Magazín Elita

Všichni Svatí hlásí příchod nového frontmana

Všichni Svatí hlásí příchod nového frontmana

Hudební projekt známých a zkušených muzikantů, kapela Všichni Svatí, se po kratší odmlce hlásí o slovo. V květnu letošního roku natočili v hudebním studiu First Floor, pod producentskou taktovkou houslisty a zpěváka kapely Čechomor, Karla Holase, zbrusu nový singl s názvem „Malá holka“. S ním zaútočí na český rádiový éter a budou vystupovat na koncertech a hudebních akcích v nadcházející pokoronavirové sezóně. Velkou novinkou je jejich nové hudební složení. Za mikrofonem se s doprovodnou kytarou objeví nový frontman kapely - talentovaný zpěvák a kytarista Vašek Vaňura, kterému ale nikdo neřekne jinak než „Láska“. Po řadě personálních změn se nakonec Všichni Svatí ukotvili v pravděpodobně nejlepší sestavě. „Láska“ si nastudoval kompletní původní repertoár z minulých dvou desek Svatých a společně se stávajícími členy našel společnou chuť hrát a tvořit nové písně v jiném hávu.

Hudebník, který v minulosti figuroval v kapelách jako zakázanÝ/Ovoce, WaldaGang aj., v současné době vystupuje pod svým pseudonymem sólově s akustickou kytarou. Jak sám uvádí, spojení Všech Svatých a Lásky bude pro všechny zajímavá změna. „Letos začínám svoji třetí „písničkářskou“ sezonu a do toho přišla nabídka od Všech Svatých, zda bych se nechtěl chopit mikrofonu. A protože mám rád výzvy a neustále zkouším něco nového, nabídku jsem přijal. Navíc uznejte - spojení Svatých a Lásky, to přece nemůže dopadnout špatně,“ dodává s úsměvem hudebník. 

Singl „ Malá holka“ vznikl ve spolupráci s producentem Karlem Holasem (houslista, zpěvák kapely Čechomor) v barrandovském studiu First Floor. „S kapelou se znám velmi dlouho a dobře. Nabídka ke spolupráci pro mě byla výzvou, vzhledem k producentským esům, se kterými kapela v minulosti spolupracovala. Při práci na písničce Malá holka jsem chtěl hlavně zachovat přirozený kytarový zvuk, na kterém je kapela postavena a okořenit ji o další nástroje, které písni pomohly jak rytmicky, tak harmonicky. Byla to velmi příjemná spolupráce” říká Karel Holas, zpěvák a houslista skupiny Čechomor.

VŠICHNI SVATÍ & LÁSKA - Malá holka

 

Aktuální složení kapely:

Láska (Václav Vaňura) – zpěv, kytara

Petr Váňa – kytara, zpěv

Marek Čmejla – basová kytara

Vašek Tupý – bicí, perkuse

Více naleznete na www.vsichnisvati.cz

Fotogalerie
14226 14227 14228 14229

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih