Magazín Elita

4 Tenoři mají nové skvělé obleky od firmy Bernhardt

4 Tenoři mají nové skvělé obleky od firmy Bernhardt

Vokální uskupení 4 Tenoři se předvedlo v nových oblecích, které si nechalo ušít ve špičkovém pánském krejčovství Bernhardt. Firma s prvorepublikovou tradicí, navazující na osvědčenou značku Oděvních závodů Prostějov, pánům zhotovila na míru nápadité smokingy, které zpravidla vidíme jen u velkých zahraničních produkcí. Jan Kříž, Pavel Vítek, Marian Vojtko, Michal Bragagnolo a hostující Bohuš Matuš si nemohli práci šikovných krejčových vynachválit.

„Oblek mám na sobě pár vteřin a cítím se v něm skvěle. Padne jako ulitý. A košile s monogramem je luxus. A to jsme tady v krejčovství Bernhardt v normálním světle, až budeme na podiu pod plnými světly, to teprve bude nádhera,“ pochvaloval si Honza Kříž, který je po návratu na české scény opravdu natěšený na vystoupení 4 Tenorů.

Nové tělo si do nového smokingu pořídil i zpěvák Marian Vojtko. Poctivou dřinou ve fitku zhubl na 98 kilo a ještě má v plánu trochu se svojí váhou zamávat. „Cvičím, ale bohužel, kila nejdou dolů tak rychle, jak by si člověk přál.“ Má zcela jasno i v tom, kdyby náhodou zhubl dle přání, jak vše zařídit, aby na něm oblek neplandal, promptně ho v Bernhardtu upraví. „Jsem překvapený, obleky pro 4 Tenory jsou nápadité, živé a to mě baví,“ s uznáním a neskrývaným obdivem pronesl Vojtko. A víte, jaký divadelní kostým má nejraději? Tak to rozhodně budete překvapení. „Miluji kostým v muzikálu Dracula, kde mám na sobě jen dlouhou košili a jsem bos. Ideální pro letní přestavení, to mi ostatní herci závidí,“ smál se Marian Vojtko.

Fantasticky se v novém obleku cítil další tenor Pavel Vítek. Sako v odstínu nebeské modré je jeho splněným snem. „Takové obleky jsem vždycky záviděl americkým hvězdám a nyní mám také takové. Sako má nádherný vzor a přitom je velmi slavnostní a zároveň štramácké,“uvedl vyhlášený elegán Pavel Vítek.

Aby se tenor Národního divadla Michal Bragagnolo cítil v novém obleku komfortně, požadoval, aby materiál pružil a oblek byl netradiční. Jeho přání mu v krejčovství Bernhard splnili. „Jako zpěvák musím mít obleků několik. Když započítám i fraky, tak se jich mám ve skříni asi deset. Ale takto originální ještě nemám,“ zálibně si prohlížel nový smoking  Bragagnolo. Ani jemu se ale občas trapasy s oblečením nevyhýbají. „Už se mi stalo, že mi u saka rupl šev, naštěstí to bylo na zkoušce. Rychle jsem mazal domů a přivezl si jiné. Zvláštní je, že jsem se nepoučil a náhradní oblečení na vystoupení nevozím. Ale má sebou šitíčko a v případě potřeby dovedu přišít knoflík či narychlo zalátat nějaký prasklý šev. Nouze mne pár stehů naučila,“ přiznal tenor n Národního divadla.

Zpěvák Bohuš Matuš bývá hostem na vystoupeních vokální skupiny 4 Tenoři. I když má smoking teprve ve výrobě, na předvádění svých kolegů nemohl chybět. „Jsem rád, že mne producent 4 Tenorů Janis Sidovský oslovil k této prestižní spolupráci. Už jsem vystupoval na koncertě 4 Tenorů v Pardubicích a opravdu to mělo úspěch. Takže děkuji za příležitost. Můj oblek bude černý, aby mi ladil s černým šátkem, který nosím. Přišel jsem na měření později, proto oblek nemám ještě ušitý, ale moc se na něj těším,“ vysvětlil Bohuš Matuš proč, jako jediný ještě nezkouší.  

S novou kolekcí obleků pro 4 Tenory byla spokojená i Marie Kadlecová, kreativní ředitelka firmy Bernhardt. „Je to pro firmu Bernhardt velká čest obléknout 4 Tenory. Vždyť tato vokální skupina koncertuje po celých Čechách a naše obleky uvidí celá republika. Jsem ráda, že jsme ušili obleky, které jsou exkluzivní jak vzhledem, tak i materiálem a 4 Tenoři se v nich cítí komfortně,“ potvrdila Marie Kadlecová.

Poprvé se 4 Tenoři v atraktivních oblecích od firmy Bernhardt objevili 21. června v Hudebním divadle Karlín, kde jsou hosty narozeninového koncertu Heleny Vondráčkové.

Fotogalerie
10134 10135 10136 10139

Další články z rubriky

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Na vlně audioknih