Magazín Elita

Panzani přichází s novinkou, která potěší všechny milovníky těstovin

Panzani přichází s novinkou, která potěší všechny milovníky těstovin

Oblíbené Panzani přichází s novou prémiovou řadou těstovin Selezione di Chef a slibují, že unikátní know-how a domácí výrobní postup zaručují nadýchanější a vláčnější těstoviny, které chutí a vlastnostmi mohou směle konkurovat čerstvým těstovinám. Panzani zároveň rozšiřuje řadu omáček na těstoviny s rajčatovým základem o další tři varianty.

„Inspirací pro novou řadu těstovin Selezione di Chef byl italský venkov a jeho osvědčená řemeslná výroba těstovin. Díky domácímu výrobnímu postupu, který zahrnuje hnětení těsta, jeho zrání a odležení jsme získali těstoviny s vlastnostmi čerstvých těstovin,“ vysvětluje Ivana Zajícová, marketing manager značky Panzani a doplňuje: „Receptura těchto semolinových těstovin navíc obsahuje čerstvá vejce, která jim propůjčují vláčnost a charakteristickou chuť, jsou pevné na skus a zároveň se rozplývají přímo na jazyku.“

Nová řada těstovin Selezione di Chef je k dispozici ve variantách Collerette, Farfalle a Tagliatelle. Všechny tři druhy jsou v prodeji v balení 400 g a jejich doporučená maloobchodní cena je 59,90 Kč.

Kromě prémiových těstovin na spotřebitele čekají i novinky z oblasti omáček Panzani, které rozšiřují současnou řadu rajčatových omáček. Milovníci hub jistě ocení Houbovou omáčku, připravenou ze žampionů a hříbků, pečlivě vybraných a uvařených v rajčatové omáčce. Další novinkou je omáčka Lilek & Ricotta a trojici novinek doplňuje varianta Cuketa & kozí sýr. I tyto dvě omáčky mají rajčatový základ, doplněný o grilovaný lilek či cuketu a další kvalitní ingredience dle konkrétní varianty.

„Úspěch našich rajčatových omáček je založen na tom, že k výrobě jsou použita rajčata z italských polí, nikoliv ze skleníku. Rajčata dozrávající přímo na italském slunci získávají svou jedinečnou chuť a aroma, které jsou nenahraditelné. Díky následnému rychlému zpracování – do 48 hodin od sklizně – si tyto vlastnosti uchovávají i nadále. Navíc další zeleninu, kterou v omáčkách využíváme, zpracováváme metodou mražení, nikoliv sušení, ta je pak křupavá a jídlu dodává chuťovou i vizuální svěžest,“ vysvětluje Ivana Zajícová.

Doporučená maloobchodní cena omáček s gramáží 400 g je 69,90 Kč, v případě Houbové omáčky s gramáží 425 g je to 67,90 Kč.

Veškeré novinky jsou dostupné v obchodním řetězci Billa, hypermarketech Albert a Globus či na e-shopech rohlik.cz a kosik.cz

Více informací na: www.panzani.cz

Fotogalerie
14319 14320 14321 14322 14323 14324

Další články z rubriky

V Českém Švýcarsku začíná hlavní sezona. Máme pro vás praktické tipy, jak si ji užít naplno

V Českém Švýcarsku začíná hlavní sezona. Máme pro vás praktické tipy, jak si ji užít naplno

Inspirujte se na kulinářských akcích v Miele Experience Centrech v Praze a Brně

Inspirujte se na kulinářských akcích v Miele Experience Centrech v Praze a Brně

Oblíbení společníci jarních výletů – zelňáky!

Oblíbení společníci jarních výletů – zelňáky!

Češi a Slováci vymysleli nový, jemný a ovocný Jägermeister ORANGE

Češi a Slováci vymysleli nový, jemný a ovocný Jägermeister ORANGE

Medailemi ověnčená značka ROSE GARDEN slaví další úspěchy

Medailemi ověnčená značka ROSE GARDEN slaví další úspěchy

Na vlně audioknih