Magazín Elita

Asterová s Čížkovou rozesmály při vzpomínání lázně!

Asterová s Čížkovou rozesmály při vzpomínání lázně!

Oblíbené herečky Jitka Asterová a Hana Čížková jsou letité kamarádky a kolegyně, a tak není divu, že mají i celou řadu společných profesních i soukromých zážitků. O tom, jaký je život v jejich podání se rády dělily s publikem v Lázních Kostelec u Zlína, kde rozesmály desítky hostí v rámci své talk show Mládí nevyprchej.

Kdo se chtěl opravdu od srdce zasmát, nemohl si vzpomínání „dvou stárnoucích hereček na život, práci a chlapi“ nechat ujít. „My na sebe práskneme všecko, tedy skoro všecko. Ale nemáme s tím problém, takový je život. A my rády vzpomínáme, zvláště na některé věci a lidi,“ svěřila se paní Khonová z Kameňáku, herečka Hana Čížková.

„A na některé zase rády nevzpomínáme a raději na ně zapomeneme, že…?,“ pronesla Jitka Asterová, která letos oslaví životní jubileum.

Nejenom o svých milencích, partnerech, jako byli u Jitky Asterové třeba Marek Vašut, u Hany Čížkové zase Jiří Hrzán, o hereckých začátcích, ale i o tom, jak si udržet mládí a přitom se z toho nezbláznit, vyprávějí tyto dvě dámy a publikum se ohromně baví. A nechybí ani komická scénka z „plastické chirurgie“… Když já si dám do pusy žvýkačky, pod šaty místo prsou nafouklé balónky a takhle vejdu na jeviště, tak i Jitka, která už to zná tolik let a ´hraje´ v té scénce lékařku, se často sama odbourá. No a lidi, ti pomalu čůrají smíchy…,“ prozradila nám Hanka Čížková, která, jak říká, má ráda život, ráda se směje, baví a nemá problém na sebe něco prásknout.

„My si na nic nehrajeme. Jsme ženský z masa a kostí, máme rády život, hodně jsme toho prožily, tak proč se nepodělit o zážitky, když to jiné pobaví. A lidi se smějí. Vždyť i díky humoru si můžete udržet a prodloužit mládí…,“ podotkla ´Asterka´, jak jí kolegové i diváci často nazývají.

V Lázních Kostelec u Zlína byly obě poprvé. Jde o unikátní lázně, které se specializují jak na pohybové ústrojí, tak na kožní problematiku, a kdysi je chtěl dokonce koupit sám Tomáš Baťa. Pak je minulý režim málem zlikvidoval, a až v posledních letech díky dobrému managementu a spokojeným klientům se podařilo a daří jejich věhlas znovu rozšířit. Nejsou sem zváni jen ti, kteří potřebují léčbu, ale i další klienti, kteří si chtějí odpočinout, relaxovat, nebo i rodiny s dětmi.

„Pro všechny máme náruč otevřenou a jsme rádi, když se lidem u nás líbí,“ prozradil ředitel Jiří Fadler, kterého vystoupení Asterové s Čížkovou také velmi pobavilo.

„Neměly jsme moc času užít si ty procedury a atmosféru v lázních, ale na podzim, jak bude volněji, sem přijedeme a pořádně to roztočíme,“ dodaly obě herečky, kterým se atmosféra lázní, kde před pár měsíci trávil volné dny i manželský, herecký pár Lucie Benešová a Tomáš Matonoha, kteří si taky atmosféru nemohli vynachválit.

FOTO: Lázně Kostelec u Zlína

Fotogalerie
10372 10373 10374 10375

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih