Magazín Elita

Zvládněte podzim a zimu s energií z přírody

Zvládněte podzim a zimu s energií z přírody

Podzim je krásné období, kdy se stromy zbarvují do červena a postupně přichází v ideálním případě bílá zima. Jakkoliv se během podzimu můžeme těšit ze spousty darů přírody, tak nám tuto radost často překazí nějaká viróza či nachlazení. Období „chřipek“ si nelítostně vybírá svoji daň nejen u dospělých, ale hlavně u školkou a školou povinných dětí. Překonat to, a hlavně onemocněním i předcházet můžete díky přípravkům od české firmy Energy, která do nich čerpá energii přímo z přírody.

Zatímco v září a na začátku října jsme ještě nabití energií a vitaminem D ze slunce, s přicházejícími pozdně podzimními a zimními pošmournými dny se naše imunita snižuje. Nedostatek slunce, náročný pracovní a školní kolotoč a předvánoční stres nám ubírá i na psychické pohodě a nachlazení či viróza oslabený organismus napadnou s rychlostí blesku.

 

Neexistuje nemoc, jen disharmonie

„Lidský organismus vnímáme jako jeden celek. V něm neexistuje ani zdraví, ani nemoc. Pouze harmonie a disharmonie. Hledáme příčiny vychýlení z rovnováhy a jemným ovlivňováním navracíme tělu přirozenou sílu a vitalitu.“

Tak zní jedno ze stěžejních hesel společnosti Energy, v jejímž portfoliu najdete celou řadu bylinných koncentrátů, krémů, čajů i kosmetiky a dalších produktů, které vám pomohou překonat nejeden zdravotní problém přirozenou cestou a bez léků. Jejich bylinné extrakty se od jiných liší především bioinformační složkou. Biorezonance vychází z toho, že všechny buňky nebo látky – tedy třeba právě bylinné extrakty – mají svoji frekvenci, vlastní elektromagnetické vlnění. To se dá změřit a využít v medicíně i kosmetice. Pokud se s bioinformacemi nakládá správně, jejich frekvence dokáží zharmonizovat vaši vnitřní energii a tím vás posílit, ozdravit i zkrášlit. Ne nadarmo se o někom říká, že vyzařuje pozitivní energii, a to samé platí i pro vhodně získané výtažky. Ve výrobcích od Energy najdete to nejlepší z tisíciletého poznání bylinkářů, tradiční čínské medicíny, aromaterapie, a to vše v souladu s výše popsanou biorezonancí.

Kromě bylin sbíraných ve volné přírodě značka Energy garantuje certifikované bio/organic suroviny. Výrobky „ORGANIC“ jsou certifikovány organizací ABCERT AG (CZ-BIO-002).

 

Duševní pohoda, půl zdraví

O propojenosti a neoddělitelnosti psychiky a fyzična každého lidského těla toho bylo sepsáno mnoho, na vzestupu i přístup známý jako celostní medicína. To samé vědí i v Energy a o tělo se tak snaží pečovat ze všech stran. Účinné látky v bylinných extraktech louhovaných v termální vodě se starají o fyzickou stránku, aromaterapeutická složka zase potěší smysly a navodí psychickou pohodu. A koneckonců díky kosmetické řadě Energy Beauty se můžeme na stejných principech postarat i o naše „vnější tělo“. V nadcházejícím podzimním a zimním období je potřeba posílit zejména přirozenou imunitu a harmonizovat právě ty orgány, které se o ni umí postarat – tedy zejména dýchací a trávicí systém. Jak toho docílit? Kromě pestré stravy, otužování a dostatku zdravého pohybu třeba právě díky produktům nabitým přírodní energií.

 

Vironal – celkové posílení imunity

Výtažky z lípy, mateřídoušky, lékořice, potočnice, divizny a řady dalších bylin v kombinaci s přírodními silicemi funguje doslova jako bariéra proti kapénkovým infekcím.

30 ml / 461 Kč

Účinný je jako prevence nebo ve zvýšeném dávkování i během akutního onemocnění. Z pohledu psychiky vám Vironal dodá pocit jistoty, že si ochráníte svůj životní prostor nejen před infekcemi, ale v celkovém významu.

 

Síla grapefruitu v Grepofitu

Grepofit 135 kapslí / 368 Kč

Grepofit drops 30 ml / 340 Kč

Grepofit spray 14 ml / 231 Kč

Grepofit nosol aqua 20 ml / 259 Kč

Grepy jsou známé pro své silné antimikrobiální účinky. Grepofit je k dostání jako klasické kapsle nebo jako kapky, sprej do krku a nosní sprej. Jejich složení se mírně liší podle toho, kde konkrétně mají pomoci – v kapkách a kapslích najdete echinaceu, šalvěj lékařskou a ibišek súdánský, ve spreji do krku také česnek, propolis a mentol, v nosním spreji myrtový olej a kyselinu hyaluronovou, které zároveň pečují o nosní sliznici. Sea Berry oil, zázrak tibetského rakytníku

Rakytník je jeden z nejbohatších zdrojů vitaminu C, který je pro posílení imunity naprosto zásadní. V lékárnách a obchodech seženete spoustu druhů „céčka“, většina z nich má ale jen velmi omezenou vstřebatelnost – to ovšem u rakytníkového oleje neplatí. Při výrobě našeho rakytníkového oleje se používají pouze semínka ručně sbíraných plodů tibetského rakytníku.

30 ml / 442 Kč

Šetrná extrakce navíc zajišťuje násobně vyšší koncentraci účinných látek, než je v rakytníku sibiřském nebo evropském. Obsahuje přírodní koncentrát vitaminů A, B1, B2, B6, D, E, F, K, P (rutin), dále karotenoidy, flavonoidy, kyselinu listovou, organické kyseliny, třísloviny a minerální soli, důležité esenciální mastné kyseliny omega-3, -6, -9. Semena jsou také zdrojem vzácné kyseliny omega-7, která se jinak v přírodě vyskytuje velmi zřídka. Rakytníkový olej vás zbaví únavy a doslova nabije energií!

30 ml / 442 Kč

 

Argan oil, mládí z přírody

Před zimou a chladem je potřeba chránit nejen naše tělo, ale i pleť. S tím vám pomůže „marocké zlato“, arganový olej.

100 ml / 570 Kč

Tento přírodní kosmetický olej patří k nejvzácnějším olejům na Zemi. Je vhodný pro všechny druhy pleti, má skvělé liftingové účinky, a kromě obličeje jej můžete použít i na vlasy a jemnou pokožku hlavy. V lahvičce arganového oleje od Energy najdete jen přírodní olej v bio kvalitě, bez jakýchkoliv přidaných látek, a právě díky tomu může naplno rozvinout svůj kosmetický i terapeutický potenciál.

100 ml / 570 Kč

 

Maca, legenda z peruánských And

Maca se v tradičním léčitelství používá už celá staletí. Jedná se o prášek z hlízy rostliny Lepidium meyenii, který si můžete koupit v praktických kapslích.

Maca vám doplní energii nejen během podzimních či zimních splínů. Efektivně pomáhá i lidem se závažnými onemocněními jako chronický únavový syndrom a další.

90 kapslí / 499 Kč

Tato rostlina je doma na náhorních plošinách obklopených vápencem, dolomitem a dalšími minerálními horninami, které díky větru a dešti obohacují tamější půdu. Maca vám doplní energii nejen během podzimních či zimních splínů. Efektivně pomáhá i lidem se závažnými onemocněními jako chronický únavový syndrom a další. Mezi nejdůležitější účinné složky Macy patří vitaminy (C, E, B1, B2,B6, B12) a aminokyseliny (leucin, lyzin, metionin, valin, arginin, alanin, tyrozin, kyselina asparagová a glutamová), steroly, mastné kyseliny (omega-3, -6, -9) a minerály (železo, zinek, sodík, hořčík, vápník).

90 kapslí / 499 Kč

 

Zbavte se bolavých kloubů s Artrinem

Artrin 50 ml / 330 Kč

Artrin XXL 250 ml / 1 156 Kč

Artrin professional 500 ml / 1 638 Kč

Chladné dny nejednomu člověku výrazně zhoršují také bolestivost kloubů. Nejen proti těmto bolestem je nepostradatelným pomocníkem krém Artrin. Pomáhá také při úrazech, hojení ran, zánětlivých stavech (včetně vnitřních zánětů) – prostě téměř jakýchkoliv problémech s pohybovým aparátem, chronická onemocnění jako revmatoidní artritidu nebo dnu nevyjímaje. Díky tomu, že vás zbaví obtíží a bolestí, podporuje také chuť do života. Pročistí lymfatický systém, uleví od bolestí kříže, krční páteře i zubů a dopomůže k dobrému prokrvení končetin. Krém lze také aplikovat při problémech s ledvinami, močovým měchýřem, prostatou a u jiných zánětlivých stavů. A co že v něm způsobuje všechny tyto malé zázraky? Za všechny jmenujme třeba kostival lékařský, puškvorec obecný, arniku horskou, jírovec maďal, lněný a ricinový olej nebo silice z levandule, myrty, tymiánu, skořice či eukalyptu a kafru.

 

Hormonální harmonie jménem Gynex

Tento bioinformační bylinný koncentrát je jednou z vlajkových lodí značky Energy. Pomáhá harmonizovat hormonální systém včetně štítné žlázy, zmírňuje nepříjemné premenstruační problémy a v neposlední řadě posiluje imunitní systém.

30 ml / 461 Kč

Byl by omyl, pokud by jej užívaly jen ženy – mužům kromě štítné žlázy a imunitního sytému pomůže s prostatickými obtížemi. Díky vysokému obsahu přírodních fytohormonů dokáže detoxikovat tělo a jeho účinek je tak dlouhodobý. Právě fytohormony mohou za imunizační vlastnosti Gynexu: pomáhají předcházet infekcím a podporují kardiovaskulární systém, zlepšuje i kožní bariéru. Po psychické stránce pomůže Gynex s emoční labilitou, přehnanou starostlivostí nebo poruchami soustředění. Najdete v něm extrakt z mochny husí, trnovníku akátu, jestřabiny lékařské, lékořice lysé, měsíčku lékařského nebo brusnice borůvky, a dále silice z badyánu, fenyklu, grepového oplodí, majoránky nebo kardamomu.

30 ml / 461 Kč

 

O Energy

Značka Energy je na našem trhu už od roku 1995a za tu dobu se podařilo perfektně propojit její vlastní vývoj i výrobu. Všechny produkty jsou maximálně přírodní a mimořádně účinné. Na vývoji se podílí odborná veřejnost, lékaři i terapeuté. Díky respektu k nejnovějším vědeckým poznatkům i tradičním znalostem, které lidstvo shromažďuje už tisíce let, se Energy daří uvádět na trh produkty, které se na stálo zabydlely v mnoha českých domácnostech a staly se nedílnou součástí péče o rodinné zdraví i pohodu.

V produktové nabídce značky Energy najdete i řadu přípravků pro veterinární užití, přírodní minerály, vitaminy, probiotika a další doplňky stravy, zelené potraviny, bylinné čaje, antiseptické přípravky, zubní pasty, šampony, přípravky na obranu těla před infekcemi nebo kosmetické přípravky – krémy a oleje.

Více informací naleznete na www.energy.cz

 

 

Fotogalerie
11147 11148 11149 11150 11151 11153 11154

Další články z rubriky

Včasné CT vyšetření může zachránit život. V brandýské nemocnici na CT nečekáte a žádanku můžete mít odkudkoliv

Včasné CT vyšetření může zachránit život. V brandýské nemocnici na CT nečekáte a žádanku můžete mít odkudkoliv

Zadýchávání může mít vážnou příčinu!

Zadýchávání může mít vážnou příčinu!

Spánek jako nejlepší ásana pro více energie

Spánek jako nejlepší ásana pro více energie

Je čas zasadit! Vyrobte jednoduchou velikonoční dekoraci

Je čas zasadit! Vyrobte jednoduchou velikonoční dekoraci

Pozor na časté mýty o pylových alergiích. Některé mohou komplikovat léčbu

Pozor na časté mýty o pylových alergiích. Některé mohou komplikovat léčbu