Magazín Elita

Dárek pro milovníky značky Luisa Spagnoli v Praze: sleva na kolekci 2021 až 50%

Dárek pro milovníky značky Luisa Spagnoli v Praze: sleva na kolekci 2021 až 50%

Letní čas je v plném proudu a vy určitě řešíte, co na sebe. Chcete se cítit moderně, elegantně a hledáte sofistikovaný styl? Luisa Spagnoli pro léto 2021 připravila jak outfity, které Vám zdůrazní Vaší siluetu, ale také oversize modely. Toužíte po obnově šatníku, ty nejlepší nové kousky hledejte u italské značky Luisa Spagnoli. Jejich nová kolekce přímo vybízí k tomu, abyste ji vynesla na večírky, svatby i rodinné oslavy nebo jen tak na party s přáteli.

Pražský butik přináší kompletní kolekci léto 2021 této úspěšné italské značky.

Nabízí ženám šaty a „pyžamové“ kostýmy rozkvétající květinovými potisky a vzory, jež jsou pro nezapomenutelný čajový večírek zcela ideální. Přítomny jsou také motivy přírody – například Paisley, kašmírový vzor pocházející ze starověké Persie, inspirovaný jednoduchým tvarem kapky vody. Obzvláště ohromující jsou pak dlouhé šaty z jemného šifonu, dostupné ve všech odstínech fuchsiové a tyrkysové.

Ta pravá ženskost

Na večerní událost se do centra pozornosti dostávají dlouhé šaty se silným lemováním z jedinečného hedvábného taftu, jež maximálně symbolizují ženskost. Svůdné jsou zejména červené večerní šaty s výstřihem do V a s širokou splývavou sukní, která zvýrazní ženské křivky.

Divoká příroda inspiruje také městské oblečení, kde můžete objevit safari bundičky v metropolitním stylu, ovšem v novém módním provedení kombinujícím sako se šortkami. Ohromující jsou i dlouhé šifónové šaty a overaly s potiskem vzoru žirafí kůže.

Pokud máte rádi oversize oblečení, které vás udělá krásnou, sexy a zároveň skryje, co skrýt má módní značka Luisa Spagnoli je pro vás to pravé.

Reinterpretace klasiky

Na party u bazénu či na plachetnici přecházíme k námořnickému stylu, avšak ve zcela novém provedení. Díky reinterpretaci klasických námořnických pruhů vznikají originální kousky – vzorovaný úplet, jenž zjemní vaši siluetu, dlouhé šaty s výstřihem do V, v nichž budete za bohyni, nebo tuniky s hlubokými rozparky či minišaty se zajímavým žebrováním, které dodají vašemu outfitu tu pravou jiskru. Klíčovým kouskem v šatníku Luisa Spagnoli jsou bavlněné košile s krajkou doplněné o netradiční límce s jemnými roztomilými volánky.

Není léta bez nové kabelky

Všechny outfity Luisa Spagnoli dotváří ikonické doplňky, jako je maxi kabelka Nicoletta s nezaměnitelným lichoběžníkovým tvarem a malým visacím zámkem. Dostupná je ve dvoubarevném provedení s kombinací denimu a hnědé kůže, nebo v plátně a černé či hnědé kůži. Tato barevná provedení objevíte i u kabelky Voyage, jež je ideální na víkendové cesty. Zpátky je také kultovní kabelka Luisa – vyhotovená ve třech velikostech, s klasickou sponou nesoucí logo „LS“ a doplněná pozlaceným poutkem ve formě řetízku. Letošní jarní a letní sezóna navíc přináší i několik novinek ve větší velikosti – kabelka MaxiLuisa je dostupná v červené barvě, o něco menší BabyLuisa se k verzím z předchozích sezón přidává ve vyhotovení z rafie s kontrastními koženými profily.

Kde nás najdete:

Butik Luisa Spagnoli, Železná 16, Praha 1

www.lamio.cz

Fotogalerie
14358 14359 14360 14361

Další články z rubriky

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Na vlně audioknih