Magazín Elita

A je to tady! Top Dream Company slaví 15 let společně s Vojtou Dykem a Ondřejem Rumlem

A je to tady! Top Dream Company slaví 15 let společně s Vojtou Dykem a Ondřejem Rumlem

Pražská fanky kapela Top Dream Company oslaví patnáct let své existence na české hudební scéně. Čtrnáct muzikantů na pódiu, jejich energická taneční show a hosté jako Vojtěch Dyk nebo Ondřej Ruml, kteří kapelou take prošli, to vezmou pěkně od podlahy již 26. září všechny své příznivce v pražském Lucerna Music Baru.

Klip So Dance 

„Poslední rok nežiju hudebně ničím jiným, než tímhle speciálním koncertem. Tolik muzikantů na pódiu, to bude jízda. Pozvali jsme úplně všechny, kteří kdy tímhle kolosem prošli, a strašně se na ně těším. Někteří s námi vystoupí jako hosté na pódiu, což bude krása. Jsem hrdej a pyšnej na kapelu Top Dream Company,” svěřil se producent, zakladatel a kapelník Petr „Harmy” Harmáček.

Kapela má za sebou úspěšný rok, kdy vystupovala například i jako předskokan legendární skupiny Kool & the Gang. „To byl absolutním vrchol naší kapely. Vystoupení před takovou legendou v zaplněném Fóru Karlín. Všem se nám tím splnil životní sen. Ale stejně si myslím, že naše výročí je tak silná věc, že to o něco málo převýší I tenhle zážitek,“ dodává s úsměvem současný zpěvák kapely Jakub Vaňas.

Skupina hrající mix funku, soulu a groovu si přizvala spoustu hostů, mezi kterými jistě zazáří Vojtěch Dyk a Ondřej Ruml, kteří v tomto seskupení kdysi začínali na postu zpěváků. TDC původně vznikla v roce 2004 jako cover band Tower of Power, postupně se z nich však stala autorská kapela, jejíž styl je velmi blízký například muzice Monkey Business, J.A.R. nebo Sexy Dancers. Zpěvák Matěj Ruppert si dokonce zazpíval na loňském koncertu skupiny v LMB a zpěvák Jakub Vaňas si zase už několikrát zazpíval s Monkey Business.

Making Of Forum Karlín 

Na koncertě 26. září zazní kromě jiného i devět nových písní z připravované desky, ale také songy, které kapela hrála na začátku svého působení. „Bude to pestré, těším se hlavně na nové skladby, ale i na ty první z našich začátků. V jedné z nich se totiž představí právě Vojta a Ondra,“ dodal Harmáček.

Koncert začíná ve 21 hodin v pražském Lucerna Music Baru. Vstupenky na výroční koncert lze zakoupit v sítích Ticketpro, Ticketstream, Goout nebo na pokladnách Lucerna Music Baru.

Více informací najdete na: www.topdream.org 

Rozhodně mrkněte také na facebook: https://www.facebook.com/topdreamcompany/

 

Fotogalerie
10884 10885 10886

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih