Magazín Elita

Letní recepty pro zdravé, zářivé vlasy a pokožku

Letní recepty pro zdravé, zářivé vlasy a pokožku

SunWay je OW program, který poskytuje živiny a antioxidanty potřebné během léta, kdy zdraví těla a vlasů je testováno na:

  • Oxidační stres: volné radikály napadají vlasy a pokožku během působení UV záření, poškozováním vlasové ochranné vrstvy a stárnutí pokožky. Vlasy jsou oslabeny a miniaturizovány.
  • Strukturální poškození: UV záření vyvolává formaci peroxidů, které napodobují proteiny tvořící kmen a lipidy vlasového povrchu. Výsledkem je, ztráta vlasové soudržnosti, síly a mechanické síly.
  • Dehydratace: slunce, slaná voda, písek, pot, fén nebo chlór z plaveckého bazénu tíhne k vysoušení vlasů, nechává křehkost a matnost.

SunWay nabízí řešení: díky aktivním složkám SUN PROTECTIVE ELIXIR, AFTER SUN HAIR AND BODY BATH, AFTER SUN HAIR MASK AND AFTER SUN BODY BALM.

Biodynamický zelený anýz je účinná složka proti stárnutí, která snižuje množství volných radikálů vytvářenými ve vlasech vnějšími vlivy, a bojuje proti oxidaci a předčasnému stárnutí pokožky. UV filtry, místo toho, filtr slunečního záření, chrání vaše vlasy před škodlivými slunečními paprsky.

Nasycené a mononenasycené mastné kyseliny organického Baobab oleje proniká do kortexu, zlepšuje jeho pružnost a jemnost, zatímco polynenasycené tuky vytvářejí ochranný štít na pokožce, který přidává a zajišťuje lesk a zachovává hydrataci.

Fair trade passionfruit olej je extrémně jemný a bohatý na vitamín C, vápník a fosfor. Vysoké mastné kyseliny, kombinované s lehkou strukturou, dává vhodnou výživu a hydrataci pokožky pronikající do hloubky vlasů. Stimuluje rozvoj zdravých vlasů a zvyšuje vlasovou vitalitu a pružnost.

Avokádový olej, díky svým vysoko výživovým a antioxidačním vlastnostem, je většinou nanášen na suché, dehydrované vlasy z vnějšího prostředí.

Biodynamický fenyklový esenciální olej má vynikající detoxikační, čistící, antioxidační a antibakteriální vlastnosti.

Změkčovadlo a obnova, organický olivový olej chrání pleť.

Biodynamický citrónový esenciální olej dává vašim vlasům zář a lesk, zaručuje jemnost a hedvábnost.

Olej z granátových semínek, který zpomaluje tvorbu vrásek a bojuje proti stárnutí, je dokonalý pro udržení pokožky vyživené a zářivé.

Výtažek z mexického jam opravuje poškozenou kůžičku od slunce, slané vody a chlóru, postupné doplňování vlasové struktury pokaždé kdy jsou myté.

OWAY SUN produkty: 

OWAY SUN vlasový a tělový šampón
150 ml, cena 753,- / 950 ml, cena 1621,- 

Šetrný šampón pro vlasy a pokožku celého těla. Odstraňuje chór, nánosy soli atd. prvky, které jsou obsaženy v mořské vodě nebo v bazénech. Zárověň vlasy a pokožku hydratuje, regeneruje a zvýrazňuje opálení a pramínky vlasů vyšisované sluncem. Složení: výtažky z Jicamy, avokáda, fenyklu a citrónu. Použití: nanášet na mokré vlasy, napěnit, nechat působit  a po sléze opláchnout. Vyhněte se kontaktu s očima, při zasažení vypláchněte tekoucí vodou. 

OWAY SUN vlasová maska  
150 ml, cena 837,- / 500 ml, cena 1553,- 

Regenerující a vyživující maska pro vlasy vystavené slunci, mořské a chlorované vodě. Vlasové jádro je intenzivně vyživováno, vlasy jsou zářivé, lesklé a hebké na dotek. Složení: oleje z biodynamického fenyklu a citrónu, Jicamy, eco oliv, konopí, mandlí, avokáda atd. Použití: po ošetření vlasů šampónem jemně prosušte ručníkem, nanaeste dodélek vlasů a nechte 2-3 minuty působit. Následně opláchnout vlažnou vodou. Vyhněte se kontaktu s očima, při zasažení vypláchtěte tekutou vodou.  

OWAY SUN tělová balzám 
150 ml, cena 843,-

Zklidňující tělový balzám pro péči po opalování s antioxidačními účinky. Zvýrazňuje opálení, potlačuje vznik volných radikálů, které vedou k tvorbě rakoviny. Pokožka je hydratovaná a regenerovaná do hloubky. Složení: výtažky z hroznového vína, extrakty z měsíčku, produkt bez sulfátů a parabenů. Použití: Tělový balzám jemně vmasírujte do pokožk celéjo těla. Vyhněte se kontaktu s očima, při zasažení vypláchněte tekoucí vodou. 

OWAY SUN voděodolný elixír
100 ml, cena 958,-

Lehký sluneční olejíček chrání a vyživuje vlasy během pobytu na slunci, aníž by je zatěžoval. Obsahuje UV filtry a má antioxidační účinky. Složení: výtažky z konopí, rostlina Nyamplung, extrakt z Jicamy, produkt je bez sulfátů a parabenů. Použití: nanášejte do délek vlasů před pobytem na slunci nebo u vody. Elixír můžete také použít během opalování na tělo. Vyhněte se kontaktu s očima, při zasažení vypláchněte tekoucí vodou. 

Více  informací a i zajímavostí najdete na: www.oway.it a www.organic-way.cz


Další články z rubriky

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Klenotnictví a hodinářství BENY: preciznost v každém detailu

Klenotnictví a hodinářství BENY: preciznost v každém detailu

Proč si zamilovat bezsáčkové vysavače?

Proč si zamilovat bezsáčkové vysavače?