Magazín Elita

Dny, kdy můžete vyslovovat svá přání. Nepropásněte je!

Dny, kdy můžete vyslovovat svá přání. Nepropásněte je!

V této neutěšené době potřebujeme mít nějakou naději. Ta správná konstelace planet přijde 19. srpna ve 4 hodiny a 41 minut. Novoluní v tento den je dokonalým spojením protikladů. Luna se na své dráze dostává před Slunce a na chvíli zmizí. Obě vesmírná tělesa v ohnivém znamení Lva nám dodají tvořivou energii a dostatečnou sílu něco měnit. Je to úplně ten nejlepší moment, kdy můžete vyřknout a samozřejmě také přijmout důležitá předsevzetí. Slunce, planety a hvězdy budou nejvíce nakloněny v tento den Lvům, na dobré vlně se poveze také Pana a trochu i Rak, ale je to příznivý den i pro všechna další znamení.

V tento den můžete naplnit své touhy, něco velkého vykonat, někam se posunout, něco změnit, ale musíte vše správně zformulovat, což je neméně důležité. Vyslovená přání nejdou vzít zpět! Projděte vnitřním dialogem, bilancujte, vše si dobře promyslete, co pro sebe uděláte Tento čas plný vášní otevírá bránu k vaší tvořivosti a jste-li odhodlaní, věřte, že dokážete vše, oč se pokusíte, pokud se opřete o svoji vůli a čistotu přání, které by mělo být osobní.

V tomto roce to není jediné novoluní, ale to srpnové je nejsilnější a nejúčinnější. Menší přání však můžete vyslovit při každém novoluní.

Novoluní v Býku přijde 23. dubna v 4:27 hodin

Zvolíte-li praktická přání a vložíte do nich dostatek energie, vzroste jejich síla. Pokud půjde o věci a projekty, které jsou životaschopné, budou úspěšné. Zbavit se můžete zátěže i jakýchkoli okovů. Uvážené investice se vyplatí.

Novoluní v Blížencích přijde 22. května v 19:39 hodin

Berte to jako malé doporučení: Přání by nemělo zbytečně plýtvat vaší energií, tu musíte zdravě rozprostřít do svých plánů. Pozor, je to také období, kdy se negativní síly hromadí kolem vás. Naskočení na špatnou vlnu může být pro každého osudové. Co se v tomto čase nenaučíte (nepoučíte se), si dlouho ponesete jako malý kříž. Dejte prostor vlastnímu názoru, ale i konstruktivní kritice.

Novoluní v Raku přijde 21. června v 8:41 hodin

Až nepochopitelně z vás bude přímo tryskat sebelítost, kterou musíte zastavit. Největší přání by mělo cílit na vztahy, jejich harmonizaci, neboť jsou velice ohrožené. Přání lásky bývají v tomto novoluní vyslyšena, pokud jsou čistá. Zelenou má hledání životních cest. Obzvláště v tento čas si dávejte pozor na formulace.

Novoluní v Raku přijde 20. července v 19:32 hodin

Toto novoluní můžeme nazvat druhou šancí. Ještě jednou si s námi pohraje Rak. Největší naše přání by mělo být zdraví, štěstí, radost, láska. Uspořádejte si domov dle svých představ. Můžete si přát i velké změny, které mohou změnit i váš osud.

Novoluní v Panně přijde 17. září v 13:00 hodin

Revize účtů je to nejpodstatnější, co v tomto den musíte udělat. Vyslyšená přání budou ta, která souvisí s posílením a budováním dobrého jména či dobré značky.

Novoluní ve Vahách přijde 16. října v 21:30 hodin

Den konfrontací, mnoho věcí se bude dít nevědomky a o to více musíte dát pozor na svá přání. Máme možnost si vybrat, se kterými budeme spolupracovat, které chceme získat pro své plány a projekty. Máme možnost se zbavit těch, kteří nemají čisté úmysly, ale v tomto případě je přání jedna věc a druhá věc je způsob, jak se s nimi správně rozejít, pokud se vám sami ze života neztratí.

Novoluní ve Štíru přijde 15. listopadu v 6:07 hodin

Novoluní Štíra je o hloubi lidské duše, ale pozor na utopie. Je to čas nejsilnějších emocí. Na povrch může vyjít, co tajíte vy i ti druzí. K tomuto datu patří i velké varování, snadno se se necháte svést k nepravostem, podvodům. Opravdu přemýšlejte nad tím, co si budete přát. Tento den je vhodný pro řadu magických ochranných rituálů.

Novoluní ve Střelci přijde 14. prosince v 17:16 hodin

Využijte svého efektivního myšlení v tomto čase a vyřkněte nové plány. Nezdržujte se přílišným váháním. Než vyřknete své přání, je velice důležité, abyste měli okolo sebe pořádek, čímž je myšleno, že provedete i skutečný úklid, aby se vaše přání neproměnilo v prach, který odvane i slabý vánek.

-lz-


Další články z rubriky

Horoskop pro rok 2024

Horoskop pro rok 2024

Trpíte nespavostí, astmatem, panickými atakami? Změňte svůj dech!

Trpíte nespavostí, astmatem, panickými atakami? Změňte svůj dech!

Chcete být středem pozornosti na halloweenské párty?  Inspirujte se nejnovějšími trendy!

Chcete být středem pozornosti na halloweenské párty? Inspirujte se nejnovějšími trendy!

Meltingpot 2023: přijede autor Proč spíme Matthew Walker, hlavním tématem dlouhověkost, nově Biohacking Expo a Cacao stage

Meltingpot 2023: přijede autor Proč spíme Matthew Walker, hlavním tématem dlouhověkost, nově Biohacking Expo a Cacao stage

Život ve stínu: je Evropa na pokraji krize duševního zdraví?

Život ve stínu: je Evropa na pokraji krize duševního zdraví?

Na vlně audioknih