Magazín Elita

Koncert pro milion se mění na Koncert pro 10 milionů a zve na pondělní live stream

Koncert pro milion se mění na Koncert pro 10 milionů a zve na pondělní live stream

První moderovaný hudební on-line večer má za sebou iniciativa Koncert pro milion, která se ještě před startem premiérového přenosu stihla přejmenovat na Koncert pro 10 milionů. „Změna názvu přišla naprosto spontánně, jednak jsme chtěli být jasně odlišitelní, ale hlavně tím sdělit, že přinášíme koncerty, kulturu a informace opravdu každému, že stěhujeme živou hudbu a rozhovory do obýváku každého z 10 milionů obyvatel České republiky,“ říká Jaroslav Vavřina, organizátor a iniciátor hudebních večerů i finálového koncertu a zároveň zve už i na pondělní večer. „V pondělí budeme mít tu čest v on-line večeru uvítat stand-up comedy Na stojáka, což nás těší hned dvojnásob. Jednak proto, že se Na stojáka rozhodli podpořit naši myšlenku, ale především proto, že můžeme v tomto náročném čase všem dopřát humor a zábavu, které nyní potřebujeme“, dodává organizátor.

Pondělí 23. března se tak ponese v duchu zábavy, nadsázky a nadhledu a on-line večer se stand-up comedy Na Stojáka a Arnoštem Frauenbergem bude ideální tečkou za prvním dnem nového týdne. Jako hosté přijal pro tento den pozvání i pastor Ladislav Heryán a Zdeněk.

Za zmínku rozhodně stojí i další live streamy. Od pátku 20. března do neděle 22. března se mohou diváci těšit na kapelu Lokomotiva a Petra Vondráčka, Lehkej Pokondr nebo Bohemia Voice. Hosty budou například známý a uznávaný zubař Roman Šmucler, dále Tomáš Lerch za Policii ČR nebo záchranář Petr Kolouch.

Připomeňme, že hodinové on-line večery, jejichž moderátorem je zkušený Pavel Anděl, začínají vždy v 18:00 a jsou v českém on-line prostoru vítaným unikátem. Nabízí jednak koncerty nebo zábavu, mají vždy hosta z řad lékařů, policistů, hasičů, psychologů či dalších odborníků na aktuální dění a téma koronaviru, ale především mají charitativní význam. Jedinečným způsobem tak propojují zábavu s charitou, jejíž cílem je finančně podpořit boj s koronavirem a prostřednictvím vybraného charitativního projektu české zdravotníky.

Live streamy lze každý večer sledovat na Facebookové stránce Koncert pro 10 milionů https://www.facebook.com/koncertpro10milionu nebo na webových stránkách www.koncertprodesetmilionu.cz či www.koncertpro10milionu.cz. Sledujte, sdílejte, vysílejte živě.

Hudební večery mají následně vyvrcholit přímo Koncertem pro 10 milionů, s podtitulem #protistrachu #koronavirunavzdory, který si klade za cíl mít nejen maximum diváků, ale vybrat minimálně 1 000 000 Kč, který půjde na boj s koronavirem a na podporu vybraného charitativního projektu. Během koncertu vystoupí přední čeští umělci, muzikanti a kapely napříč žánry, aby podpořili dobrou věc. Chybět nebudou ani zajímaví hosté, odborníci a zástupci záchranných složek.

 

LINE-UP ONLINE HUDEBNÍCH VEČERŮ:

SOBOTA, 21. března – Lehkej Pokondr & Rakeťáci + herec Radek Fiala, host: doc MUDr. Roman Šmucler (Prezident ČLK, stomatolog)

NEDĚLE, 22. března – Bohemia Voice, host: MUDr. Petr Kolouch, MBA (ředitel Pražské záchranné služby)

PONDĚLÍ, 23. března – Na Stojáka s Arnoštem Frauenbergem, host: Ladislav Heryán (pastor)

Hudební večery je možné sledovat na Facebookovém profilu Koncert pro 10 milionů: https://www.facebook.com/koncertpromilion

Více informací: www.koncertpro10milionu.cz, www.koncertprodesetmilionu.cz

 

 

Fotogalerie
11893

Další články z rubriky

Kroměříž vzdá hold Miloši Formanovi a oscarovému snímku Amadeus sérií open-air představení

Kroměříž vzdá hold Miloši Formanovi a oscarovému snímku Amadeus sérií open-air představení

Zaposlouchejte se do audioknižních novinek, které vám zlepší náladu a rozšíří obzory

Zaposlouchejte se do audioknižních novinek, které vám zlepší náladu a rozšíří obzory

Litava Park nabídne hvězdný line-up a prostředí renesančního zámkuMig 21, Wohnout, Janek Ledecký nebo Vlasta Redl

Litava Park nabídne hvězdný line-up a prostředí renesančního zámkuMig 21, Wohnout, Janek Ledecký nebo Vlasta Redl

Kapela QUEENIE si na své narozeninové koncerty 18. a 19. dubna  pro fanoušky připravila opět výpravnou show i nové písně

Kapela QUEENIE si na své narozeninové koncerty 18. a 19. dubna pro fanoušky připravila opět výpravnou show i nové písně

Show Pop in Symphony doplní s českým popem Michal Penk a Poetika

Show Pop in Symphony doplní s českým popem Michal Penk a Poetika

Na vlně audioknih