Magazín Elita

Zpěvačka Nelly oslavila své osmnáctiny!

Zpěvačka Nelly oslavila své osmnáctiny!

Krásné zpěvačka a herečka Nelly Řehořová se už musela vzdát dětských střevíčků, došla totiý na práh dospělosti. Přátelé, spolužáci a kamarádi z divadla pro ni připravili neformální, tajnou oslavu pod širým nebem, o které neměla ani potuchy. Všichni přáli Nelly štěstí, zdraví, pěkné písničky a gratulace nebraly konce. A došlo i na vzpomínky.

A jak třeba oslavila své osmnáctiny herečka Ivana Jirešová, která s Nelly hraje v muzikálu Kvítek mandragory? „Moje oslava osmnáctin nebyla takhle krásná a romantická. My jsme mocně zapařili, přijela jsem domů až někdy ráno a kocovinu jsem šla rozchodit do lesa. Tu osmnáctku jsem vůbecnepovažovala za přelomovou, protože jsem dospěla až tak o deset let později. Mojí dceři bude 18 za tři roky a už se nemůže dočkat. Chce si dělat, co chce, ale než to nastane, musí poslouchat,“ smála se herečka a popřála Nelly, aby si užila svoji osmnáctku plnými doušky a byla šťastná.

Lamač ženských srdcí, herec Honza Kopečný, strávil svůj velký narozeninový den v divadle. „V osmnácti jsem hrál v divadle Romea a v den narozenin jsme měli premiéru. Zažiljsmetenkrát dvojí potlesk, jeden za premiéru a druhý za narozeniny. Ale ta správná oslava proběhla až s kluky na vodě. To už jsme konečně mohli pít i alkohol, tak to bylo velké. Hned bych čas vrátil zpátky, protože čím víc se od osmnáctin vzdaluji, tím mám víc povinností a starostí,“ tak trošku si postěžoval muzikálový herec.

Popřát Nelly Řehořové k jejím 18. narozeninám přišel i zpěvák Josef Laufer, který v srpnu oslaví osmdesátku. „Pamatuji se, že jsem byl tenkrát s Petrem Hapkou v Alfě. Mámě jsem slíbil, že budu do půlnoci doma, ale přišel jsem až ve dvě ráno. Máma si na mne počkala a osmnáct, neosmnáct, chytil jsem jí hned mezi dveřmi. Jinak jsem si to moc neužil, protože jsem šel k odvodu a hned pak na vojnu. Tak to tenkrát chodilo,“ vzpomínal Josef Laufer a dodal: „do osmnáctin bych vrátit nechtěl, mně by úplně stačila šedesátka, to bych byl spokojený. Ale Nelly samozřejmě přeji, ať si ten krásný věk užije ve zdraví a se vším všudy.“

Oslavenkyně Nelly Řehořová byla oslavou na Střeleckém ostrově nadšená. „Bezelstně jsem odjela ze školy do Prahy a najednou mi bylo oznámeno, že začíná moje narozeninová party. V obchodě jsme si mohla vybrat šaty, kamarádka mě nalíčila, pak přišla večeře a plavba lodí. Myslela jsme si, že už je to závěr a nyní taková party na Střeláku. Vůbec jsem to nečekala,“ rozjařeně popisovala Nelly svůj velký den.

Mezi gratulanty se objevil také Petr Ryšavý, Jindra Žampa, Filip Antonio, Štěpán Tuček, David Novotný a další přátelé a kamarádi. 

Fotogalerie
10037 10038 10039 10040

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih