Magazín Elita

Stravenková karta Ticket Restaurant Card na francouzském trhu!

Stravenková karta Ticket Restaurant Card na francouzském trhu!

Skvělá zpráva na léto! Nejrozšířenější tuzemská stravenková karta Ticket Restaurant Card od společnosti Edenred otevírá nové možnosti využití. Poprvé s ní zaplatíte na Francouzkém trhu trhu, který se koná v Praze na Kampě do 14. července 2019. Na několika stáncích s ní můžete zaplatit, a o to více si užít  francouzského jídla, pití, hudby i francouštiny. V dalších stáncích trhu pak budou akceptovat papírové stravenky Ticket Restaurant Card.

„Jsme původem francouzská společnost a proto prvním trhem, na který míříme v roce 230. výročí Velké francouzské revoluce je právě Francouzský trh na Kampě. Majitelům naší stravenkové karty a stravenek zde chceme nabídnout kulinářský zážitek, který se vymyká běžnému pracovnímu obědu,“ říká Daniela Pedret ze společnosti Edenred.

Ticket Restaurant Card je nejrozšířenější tuzemskou stravenkovou kartou. K platbám za jídlo ji používá 150 000 tisíc tuzemských zaměstnanců, kteří s ní každý měsíc uskuteční 1,3 milionu plateb.  „Nejčastěji lidé platí s kartou v restauracích za obědy, ale použít ji lze i k placení jídel u dovážkových společností jako je Dáme jídlo a rovněž k platbám potravin v obchodech. Trhy a jarmarky jsou dalším místem, kam chceme kartu rozšířit, abychom našim zákazníkům nabízeli i něco navíc,“ doplňuje Daniela Pedret.

Francouzský trh se na Kampě koná letos už po dvanácté a jedná se tak o nejstarší pražský gastronomický festival, na který se milovníci francouzského jídla a pití rádi vrací.

Na nejstarším pražském gastronomickém festivalu budou široce zastoupeni producenti šumivých vín z mnoha regionů (Alsasko, Burgundsko, Jura, Loire, Limoux, Savoie a Bordelais), poprvé se zúčastní akce i prosulá značka Mon Crémant. Poprvé se představí take pekárna No Stress, která uvede výběr francouzských koláčů a široký sortiment pečiva a chlebů. Na akci bude I slavná cukrárna Millième, která je proslulá svými makronkami a tarteletkami nejrůznějších chutí. Poslední novinkou bude stánek určený výhradně ústřicím. Le Marché – Tučné a zdravé, každý den nabídne výběr čerstvých, speciálních nebo jemných ústřic z Normandie nebo Bretaně.

Akce bude doprovázena I kulturním programem, představí se kvarteto  “Les doigts Tordus” z z Auvergne či  hudebníci Tria Romana Pokorného a jazzového dua Ondřeje Stveračka.

 Foto: Edenred, Zuzana Žáčková

Fotogalerie
10286 10287 10288 10289

Další články z rubriky

Babiččina volba celozrnná: Dvě zbrusu nové hladké mouky z žita a pšenice

Babiččina volba celozrnná: Dvě zbrusu nové hladké mouky z žita a pšenice

Originální tipy, jak si vychutnat Mezinárodní den čokolády

Originální tipy, jak si vychutnat Mezinárodní den čokolády

Objevte novou dimenzi chutí v likéru AMUNDSEN FUSIØN CIDER

Objevte novou dimenzi chutí v likéru AMUNDSEN FUSIØN CIDER

Arašídky v cukru jsou skvělou pochoutkou

Arašídky v cukru jsou skvělou pochoutkou

Grand Cru Restaurant vsadil na nové trendy dvou kuchařů, protože dva jsou víc než jeden

Grand Cru Restaurant vsadil na nové trendy dvou kuchařů, protože dva jsou víc než jeden

Pro Štěpánka

NÁŠ TIP