Magazín Elita

HEIDI JANKŮ S ROČNÍM ZPOŽDĚNÍM POKŘTILA SVŮJ MEČÍK!

HEIDI JANKŮ S ROČNÍM ZPOŽDĚNÍM POKŘTILA SVŮJ MEČÍK!

V Nemyčevsi u Jičína se každoročně koná zcela unikátní výstava mečíků. Svůj mečík má už i Heidi, i když se zpožděním.  Květinu měla  pokřtít už vloni, bohužel však z této příjemné akce sešlo, den před samotným křtem navždy odešel zpěvaččin celoživotní partner Ivo Pavlík. Čas mírně obrousil hrany bolesti a Heidi má to nejhorší za sebou, ale zapomenout se nedá… Je profesionálka a musí jít dál. V rámci křtu a následné talk show zazpívala i několik svých hitů. Roztančila publikum, které s ní i některé její pecky zpívalo. 

„Já jsem moc ráda a moc si vážím toho, že mám svůj vlastní mečík, je krásný a jsem o to raději, že jsem si  ho v té záplavě těch rozmanitých druhů sama mohla vybrat. Moc se mi ta akce líbí, je to hezký nápad a klobouk dolů před každým, kdo takové věci organizuje, protože si uvědomuji, že to není vůbec jednoduché. Jen pěstovat na zahradě kosatec nebudu. Přiznám se, a to bez mučení, že jsem špatný zahradník. Takže tuhle radost přenechám těm zkušeným, a pak se na “svůj mečík” přijedu moc ráda podívat,” řekla s úsměvem zpěvačka, která na akci dorazila se svým devítiměsíčním psím společníkem Edou.  

„Eda je úžasný pes, rád cestuje. Jen je v pubertě, takže je více než živej. Ale je to miláček,” prozradila Heidi, která léto tráví v Čechách a mezi odpočinkem doma u bazénu a dovolenou v Beskydech, jezdí po různých městských a obecních akcích a slavnostech, což ji prý baví, protože miluje setkání s publikem, což ji velmi nabíjí. Už za dva týdny vystoupí i na finále Muže roku v Náchodě.

Svůj mečík, i když trochu “in memoriam” dostala také zpěvačka Iveta Bartošová. Vybrat a pokřtít ho přijela mladá zpěvačka Kamila Hübsch, která kromě svých písniček zpívá právě Ivetiny věci. „Nikoho nekopíruji, lidi sami mi to začali říkat a já jen chci, aby tady její písničky zůstaly v živém podání dál. Jsem proto ráda, že jsem měla tu čest vybrat mečík jak pro sebe, tak hlavně pro Ivetku a pokřtít je,” dodala Kamila Hübsch, která má na kontě tři vydaná CD.

Foto: Jaroslav Hauer

Zdroj: René Kekely

Fotogalerie
8383 8384 8385

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih