Magazín Elita

Zpestřete si své každodenní příběhy s novými samolepkami s exkluzivní slovenskou komunitou Pohody na viberu

Zpestřete si své každodenní příběhy s novými samolepkami s exkluzivní slovenskou komunitou Pohody na viberu

Rakuten Viber (jeden ze světových lídrů na trhu textových aplikací) i letos pokračuje ve spolupráci s festivalem Pohoda, který je jeho prvním partnerem na Slovensku. Festival Pohoda na tomto oblíbeném messengeru loni založil Pohoda Festival Official Community a chatbota, a nyní jsme vytvořili další komunitu "Pohoda Festival Slovensko" stejně jako nový balíček samolepek (sticker pack).

11. - 13. ČERVENEC 2019 LETIŠTĚ TRENČÍN

Původní komunita "Pohoda Festival Official" bude i nadále přinášet novinky a zábavná fakta pro zahraniční návštěvníky v angličtině, zatímco nová komunita "Pohoda Festival Slovensko" se zaměří primárně na followery na Slovensku a budeme na ní hovořit ve slovenštině s lokálním obsahem. V tomto roce plánuje Pohoda na Viberu přinášet i exkluzivní rozhovory s umělci během festivalu v rámci obou komunit. O které umělce půjde, zjistíte v nejbližších týdnech tím, že se připojíte ke komunitě zde:

Pohoda Festival Official community: https://vb.me/11e369

Pohoda Festival Slovensko komunita: https://vb.me/77d38f

Nový balíček samolepek je k dispozici ke stažení od čtvrtka 13. června a bude ke stažení během tří měsíců od spuštění. Sticker pack navrhla slovenská dvorní designérka Tereza Maco (vítězka Národní ceny za komunikační design). Samolepky budou k dispozici ve slovenské a anglické verzi. Vzhled samolepek se nese v souladu s naší letošní vizuální identitou a je založen na jednoduchých tvarech a zářivých barvách. Mnohé ze samolepek mohou být použity k usnadnění a zrychlení každodenní komunikace, což reprezentují hesla jako "Vidíme vás", "Ahoj", "Díky", "Ano", "Ne", "Yeah" a mnohá další. Nejběžnější festivalovou komunikaci zatraktivní a zefektivní pěkně graficky zpracovaná hesla jako "Sleva od zdravého chlapa !!!", "Chci Pohodu každý den", "Pojďme na pivo", "Kde je váš stan?". Letošní specialitou je samolepka "Recycle", která chce povzbudit lidi, aby recyklovali odpad na festivalu i doma.

Pohoda Viber Stickers nezůstanou jen na Viberu, ale použijeme je i na letošním Merchi. Dětská trička a odznaky budou obsahovat některé ze samolepek a budou na prodej během festivalu v Pohoda shopu a po festivalu online na adrese www.pohodafestival.sk/shop.

Loni si lidé stáhli balík Pohoda Sticker Pack od studia Milk více než 385tisíckrát. Samolepky byly použity v téměř milionu zpráv. Skvělé loňské výsledky nás motivují, aby naše spolupráce přinesla radost ještě většímu počtu lidí. Buďte mezi prvními, kteří promluví k přátelům použitím našich nejnovějších samolepek, které si můžete stáhnout zde:

Balík samolepek v angličtině: https://vb.me/34469c

Balík samolepek ve slovenštině: https://vb.me/1ce863

Pohoda chatbot je k dispozici v anglickém i slovenském jazyce a může vás informovat o novinkách festivalu na základě vašich osobních hudebních preferencí. Chatbota můžete sledovat zde: https://vb.me/097b97 

Rakuten Viber

Rakuten Viber spojuje lidi – bez ohledu na to kým jsou nebo odkud jsou. Více než miliarda uživatelů na celém světě má přístup k širokému spektru funkcí, mezi které patří hovory uživatelů, videohovory, skupinové zprávy nebo aktualizace a diskuse s oblíbenými značkami a celebritami. Uživatelům nabízí všechny nástroje, aby se mohli bezpečně vyjadřovat. Viber je součástí Rakuten Group, světového lídra v elektronickém obchodování a finančních službách. Registrací na Viberu si můžete vychutnat nejlepší komunikační zážitky na světě.

Festival Pohoda

Spojování je nejvýraznějším společným jmenovatelem Viberu a Pohody, protože i na našem festivalu jde o setkávání lidí i různých hudebních žánrů (alternativa, Indie, elektronika, world music, punk, klasika) či dalších forem umění – literatura, tanec, vizuální umění, film, divadlo. Pohoda získala dvě ceny na letošních European Festival Awards – Take a Stand Award a Award for Excellence and Passion, kterou porota EFA ocenila přínos Michala Kaščáka pro scénu na Slovensku a v Evropě. Kromě toho jsme si loni odnesli z EFA ocenění Green Operations Award.

Potvrzení umělci Pohody 2019:

Liam Gallagher, Lykke Li, The Roots, Skepta, The 1975, Mac DeMarco, Charlotte Gainsbourg, Mac DeMarco, Lianne La Havas, Mura Masa, Michael Kiwanuka,  Death Grips, Jeff Mills, Lola Marsh, Morgan Heritage, Little BIG, Vitalic, Sofi Tukker, TOKiMONSTA, Calypso Rose, Dimension, Amadou & Mariam and The Blind Boys of Alabama, The Plastic People of the Universe & Filharmonie Brno, Donny Benét, Bolo nás jedenást’, Akua Naru a další

Více informací naleznete na: www.pohodafestival.sk

Lístky na Pohodu 2019 si můžete koupit zde: www.pohodafestival.sk/sk/shop

www.pohodafestival.sk / Facebook / Twitter  / YouTube  / Instagram / Spotify / Deezer / Viber


Další články z rubriky

Kongres Uzdravení prenatálních traumat se nezadržitelně blíží

Kongres Uzdravení prenatálních traumat se nezadržitelně blíží

Pluxee: Firemní benefity v roce 2024

Pluxee: Firemní benefity v roce 2024

Myslete i vy lepší zítřky

Myslete i vy lepší zítřky

Prague Bike Fest ve dvou dnech nabídne to nejlepší ze světa cyklistiky i adrenalinové zážitky

Prague Bike Fest ve dvou dnech nabídne to nejlepší ze světa cyklistiky i adrenalinové zážitky

Desítky kilometrů nových optických kabelů a tisíce připojených domácností. To jsou letošní cíle Suntel Czech

Desítky kilometrů nových optických kabelů a tisíce připojených domácností. To jsou letošní cíle Suntel Czech

Na vlně audioknih