Magazín Elita

Představujeme vám limitovanou kolekci outdoorového oblečení Columbia

Představujeme vám limitovanou kolekci outdoorového oblečení Columbia

 

Columbia Sportswear a Opening Ceremony představují speciální limitovanou kolekci tvořenou vybranými ikonickými modely z archivu outdoorového oblečení Columbia v exkluzivním trendy designu legendární newyorské značky Opening Ceremony. Tato spolupráce přináší pro jaro a léto 2019 jedinečnou kolekci 8 kusů unisex oblečení a doplňků, která čerpá z 80ti-leté historie a technologických inovací značky Columbia. Opening Ceremony dává kolekci nový a neotřelý barevný look, který osloví i mladou generaci.

Kolekce Columbia Sportswear - Opening Ceremony představuje praktické univerzální zabalitelné větrovky a parky, šortky, kalhoty a kšiltovky proti slunci v unisexovém provedení a velikostech. Kolekce také představuje klasické turistické boty  Columbia v designu Opening Ceremony s výraznými barevnými prvky.

Ikonická bunda Sawtooth Parka byla vybrána z archivu značky Columbia a přetvořena do modelu se stylovým designem Opening Ceremony. Charakteristické výrazné barvy Opening Ceremony a praktické účelné prvky ikonických modelů Columbia jako je kapsa, do které se bunda sbalí a srolovatelná kapuce, z parky tvoří exkluzivní a funkční fashion kousek pro milovníky stylu pro každodenní outdoor aktivity. K dostání je ve dvou výrazných  barevných variacích papoušková modř s přechodem do žvýkačkové růžové a světle růžová s přechodem přes světle zelenou do černé parka je perfektní pro teplejší jarní měsíce a chladnější letní večery.

Vlastnosti parky:

  • Zabalitelná do malé náprsní kapsy pro jednoduché skladování a přenos
  • Voděodolná látka
  • Elastické lemy
  • Kapsy na zip
  • Kapuce složitelná do límce
  • Síťovinové odvětrání na zádech

Stejně jako parka, i tyto šortky lze zcela sbalit do jejich zadní kapsy. K dostání jsou ve dvou jasných barevných kombinacích odpovídajícím parce - žvýkačkové růžové s modrou a černé se světle zelenou. Tyto univerzální unisexové šortky se určitě stanou vaším společníkem do vody i na venkovní aktivity.

Short features:

  • Elastický pas s látkovým nastavitelným páskem
  • Zabalitelné do zadní kapsy
  • Kapsy na zip
  • Podšívka ze síťoviny

Lehké a pohodlné trailové boty, které můžete použít nejen na nejrůznější outdoorová dobrodružství. Newton Ridge jsou inspirované klasickými botami do hor od společnosti Columbia. Nepromokavá kůže a prodyšný meshový materiál na povrchu vás ochrání v každé situaci. Na botách jsou jasné oba brandy, mají barevné tkaničky a aplikace v barvě žvýkačky. Tyto boty vám zajistí pozornost na horské túře nebo kdekoliv jinde.

Vlastnosti bot:

  • Omni-Grip™ přilnavá gumová podrážka
  • Voděodolná konstrukce
  • Výrazný Columbia a Opening Ceremony branding

Větrovka Grand Cache II Anorak byla znovu oživena a vylepšena spoluprací s Opening Ceremony do jedinečného unisexového fashion kousku. Stejně jako originál se bunda obléká přes hlavu, je nepromokavá, má zipy v podpaží pro lepší odvětrání, boční zip pro snadné oblékání a klokaní kapsu, která lze rozložit a vznikne tak malá taštička vhodná pro nošení maličkostí. Design Opening Ceremony zahrnuje duhovou látku, která vytváří zajímavý visuální efekt a pro Opening Ceremona typický leopardí potisk na vnitřní meshové podšívce kapuce. K dostání je v tmavě fialové a kaktusové růžové.

kalhoty Grand Cache II Pant jsou z voděvzdorné, duhové látky, mají barevnou meshovou podšívku a detaily obou značek. Kromě toho také nastavitelný pásek a nastavitelné kotníkový lem. Kalhoty lze složit do balíčku do jejich zadní kapsy. 

Polo tričko s dlouhým rukávem nazvané Winema Long Sleeve Polo se představuje v podání Opening Ceremony z materiálu se strukturou síťoviny, vroubkovaným límcem a lemy rukávů. Na prsou má logo Columbia i Opening Ceremony. K dispozici je v černé barvě  nebo s divokým leopardím vzorem.

Ikonická čepice je kšiltovka, která zároveň chrání před sluncem a hmyzem i zátylek. Byla původně vytvořena pro rybáře, kteří loví ve stojatých slaných mokřinách. V podání Opening Ceremony je ve dvou barevných variantách, a to růžovo-modré nebo černé s leopardím potiskem na vnitřní straně.  Skvěle se hodí na jarní a letní hudební festivaly nebo prázdninové cesty. Technologie Columbia jako Omni-Shield™ zajistí ochranu před sluncem. Vnitřní lem čepice je vybaven technologií Omni-Freeze Zero™ s polymery, které při pocení chladí.

Ledvinka Columbia x Opening Ceremony nabízí dvě celobarevné varianty nebo verzi s leopardím potiskem. Má dvě kapsy a nastavitelný popruh, díky kterému lze nosit i jako cross body. Je nejen velmi praktická, ale určitě s ní uděláte dojem na ostatní.

Exkluzivní unisexová kolekce o osmi kusech je k dispozici na www.openingceremony.com

Fotogalerie
10074 10075 10076 10077

Další články z rubriky

125 Gala Edition: Miele slaví výročí s vestavnými spotřebiči v úchvatné matné černé barvě

125 Gala Edition: Miele slaví výročí s vestavnými spotřebiči v úchvatné matné černé barvě

Užijte si léto naplno!

Užijte si léto naplno!

Objevte novou dámskou stylovou kolekci COLUMBIA BOUNDLESS EXPLORER  pro všechny nespoutané průzkumnice

Objevte novou dámskou stylovou kolekci COLUMBIA BOUNDLESS EXPLORER pro všechny nespoutané průzkumnice

Jak si udržet čisté prádlo kdekoli během dovolené? S pracími papírky EcoHaus to půjde snadno!

Jak si udržet čisté prádlo kdekoli během dovolené? S pracími papírky EcoHaus to půjde snadno!

Miele vylepšuje sortiment péče o prádlo akčními modely

Miele vylepšuje sortiment péče o prádlo akčními modely