Magazín Elita

PROČ ADRIENA A LUDĚK SOBOTOVI SPOLU NESNÍDAJÍ?

PROČ ADRIENA A LUDĚK SOBOTOVI SPOLU NESNÍDAJÍ?

Každé setkání s půvabnou herečkou Adrienou Sobotovou je příjemným zážitkem. Zvlášť, pokud setkání proběhne v rámci snídaně. Manželka oblíbeného komika totiž snídaně miluje. „Nedokážu si představit, že bych den začala hladová“, vrtí hlavou sympatická herečka a dodává: „Díky naší práci si můžeme dovolit vstávat trochu později, kolem deváté hodiny. Zatímco Luděk nesnídá, já se bez dobré snídaně neobejdu. Základem je u mne čaj, ideálně zázvorový s medem a citrónem. Někdy snídám to, co upeču, například štrůdl, jindy zase sýr s toustem. Nesním toho moc, ale snídat prostě musím.“ Uzavřela Adriena Sobotová s tím, že její čas na kávu je až kolem jedenácté hodiny.

Snídaně byla podle jejího gusta: čaj a sladký moučník z pestré nabídky. Prozradila, že novoroční předsevzetí s manželem už dávno vzdali, protože  nikdy nebyli schopni je splnit, což je pokaždé stresovalo. Plánů na letošní rok ovšem mají spoustu. Tím nejaktuálnějším je příprava druhého dílu divadelního představení Návštěvní den u Miloslava Šimka, s názvem Zajíc v pytli. Hrát se bude, stejně jako první díl, v divadle Semafor a vydají se po vlastech českých se zájezdovým představením. Fanoušci humoru Šimka a Soboty se tedy opět mohou těšit na známou sestavu: Luděk Sobota, Adriena Sobotová, Miluše Voborníková, Viktor Sodoma, Jiří Krampol, Jana Mařasová. Poslední jmenovanou Luděk Sobota přejmenoval ze Svobodové na příjmení její maminky, která v tomto představení léta účinkovala. A Miroslava Šimka citlivě imituje Petr Jablonský.

Adriena upila z čaje, vybrala si ze snídaňového lístku sladký moučník a mohly jsme pokračovat v rozhovoru. Prozradila, že novoroční předsevzetí s Luďkem už dávno vzdali, protože nebyli schopni je splnit, což je pokaždé stresovalo. Plánů na letošní rok ovšem mají spoustu. Tím nejaktuálnějším je příprava druhého dílu divadelního představení Návštěvní den u Miloslava Šimka, s názvem Zajíc v pytli. Hrát se bude, stejně jako první díl, v divadle Semafor a po republice (zájezdová představení). Fanoušci humoru Šimka a Soboty se tedy opět mohou těšit na známou sestavu: Luděk Sobota, Adriena Sobotová, Miluše Voborníková, Viktor Sodoma, Jiří Krampol, Jana Mařasová. Poslední jmenovanou Luděk Sobota přejmenoval ze Svobodové na příjmení její maminky, která v tomto představení léta účinkovala. A Miroslava Šimka citlivě imituje Petr Jablonský.

Snídaně se zvolna chýlila ke konci a vzhledem k probíhající výstavě Dvě tváře Šumavy, přišla řeč i na vztah k přírodě. „Přírodu s Luďkem oba milujeme, máme rádi hory, procházky lesem, pohled na zelenou přírodu nám dělá dobře. I proto nás mrzí, když tady na těch fotkách vidíme, jak se lesy pomalu ztrácí, a nic se s tím neděje. Četli jsme spoustu článků o tom, co se na Šumavě děje, ale vidět to takhle, to je fakt hodně smutné. Co bude s přírodou dál? Měli bychom se nad tím všichni zamyslet. Tohle by mělo být novoroční předsevzetí pro kompetentní lidi, dát zase lesy do stavu, v jakém byly před lety.“

Výstavu Dvě tváře Šumavy můžete až do začátku února shlédnout na drese Jagellonská 8, Praha 3.

Zdroj: celebritytime.cz

Fotogalerie
9171 9172

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih