Magazín Elita

OLGA LOUNOVÁ PODPOŘILA PROJEKT VOSTRÁ POMOC

OLGA LOUNOVÁ PODPOŘILA PROJEKT VOSTRÁ POMOC

Právní povědomost a finanční gramotnost je cesta za lepší budoucností, a to bez ohledu na to kolik vám je let. Jistě všichni znáte otřepané, avšak stále platné, pravidlo „neznalost zákona neomlouvá“. Vždy vám to ochotně opakují, když už jste lapení v pasti… Přesně toto byl důvod, proč vznikl projekt „Vostrá pomoc“. Jeho realizátorem je zapsaný spolek Integrace 3P. Veřejnosti byl představen při slavnostním otevření ledové plochy v OC Europark. Tento projekt do Štěrbohol, přímo z letiště, přišla podpořit také zpěvačka, skladatelka, herečka a závodnice rallye Olga Lounová.

Letadlo z Holandska dosedlo na Ruzyni a za hodinu už držela v ruce mikrofon a pěkně rozproudila atmosféru na ledě i mimo něj. Děti byly naprosto nadšené a ochotně se přidávali i rodiče. Měla sice ještě plnou hlavu Holandska, kde se sešla reprezentace evropské festivalové hudební scény na své konferenci, které se Olga zúčastnila, ale nový projekt ji oslovil natolik, že se rozhodla ho svojí účastí podpořit. Podstata projektu spočívá v preventivní pomoci lidem, aby se naivně neupisovali ke službám za neodpovídající ceny, či nenalítli někomu na lep či se ve své důvěřivosti k něčemu upsali. Olga Lounová nešla daleko  pro konkrétní příklad. „Můj malý brácha chvíli hrál hokej a vím, že agenti jsou chytří a vědí, že chytnou mladého kluka skoro za kšiltovku. Rodiče jsou rádi, že se o ně zajímá agent, když je to talentovaný kluk, tak ho upíšou a už platí třeba víc než by museli. Vzdělávání tohoto typu je hodně důležité,“ prozradila Olga, která vidí i další nebezpečí, která číhají na schopné a úspěšné sportovce, ale nejen na ně, může se to stát prostě každému.

„Nejpodstatnější je podle mě to, že když oni začnou vydělávat peníze, mají pocit, že jsou bezedný. Sportovec má omezenou životnost, a to znamenaná, když se zraní, může jeho kariéra skončit mnohem dříve… Neumí investovat, mnohdy vstoupí na profesionální dráhu přímo ze základní školy. Mám hodně známých, kteří se upsali a nedopadlo to dobře,“ prozradila stále vytížená Olga Lounová.

Věrnostní program o 3 hlavní ceny

Pro pravidelné bruslaře je opět připraven věrnostní program s lákavými cenami. Stačí se zaregistrovat při první návštěvě ledové plochy a sbírat body do věrnostní karty. Každá návštěva se počítá.

1. cena: 15 000 Kč v peněžních poukazech NA NÁKUPY v Europarku a Velká super párty Lollipop.

2. cena: 10 000 Kč v peněžních poukazech NA NÁKUPY v Europarku a Velká super párty Lollipop.

3. cena: 5000 Kč v peněžních poukazech NA NÁKUPY v Europarku a Velká super párty Lollipop

Hlavní ceny se budou losovat 2. 3. 2019 v 16 hodin, ale zajímavý program na vás čeká také 2. 2.,  a 2. 3., vždy od 14 do 16 hodin.

Otevírací doba a půjčovna bruslí: denně od 9.00 do 21.00 hodin. Přestávky od 12.00 - 13.00 hodin, od 16.00 - 17.00 hodin. Vstup na led pouze s rukavicemi. Zapůjčení bruslí: 20 Kč/hod proti vratné záloze 1000 Kč za jeden pár. Školička bruslení zdarma každou středu 13.00 - 15.00 hodin.

Je vám líto, že nebruslíte? Tak nemusí, zábavné soutěže se budou odehrávat i mimo led, třeba výroba masek Peppy a Tomíka. Pozor, nebude chybět ani bezplatný fotokoutek s oběma maskoty.

FOTO: Archiv Europarku

Fotogalerie
9254 9255 9256

Další články z rubriky

Kongres Uzdravení prenatálních traumat se nezadržitelně blíží

Kongres Uzdravení prenatálních traumat se nezadržitelně blíží

Pluxee: Firemní benefity v roce 2024

Pluxee: Firemní benefity v roce 2024

Myslete i vy lepší zítřky

Myslete i vy lepší zítřky

Prague Bike Fest ve dvou dnech nabídne to nejlepší ze světa cyklistiky i adrenalinové zážitky

Prague Bike Fest ve dvou dnech nabídne to nejlepší ze světa cyklistiky i adrenalinové zážitky

Desítky kilometrů nových optických kabelů a tisíce připojených domácností. To jsou letošní cíle Suntel Czech

Desítky kilometrů nových optických kabelů a tisíce připojených domácností. To jsou letošní cíle Suntel Czech

Na vlně audioknih