Magazín Elita

URPUTNÝ DOCTOR P.P. VYPUSTIL NOVÝ „MAFIÁNSKÝ“ VIDEOKLIP

URPUTNÝ DOCTOR P.P. VYPUSTIL NOVÝ „MAFIÁNSKÝ“ VIDEOKLIP

Petr Pečený alias Doctor P.P., o kterém se říká, že patří mezi nejurputnější rockery, představil na lodi Captain Morgan na pražské Náplavce svůj další ulítlý videoklip. Hlavní roli v něm skvěle ztvárnila modelka Andrea Verešová, která si s podivem v hudebním klipu zahrála vůbec úplně poprvé. Kromě Andrey se v klipu objevila celá řada známých osobností českého showbyznysu, například hudební skladatel Ondřej Soukup se synem Františkem, hudební producent Lešek Wronka či herečka Irena Máchová. Nejvíce však exceloval herec a moderátor Jakub Prachař. V klipu s názvem Levák ztvárnil nezbedného strážného anděla, který Pečeného nabádá k špatnostem všeho druhu. Na loď se všichni Pečeného herci dostavili osobně a party plná bublinek z pravého šampaňského mohla začít.

Doctor P.P. kromě nového videoklipu všem přítomným na úvod představil svůj úspěšný počin z minulého roku - crazy video z posilovny Bicáky, Tricáky, Kokosáče - a s obrovskou šestilitrovou láhví pravého šampaňského „na spaní“ oslavil jeho 1 milion zhlédnutí na sociálních sítích. ¨

Poté za mohutného potlesku odprezentoval hostům svůj nový „mafiánský“ hudební kousek, který byl včera odprezentován oficiálních kanálech kapely a na sociálních sítích. Na večírek dorazil i Petr Janda, který si zahrál v klipu Bicáky, a na party nesměly chybět také drahé krásné polovičky - Jakub Prachař přišel s manželkou Agátou a Lešek Wronka s Halinou Mlynkovou, uznávanou polskou zpěvačku.

„Andrea je pro tento rok naší ambasadorkou. A právě nad sklenicí u jednoho z našich vinařů jsem o klipu vyprávěl a Andrea, resp. její manžel Dan, se kterým jsme kamarádi už od doby našich studií na plzeňském gymnáziu, měl skvělý nápad, že by jednu z mých „bodyguardek“ hrála právě Andrea. Kuba Prachař mne pro roli anděla napadl okamžitě a měl jsem obrovskou radost, že můj návrh přijal a do klipu navíc přispěl spoustou skvělých nápadů,“ říká s úsměvem Petr Pečený.

Nová píseň Levák je třetím rádiovým singlem ze stejnojmenné studiové desky, která vyšla minulý měsíc a během pár týdnů se stala devátou  nejprodávanější deskou v České republice. Deska obsahuje dvanáct originálních písní a pro Pečeného je napsalo mnoho známých muzikantů.

Píseň Bicáky, Tricáky, Kokosáče, kterou napsal Pepa Bolan ze skupiny Mandrage, byla třiatřicet týdnů nejhranější rockovou skladbou českých rádií a druhý singl Sabráž Leška Wronky a textaře Lou Fanánka Hagena  hned po svém nasazení rovněž stoupá v hitparádě hranosti českých rádií.

Zdroj: Nikol  Poselová

Fotogalerie
8146 8147 8148

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih