nečistota. Účinná hadice se spolehlivě přisaje k podlahám či koberci a vysaje z nich veškerý nežádoucí prach a chlupy.

Díky inovativní technologii Power Efficiency se dá stupeň účinnosti motoru jednoduše regulovat tak, aby se spolehlivě odstranily všechny vlasy, chlupy i nečistoty nejen z podlah, ale i nábytku.

Hubice s rotačním kartáčkem účinně vysbírá chomáče srsti a prachových částeček, které během dne zůstanou po vašem chlupatém mazlíčkovi. Sbohem můžete dát i nepříjemným chlupům na oblečení - jednoduše stačí vzít do ruky vysavač, nasadit správný nástavec a za pár minut je vaše oblečení téměř jako nové.

Kompaktní řešení na každý problém

Pomocí univerzální hubice snadno a účinně vysajete všechny nečistoty jedním tahem. Klidný chod s nízkou zvukovou intenzitou a ergonomickým tvarem je vaším tichým společníkem při úklidu, přičemž vašeho chlupáče neruší. Výjimečný design a kompaktní tvar vysavače zajistí, že se vejde úplně všude, takže jej můžete vzít s sebou i na cesty.

Můžete s ním vysávat i autosedačky či prostor palubní desky, kde se také mohou zvířecí chlupy hromadit. Díky speciální technologii rovnoměrného obsazení sáčků se nesnižuje sací výkon, a zároveň vydrží bez výměny po delší dobu.

Dejte sbohem nepříjemným pachům

Pokud vás kromě nepříjemností s úpornými zvířecími chlupy trápí i nepříjemný zápach, pak vás potěší výjimečná technologie Active AirClean, která během vysávání efektivně filtruje a pročišťuje vzduch. Tím se neutralizuje jakýkoliv zápach a vytváří se čisté prostředí k dýchání. Šikovný turbokartáč si poradí i se zaprášenými koberci plnými kočičí srsti.

Hygienická čistota

Další výhodou je možnost výběru filtrů ze široké nabídky značky Miele - od HEPA Clean filtrů po sterilnější verze speciálně navržené pro alergiky. Jemný prachový filtr HX FSF filtruje i ty nejmenší částice ze vzduchu. Skládaný jemný materiál zadržuje i ty nejmenší prachové částice, snadné čištění jednoduchým vyklepáním zaručí perfektní výsledek až na 3 roky.

Zapomeňte na nekonečné trápení se zvířecími chlupy a dopřejte sobě i svému čtyřnohému miláčkovi dokonalou čistotu s prémiovou značkou kvality Miele.

Fotogalerie
14536

Další články z rubriky

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Na vlně audioknih