Magazín Elita

ÚČINKY HLEMÝŽDÍHO SLIZU NA PLEŤ JSOU ÚŽASNÉ

ÚČINKY HLEMÝŽDÍHO SLIZU NA PLEŤ JSOU ÚŽASNÉ

Pozitivní účinky hlemýždího slizu na pokožku znali již naši předkové, kteří si tento malý pleťový zázrak nemohli vynachválit pro jeho hojící, regenerační a hydratační schopnosti. I dnes se využívá v podobě alantoinu do množství produktů, aniž bychom to vůbec tušili, a pomáhá udržovat naši pokožku v dobré kondici.  Mastmi z drcených šneků léčil své pacienty již Hippokrates. Dnes se samozřejmě kosmetické a medicínské produkty vyrábějí humánněji. Namísto šnečích těl odborníci využívají pouze jejich sliz, jež je skutečným zdrojem účinných látek. Obsahuje totiž alantoin, který pozitivně působí na pokožku zvenku i zevnitř, a to téměř okamžitě.

Oživení buněk

Šnečí sliz výrazným způsobem urychluje čas, který je potřebný k oživení buněk v pokožce. Regeneruje poškozenou a podrážděnou pleť a také pomáhá při odstranění stop po nadměrném letním opalování. Ruku na srdce, která z nás, ve snaze vypadat jako čokoláda, někdy nezapomněla na dostatečnou ochranu pokožky? Lidská kůže je přitom největším orgánem v těle, takže bychom se měli o její zdraví a krásu starat skutečně svědomitě.

Regenerace

Alantoin v kombinaci s čistou kyselinou hyaluronovou s nízkou molekulovou hmotností, a extrakty z černé orchideje, dokáže efektivně regenerovat pleť tak, že obnovuje její pružnost a objem. Toto spojení nabízí například i produkt pro všechny typy pleti HYALURMED Face Serum PRO. Sérum se postará o vyhlazení vrásek, vyplnění nepěkných jizev a pomůže i při léčbě akné.

Odstranění vrásek

Ptáte se jak? Tato trojice látek dokáže efektivně bojovat proti vzniku vrásek a zároveň redukovat už existující, v závislosti na jejich hloubce.

Kombinace alantoinu, kyseliny hyaluronové a černé orchideje odstraní volné radikály kyslíku a účinně tak zpomaluje další stárnutí pleti. Pokožka nabírá na elasticitě, je viditelně hladší a pružnější bez nutnosti chirurgického zásahu. Stačí jen pravidelná a zejména včasná péče, která ji dokáže udržet dlouho krásnou a mladistvou.

S přibývajícími léty pleť ztrácí vlhkost a snižuje se produkce kyseliny hyaluronové, kterou je třeba dodávat zvenčí. Díky tomu se zachovají všechny ochranné a rehabilitační mechanismy v pokožce.

Černá orchidej zase působí jako účinný antioxidant. Zabraňuje oxidaci a urychluje regeneraci pokožky, a to nejen v případě zralé pleti, ale i u mladších ročníků, které musí bojovat s nepříjemným akné.

NÁŠ TIP:

HYALURMED Face serum PRO obsahuje čistou kyselinu hyaluronovou, jejíž pozitivní účinky na zralou pleť byly potvrzeny mnoha vědeckými studiemi. Kombinace s alantoinem a extrakty z antioxidační černé orchideje vytváří jedinečný produkt, který přinese vaší pleti kvalitní péči a okamžitý lifting obličeje. K oživení pokožky dochází navrácením jejího objemu a pružnosti, díky čemuž se vyhladí jemné linie i hlubší vrásky. Klinické testy navíc prokázaly i minimalizaci stařeckých skvrn a napravení škod způsobených ultrafialovým zářením.

Fotogalerie
8778

Další články z rubriky

Bilingvních rodin v Česku přibývá. S výchovou dětí pomáhají 3 základní modely

Bilingvních rodin v Česku přibývá. S výchovou dětí pomáhají 3 základní modely

Evropský týden vakcinace

Evropský týden vakcinace

Den Země: Planeta trpí přívalem elektroodpadu, výzvou je sběr a recyklace i menší elektroniky

Den Země: Planeta trpí přívalem elektroodpadu, výzvou je sběr a recyklace i menší elektroniky

Praktické tipy pro vaše dokonalé uzemnění

Praktické tipy pro vaše dokonalé uzemnění

Jaro je tu! A oči mohou trpět…

Jaro je tu! A oči mohou trpět…

Na vlně audioknih