Magazín Elita

Co nepodcenit na prázdninových cestách za dobrodružstvím? Správné oblečení, obuv a doplňky

Co nepodcenit na prázdninových cestách za dobrodružstvím? Správné oblečení, obuv a doplňky

Akční léto plné cest, dobrodružství a objevování krás pobytu v přírodě s přáteli či rodinou je stále populárnějším trendem. Ať už jde o cestování vanem nebo jen o výlety s výšlapy do hor, či aktivní dovolenou kombinující vodu, kola, treky s odpočinkem u večerního grilování. Kromě dobré nálady a pohodových parťáků potřebujete i správné funkční oblečení a doplňky. Vyplatí se do nich zainvestovat, protože mohou zásadně ovlivnit, jak si své plány užijete navzdory náladám počasí.  

Letní kolekce Columbia nabízí sofistikované outfity i jednotlivé kusy, které díky technologiím umožňují funkční ochranu a pohodlí v horkých teplotách i v letních bouřkách nebo při chladnějších večerech. Kolekce je navržena na míru letním outdoorovým aktivitám a nepostrádá atraktivní styl. Stačí si vybrat. Od klobouků, přes větrovky, mikiny, trička a topy po batohy a ledvinky. Nebo boty, které ochrání a zároveň dýchají a rychle schnou. Columbia Sportswear nabízí outfity pro celou rodinu.

Technologie pro letní pohodu

Kolekce nabízí řadou velmi efektivních a mezinárodně oceněných technologií pro letní outdoorové aktivity. Technologie Columbia Omni-Shade chrání před škodlivými UV paprsky. Pocit sucha a chladu v horku je pro letní outdoorové i sportovní aktivity zásadní. Omni-Wick odvádí od pokožky vlhkost a pot po plochých funkčních vláknech na povrch látky, kde se rychle odpaří. Pomáhá tak i regulovat teplotu těla. Revoluční technologie Columbia Omni-Freeze Zero poskytuje chladivý efekt aktivovaný kontaktem s tělesným potem. V textilním materiálu jsou zapracovány drobné chladící polymerové kroužky, které snižují teplotu materiálu, urychlují proces odvádění vlhkosti od těla a zajišťují okamžité ochlazení s dlouhotrvajícím účinkem. Podle odborných testů snižuje technologie Omni-Freeze Zero teplotu materiálu  a tak i vaši pocitovou teplotu až o 10°C. V kolekci Columbia jsou různé technologie kombinovány tak, aby oblečení poskytovalo maximální chladivý komfort, rychle schlo. Být v suchu jistí technologie Columbia Omni-Tech a OutDry. Jsou zastoupeny od mikin, přes bundy po obuv.

Tipy na letní outfit

Columbia Zero Ice Cirro-Cool - funkční tričko s chladivými technologiemi v atraktivních barvách pro muže i ženy. Rychle schne, odvádí pot od těla a chladí. Ochrání i před škodlivými slunečními paprsky. Cena: 1 299 Kč.

Columbia Sun Trek je rychleschnoucí letní bavlněné tričko s potiskem. Technologie Omni-Wick rychle a účinně odstraňuje vlhkost a odvádí pot. Technologie Omni-Shade UPF 50 navíc poskytuje ochranu před škodlivým slunečním zářením. Tričko je k dispozici v dámské i pánské verzi.
Cena: 999 Kč.

Kombinace šortek a sukně v jednom je v provedení značky Columbia ideální stylová část outfitu pro ženy. Columbia Saturday Trail Skort poskytuje volnost pohybu i funkčnost materiálu. Pro muže jsou pak ideální šortky Columbia Maxtrail Shorts.

Columbia Summertide je ekologická bota z recyklovaných materiálů, ideální pro outdoorové aktivity spojené s vodou nebo vodními sporty jako rafting, paddle boarding apod. Síťovano-neoprénový svršek spolu s ventilovanou mezipodešví přinášejí maximální prodyšnost, průtok vody a rychlé schnutí. Podešev je vybavena vzorkem se směsí pro přilnavost na mokrém podkladu. Jsou k dispozici v dámském i pánském provedení. Cena: 2 599 Kč.

Columbia Vent Areo jsou ideální pro pěší turistiku, ale také jako lehká městská obuv. Díky síťovanému svršku se syntetickými překryvy a otvory v mezipodešvi jsou extrémně prodyšné. Svršek je navíc vybaven ochranou paty a bota pohodlně obejme chodidlo jako ponožka. Mezipodešev využívá technologii Techlite+ pro odpružení a stabilitu. Přilnavost na mokrém a suchém povrchu zajišťuje gumová podrážka Omni-Grip. Columbia Vent Areo jsou k dispozici v dámské i pánské verzi za 2 299 Kč.

Nezapomeňte na stylové mikiny a větrovky…. V letní kolekci nechybí ani univerzální pohodlné košile, šaty, trička s trendy květinovými potisky, logy, které oživí letní outfity. Stylově zazáříte i na odpolední pohodové zahradní party nebo grilovačce s přáteli či rodinou.

Běháte v přírodě a zároveň chodíte treky a hledáte multifunkční botu? Tak Columbia Ascent Escape je famózní novinka, jejíž technologie a barevný design si podmaní každého. Jedná se o lehkou  flexibilní botu, která  nabízí výjimečný fit díky síťované konstrukci, zatímco obsázka na špičce a krytý jazyk neustále chrání vaše nohy. Silná gumová podešev s Adapt Trax má dobrou trakci na všech površích, mezipodešev Techlite+ nabízí komfortní a stabilní tlumení a vy se tak můžete soustředit na svůj běh. Nabízí se v několika barevných variantách v dámském i pánském provedení za 3 399 Kč.

K dispozici je také model Columbia Ascent Summit, který přináší lehkou kotníčkovou trekingovou botu s voděodolnou prodyšnou technologií OutDry za 4 199 Kč.

Kolekce Columbia je k dostání ve značkových prodejnách Columbia, ve značkovém e-shopu vitejvenku.cz nebo sportovna.cz/columbia. Dále pak v řetězci Sportisimo a Harvis, ale také v řadě dalších e-shopů jako například sportisimo.cz/columbia4camping.cz a nově také v Urban Store -https://www.urbanstore.cz/znacky/columbia

Fotogalerie
14408 14409 14411 14412 14414

Další články z rubriky

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi  s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Na vlně audioknih