Magazín Elita

Valentýna slaví i motorkáři! Tipy na dárky nejen pro všechny moto nadšence

Valentýna slaví i motorkáři! Tipy na dárky nejen pro všechny moto nadšence

Svátek svatého Valentýna nemusí být konečně od letošního roku jen samá nuda a klišé! Stylovou valentýnskou kolekci totiž nabízí i ikonická motocyklová značka Harley-Davidson a opravdu stojí za to. Kromě skvělých módních kousků v ní totiž nalezneme i dárky v podobě zážitků jako jsou vstupenky na Prague Harley Days nebo speciální Ladies Ride Camp pro všechny motorkářky či speciální dárkové balíčky pro ni i pro něj v podobě trička, odznaku, klíčenky, nášivky a vstupenky právě na Prague Harley Days. A samozřejmě, valentýnské kousky kolekce Harley-Davidson jsou natolik unikátní, že potěší i nemotorkářku a naleznou využití prakticky pro jakoukoli příležitost.

DÁMSKÁ KŠILTOVKA HARLEY-DAVIDSON S KAMÍNKY

Dokonale růžová, a přesto stylová! Přesně taková je dámská kšiltovka od slavné motocyklové značky Harley-Davidson, která potěší ženy nejen na svatého Valentýna. Jako stvořená je doslova pro všechny dámy, které milují pestré barvy a módní prvky. Kšiltovka skvěle sedne a doplněna je vyšívaným nápisem značky a kamínky po jejím obvodu. Harley-Davidson svoji valentýnskou kolekcí nadchne nejen motorkářky. 

DÁMSKÁ MIKINA HARLEY-DAVIDSON S MOTIVEM SRDCE

Okouzlete svoji milovanou krásnou měkkou růžovou mikinou s motivem broušeného srdce od značky Harley-Davidson. Kombinace, kterou by nikdo nečekal působí jemným, ale zároveň stylovým dojmem. Mikina má kapuci, dlouhé rukávy a zapínání na zip, a hlavně je využitelná prakticky pro jakoukoli příležitost, pro motorkářku i jemnou slečnu. V přední části je elegantně zpracován motiv broušeného srdce s detaily vystínování a decentně je zakomponován i název značky. 

DÁMSKÉ TÍLKO HARLEY-DAVIDSON S KRAJKOU A MOTIVEM SRDCE

Oslavte svátek svatého Valentýna stylově a udělejte radost módním dárkem od Harley-Davidson! Černé dámské tílko je tím pravým dárkem pro všechny motorkářky, ale že ženy milující moderní a neokoukaný styl. Tílko má krásná černá krajková záda a na předním díle se vyjímá atypický design červeného srdce s ornamenty a růžemi, doplněné ještě o logo značky a módní kamínky. 

DÁMSKÝ NÁRAMEK HARLEY-DAVIDSON S PŘÍVĚSKY

Dárkem, nejen ke dni svatého Valentýna může být krásný dámský náramek Harley-Davidson. Vyroben je z chirurgické oceli a po celém svém obvodu je doplněn přívěsky v podobě drobných srdcí a loga značky. Na ruce vypadá efektně a elegantně a hodí se pro volný čas, do práce nebo na party či společenské události. 

KOŽENÁ PENĚŽENKA HARLEY-DAVIDSON

Dokonalým stylovým tipem na dárek pro muže ke dni svatého Valentýna je černá kožená peněženka ikonické značky Harley-Davidson. Stylová peněženka v matném černém designu potěší každého muže a je doplněna výrazným plastickým logem a kovovým nápisem H-D. Peněženka disponuje deseti vnitřními kapsami na bankovky, kreditní karty nebo doklady. 

KOŽENÝ PÁSEK HARLEY-DAVIDSON S KAMÍNKY

Nadchněte svoji partnerku jedinečným a sexy valentýnským dárkem v podobě černého koženého pásku Harley-Davidson. Pásku dominuje obrovský kovový nápis Harley-Davidson, doplněný třpytivými kamínky, a kulatá kovová spona, rovněž osázená bílými kamínky. Pásek v exkluzivním stylu tak skvěle podhrne a rozzáří jakýkoli outfit a v sexy dračici se s ním promění každá žena. 

Výrobce: Harley-Davidson, www.harley-davidson.cz 

VSTUPENKA NA PRAGUE HARLEY DAYS 2020

Darujte k svátku svatého Valentýna zážitek v podobě vstupenky na Prague Harley Days, letní akci konající se první prázdninový víkend 3. a 4. července. Užít si ji můžete společně ve dvou, ať už přijedete na motocyklu, přijdete pěšky nebo dorazíte tramvají. Na programu již tradičního motocyklového svátku nechybí koncerty, populární spanilá jízda centrem Prahy, jízdy na motocyklech Harley-Davidson zdarma, FMX show a mnoho dalšího. Dva dny nabité tou nejlepší zábavou, která nadchne nejen milovníky motocyklů, ale všechny příznivce pulzující atmosféry, dobré hudby a adrenalinu, kde si na své si přijdou i ti nejmenší. Již 6. ročník Prague Harley Days se uskuteční v pátek a sobotu 3. a 4. července na holešovickém Výstavišti v Praze. Vstupenky jsou k dispozici na www.harleydays.cz za 370 Kč.

Více informací naleznete na: www.pragueharleydays.cz

DÁMSKÝ ČI PÁNSKÝ RALLY PACK SE VSTUPENKOU NA PRAGUE HARLEY DAYS 2020

Potěšte svůj drahý protějšek na den svatého Valentýna nabitým dámským nebo pánským rally packem se vstupenkou na Prague Harley Days 2020! Darujte tak nejen nezapomenutelný zážitek v podobě vstupu na oblíbené Prague Harley Days, ale i řadu dalších krásných věcí od Harley-Davidson! V balíčku totiž nechybí dámské nebo pánské tričko, odznak, klíčenka, nášivka na oblečení a vak s potiskem, vše samozřejmě v designu Prague Harley Days a Harley-Davidson. Dárek, který doslova nadchne nejen každého motorkáře či motorkářku, ale všechny milovníky zábavy, hudby a silných strojů.

Prague Harley Days je letní akci konající se první prázdninový víkend 3. a 4. července. Užít si ji můžete společně ve dvou, ať už přijedete na motocyklu, přijdete pěšky nebo dorazíte tramvají. Na programu již tradičního motocyklového svátku nechybí koncerty, populární spanilá jízda centrem Prahy, jízdy na motocyklech Harley-Davidson zdarma, FMX show a mnoho dalšího. Dva dny nabité tou nejlepší zábavou, která nadchne nejen milovníky motocyklů, ale všechny příznivce pulzující atmosféry, dobré hudby a adrenalinu, kde si na své si přijdou i ti nejmenší. Již 6. ročník Prague Harley Days se uskuteční v pátek a sobotu 3. a 4. července na holešovickém Výstavišti v Praze.

Cena dárkového balíčku se vstupenkou je 1 750 Kč

VSTUPENKA NA LADIES RIDE CAMP 2020

Dokažte své drahé polovičce, že ji opravdu milujete a pořiďte ji vstupenku na první ročník akce s názvem Ladies Ride Camp, konající se 7. – 9. srpna v Bělé pod Bezdězem. Darujete tak nezapomenutelný zážitek a jedinečný dárek, který potěší každou motorkářku a navíc k tomu ještě zdarma získáte vstupenku na Prague Harley Days 2020! Ladies Ride Camp je víkendová dámská jízda, na motocyklech všeho druhu a zároveň camp, kde si budou moci motorkářky vyzkoušet stroje různých značek, učit se od profesionálek a získat nové kamarádky. Během víkendu osedlají to, co ve vlastní garáži nemají a vyzkouší si třeba i úplně jiný styl jízdy nebo načerpají rady a zkušenosti od motorkářek, které jezdí profesionálně. Pobaví se a poznají nové kamarádky.  Léto, drinky, hudba a vůně benzínu, takový bude Ladies Ride Camp 7. až 9. srpna. Více na www.ladiesridecamp.cz

Cena: od 950 Kč

Více informací: www.pragueharleydays.cz

 

Fotogalerie
11670 11671 11672 11673 11674 11675

Další články z rubriky

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Hejty na tepelná čerpadla se množí.  Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Hejty na tepelná čerpadla se množí. Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku